Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 150 000,- for kr 1 150 000,-

Killingholmen 47

Panoramabilde utsikt

Hytten ligger med kort avstand fra fjordkanten

Bademuligheter fra svaberg og strand ca. 100 meter fra hytten

Fasade

Fasade

Fasade

Solrik terrasse med utgang fra stuen

Fra terrassen er det fin utsikt

Vann til hyttevegg

Uthus/utedo

Killingholmen / Sande

Killingholmen 47

Vis på kart

Prisantydning

Kr 900 000,-

Killingholmen / Sande: Rimelig hytte på selveier utsiktstomt. Renoveringsobjekt.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
27 / 27 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger på idylliske Killingholmen, en liten øy like ved Bjerkøya og Kommersøya, ytterst i Sandebukta. Killingholmen 47 ligger høyt og fritt, omtent midt på øya, med fin utsikt mot Kommersøya. Det er cirka et par minutters rolig gangavstand til båthavn og badeplass. Det er gode båt, fiske- og bademuligheter i fjorden, og Killingholmen er et veldig fint utgangspunkt for dagsturer i båt. En stor del av Killingholmen er regulert som et naturreservat.

Eiendommen ligger ca. 1 mil fra Sande sentrum med de aller fleste servicetilbud, nærmeste dagligvarebutikk ligger i dag på Lersbrygga ca. 8 kilometer unna, men ny butikk er under etablering ved Nordre Jarlsberg Brygge, 6 kilometer unna. Kort vei med båt til koselige Holmsbu eller Holmestrand som også har de fleste servicetilbud. Fra Drammen er det ca. 30 minutters kjøring og fra Oslo cirka en time.

Adkomst

Fra Drammen/Oslo: Følg E18 sørover og ta av ved Sande Nord og følg Gamle Sørlandske. Denne veien forbi avkjørsel til Sande sentrum, helt frem til YX-bensinstasjon. Følg da skilting retning Svelvik (RV319). Følg denne veien frem til man kommer til steinbroen til Bjerkøya. Kjør til Bjerkøya og finn parkeringsplass. Killingholmen har ikke veiforbindelse, så man må ta båt ut. Båttransporten fra båthavnen som ligger 50 meter etter moloen, tar kun et par minutter. Selger/megler organiserer båttransport i forbindelse med annonsert fellesvisning.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 900 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1960

Soverom

1

Primærrom

27m2

Bruksareal

27m2

Tomt

1034m2

KR-kode

2017217

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Killingholmen 47, 3070 Sande i Vestfold

Gnr. 144, bnr. 180 i Sande kommune

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 30 kvm

Totalt bruksareal: 27 kvm

Totalt primærrom: 27 kvm

P-rom: 27 kvm: Entre, soverom, kjøkken, stue.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.05.17 utført av takstmann Atle Emil Iversen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Hytten inneholder:

Entre: Vinylbelegg på gulv, malt panel på vegger og tak.

Soverom: Tregulv, panelte vegger og tak.

Kjøkken: Tregulv, panelte vegger og tak. Plassbygget enkel kjøkkeninnredning fra byggeår.

Stue: Tregulv, panelte vegger og tak. Vedovn. Utgang til terrasse med flott utsikt og gode solforhold.

Uthus, ca. 6 kvm. med utedo.

Overtagelse

Eiendommen kan overtas på kort varsel, etter nærmere avtale.

Eiendommen overtas som den står ved fremvisning, uten ytterligere ren-, ryddiggjøring eller tømming av innbo/løsøre.

Tomten

1.034,6 kvm. selveiertomt.

Naturtomt beliggende høyt opp mot toppen av Killingholmen med helling mot sør/vest. Eiendommen som i det gamle eiendomsregisteret ble kalt Himmelbjerget ligger solrikt til. Deler av eiendommen er bratt skrånende. Fin utsiktstomt.

Terrasse med utgang fra stuen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har privat adkomst.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann via vannledning som eies av Killingholmen Hytteeierforening. Det er lagt vann til hyttevegg.

Bøttedo/utedo.

Killingholmen Hytteforening som leverer vann til eiendommen tilrettelegger i disse dager for tilknytning til kommunalt avløpsanlegg. For å tilknyttes kommunalt avløpsanlegg må kjøper søke Killingholmen Vann og Avsløpslag og Sande kommune.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført over en etasje i tre. Taket er tekket med stålplater. Hytten har enkle vinduer. Det elektriske anlegget er påkostet nyere tid med bla. nytt sikringsskap med automatsikringer.

Selger har fått utarbeidet en takstrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kommenterer takstmann at hytten har en enkel standard.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Hyttas tilstand anses som dårlig/enkel og det må påregnes vesentlige kostnader til utbedring, oppgradering og vedlikehold.

Oppvarming

Vedovn i stuen. Ellers basert på elektrisk oppvarming. Dersom rom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Parkering

Killingholmen har ikke veiforbindelse, så parkering i forbindelse med visning er ved båtanlegget på Bjerkøya.

Megler har vært i kontakt med Bjørn Mathisen, som er grunneier av område på Bjerkøya, hvor det mulighet til å leie parkeringsplass og bryggeplass på Bjerkøya. Kontaktinformasjon til grunneier og nærmere informasjon kan fås v/henv. megler.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til fritidsformål siden byggeår. Sande kommune opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det ble på eiendommen i 1969 tinglyst en festekontrakt hvor eiendommen som selges ble gitt rett til å benytte veier og stier som fremkomstvei. Det ble også gitt rett til båtfeste og baderett på anvist felles strand. Tomten var tidligere en festetomt, men er av selger frikjøpt til selveiertomt, nevnte rettigheter er beholdt i skjøte tinglyst 01.10.2014. Kopi av festeavtale og skjøte fås v/henv. megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som ikke er regulert, men som i kommuneplanens arealdel er avsatt til spredt fritidsbebyggelse. Iflg. kommuneplanen ønsker Sande kommune å bevare eksisterende byggemønster på Killingholmen slik det er i dag. Nye tiltak skal oppføres i direkte tilknytning til eksisterende hovedbygning. Tiltak som medfører økt BYA på eiendommen tillates ikke, men det kan gjøres unntak for tilbygg på inntil 6 kvm. til bad, kjøkken eller toalett i forbindelse med tilknytning til offentlig vann-/avløpsnett. Maksimal gesimshøyde er 3,5 meter og mønehøyde 6 meter. Det tillates ikke vesentlige eller sjenerende terrenginngrep. Kopi av kommuneplan kan fås v/henv. megler.

Diverse

Verditakst: kr. 900.000,-.

Lånetakst: kr. 810.000,-.

Kopi av tilstandsrapport fås som en del av salgsoppgaven. Budgivere forplikter seg til selv å sette seg nøye inn i dokumentene før bud inngis.

Med eiendommen medfølger en båtplass (merket nr. 15) på bryggen som ligger inn mot Bjerkøya. Eiendommen har tidligere hatt medlemsskap i Killingholmen Bryggeforening (som er båthavnen som er avbildet i salgsoppgaven). Dete medlemsskapet er utgått. Det kan være muligheter for båtplass her igjen. Nærmere informasjon om dette kan fås v/henv. megler.

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere v/oppnevnt advokat/testamentsfullbyrder Ingen av arvingene eller advokat har bebodd eller brukt eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst sikringsobligasjon eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør til selger/utbetaling av salgssum vil skje mot tinglyst skjøte.

Eiendommen selges som besiktiget, uten ytterligere rydding og rengjøring. Det som står av møbler/innbo i og ved hytten under visning, medfølger i salget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter: kr. 391,26 pr. år (2017).

Forbruk av vann betales etter vannmåler og blir belastet via hytteforeningen. Hytten har ikke vært i bruk de siste årene og derfor svært lave kommunale avgifter siste år.

Hytterenovasjon: kr. 1.546,- pr. år (2017)

Killingholmen hytteeierforening kr. 600,- pr år.

Eiendomsskatten er kr. 2.460,- pr. år (2017), denne faktureres i to terminer, en i hvert halvår.

Veken arvingene eller advokat har bebodd eller brukt eiendommen, og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen (strøm, forsikring m.v.).

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 923.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Sande
Grunnkrets Sando

Steder i nærheten

Langdokk 4.2 km
Blindsand 5.9 km
Nils Kjær Monumentet 23.1 km
Holmestrand museum 23.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 120.3 km
Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 66.5 km
Jernbanestasjon Sande stasjon 12 km
Bussholdeplass Bjerkøya 1.2 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torggården Sande 11.9 km
Kjøpesenter Svelvik Senter 13.6 km
Postkontor Coop Prix Svelvik 10.9 km
Postkontor Kiwi Sande 12.1 km
Apotek Ditt apotek Sandesenteret 12.1 km
Apotek Boots apotek Svelvik 12.4 km
Vinmonopol Sande Vinmonopol 11.9 km
Vinmonopol Svelvik Vinmonopol 13.6 km
Dagligvare Coop Prix Lersbryggen 7.8 km
Dagligvare Coop Prix Svelvik 10.9 km
Kiosk/video Sand Dagligvare 6.2 km
Kiosk/video Narvesen Sande j.b.st. 11.7 km
Bensin YX Sande 10.6 km
Bensin Shell Sande 12 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Rune Sirnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?