Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 320 000,- for kr 4 320 000,-

Velkommen til Kjølhalveien!

Velkommen til visning

Bildet er tatt fra bryggen - nærmere sjøen er vanskelig å finne!

Flott opparbeidet tomt

Terrassen er solrik og har flott utsikt!

Velkommen til bords!

Stikk innom fiskebutikken Berggren og nyt ferske reker på hytta

Terrassen har utepeis slik at man kan nyte sommernatten her

Kjøkkenet har utgang direkte til terrassen - praktisk på sommeren!

Hyggelige sosiale områder i hytta

Spisestue og stue

Stue med ildsted til glede og nytte

Soverom - lyst og koselig

Soverom i hovedhytta

Soverom i annekset

Båten ligger rett nedenfor hytta - klar for flotte dager på sjøen!

Utsikt fra bryggen nordover mot Sundåsen/Bogen

Utsikt fra bryggen sydover mot Engøbukten

Plantegning, underetasje

Plantegning, 1. etasje

Plantegning, anneks

SOLGT etter budrunde! Selge? Vi har mange interessenter! Kontakt megler! Sandsund ved Langø/Nær Bogen

Kjølhalveien 43

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 390 000,-

SOLGT etter budrunde! Selge? Vi har mange interessenter! Kontakt megler! Sandsund ved Langø/Nær Bogen: Meget hyggelig hytte ca 30 m fra vannet med bryggeplass. Bilvei frem. Anneks.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 3 390 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
61 / 72 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hegdahl og Schou ønsker velkommen til Kjølhalveien - et lite og fredlig paradis i Engøbukten!

Adkomst til hyttefeltet er rett syd for Sundåsen og Bogen i gamle Stokke kommune (nå i Sandefjord kommune). Sundåsen rett nord for eiendommen var under krigens dager et fort, og kan idag lokke med panoramautsikt over nærområdet. Et flott mål for helgens gåtur! I Kjølhalveien har man hytte med nærhet til alt som skjer, men allikevel i stille og skjermede omgivelser. Hytta ligger kun et stenkast fra vannet og bryggen. Det er få hytter i denne prisklassen som har en så nær beliggenhet til vannet, så dette ansees som en sjelden mulighet. Bryggen er et supert utgangspunkt for vannsportaktiviter og her kan de minste f.eks prøve båtlivet i trygge omgivelser uten bekymring for store bølger og vind. Selve området er av mindre karakter slik at det er trygt, barnevennlig og lite trafikk. Med båt har man enkel tilgang til Tønsbergfjordens flotte skjærgård som Lindholmen og Stauper, samt nærhet til Tjøme og Vrengensundet med den populære bryggerestauranten 8 Glass. Til Sandefjord er det ca 10-15 minutter med bil med alle fasiliteter, konserter og festivaler, samt yrende liv på brygga om sommeren. Vi ønsker hjertelig velkommen til en flott fritidseiendom!

Adkomst

Se kart. Det er bom inn til feltet slik at man må kontakte selger (tlf. 97691604/47395442) for å få åpnet denne. Innenfor bommen er det gode parkeringsmuligheter! Det er ca. 5-600 meter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 390 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1950

Soverom

3

Primærrom

61m2

Bruksareal

72m2

Tomt

948m2

KR-kode

2217235

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kjølhalveien 43, 3233 Sandefjord

Gnr. 66, bnr. 13 i Sandefjord kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 72 kvm

Totalt primærrom: 54 kvm

Bruksareal:

Anneks 7 kvm

Hytte 65 kvm

Primærrom:

Anneks:

1. etasje 7 kvm: Oppholdsrom

Hytte:

Kjeller: 13 kvm: Soverom

1. etasje 41 kvm: Entré/åpen løsning, bad, kjøkken, stue, soverom

Sekundærrom:

Hytte:

Kjeller: 11 kvm: Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.09.2017 utført av Bent Sollie. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 948,4 kvm. Nydelig opparbeidet med diverse beplantning, gressplen og trær. Et eldorado for små barn til å leke, og skape flotte sommerminner! For de voksne er det store terrasser som innbyr til uteliv. Én med flott utsikt mot bryggen og vannet, og én med utepeis hvor man kan tilbringe sommernettene utendørs. Bilen kan man kjøre helt frem til hytta. Tomten er iflg. selger noe større enn oppgitt, noe som tomtegrensene indikerer. Det foreligger p.t. ikke noe oppmåling på dette og kjøper overtar eiendommen og tomtestørrelsen som oppgitt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Eiendommen har privat avløp med septiktank.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført som følger:

Fritidseiendom med opparbeidet selveier tomt, samt brygge som deles med naboeiendommen. Hytte opprinnelig fra 1950 tallet, total oppgradert/oppusset i 1994/96, unntatt takkonstruksjon. 1.etg. kjøkken, stue, bad og to soverom, pluss hems. Underetasje med bod og et innredet rom. Terrasse og tre plating ut for hytte. Kort gåavstand til brygge/båtplass, sjø og strand. Frittstående anneks/bod på tomten. Parkering på tomten, vei med bom fram til hytten. Div. anmerkninger, se vedlagte boligsalgsrapport. De ulike opplysninger om oppgraderinger / utbedringer er gitt av eier ved befaringen. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på svikt/avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje/elde på bygningsdelene. Det bemerkes at bygningen trolig er oppført i hht. de forskrifter som gjaldt da bygningen ble bygget. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er noe strengere enn de som gjaldt da denne boligen ble bygget, og det må følgelig påregnes et avvik i forhold til dagens standard.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Er dette ditt sommerparadis?

Koselig hytte som er meget innholdsrik! Her er det plass til en stor familie eller mange gjester. Hytta har god hyttestandard og er tiltalende innredet. Man entrer hytta via inngangsparti ved kjøkkenet. Her er det hvit innredning og godt med skap og benkeplass. Det er koselig spisestueavdeling med tapet på vegger og stue med høy himling og flott utsyn. Det er innstallert ildsted til både glede og nytte i stuen. På hovedplan er det 2 soverom og bad med alle fasiliteter. Det er også hems tilgjengelig for barn. I underetasjen er en bod innredet med senger slik at man kan huse overnattingsgjester. Det er også en romslig lagerbod i denne etasjen. For barn og ungdom er det et frittstående anneks med 2 sengeplasser. Se forøvrig vedlagte bilder for det rette inntrykket. Velkommen til visning!

Oppvarming

Ildsted i stue, samt elektrisk. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Godt med parkering på tomten. Bilvei helt frem.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til fritidsformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Byggesaksmappen mangler, byggesaksarkivet er ufullstendig. Manglende dokumentasjon betyr ikke mistanke om ulovlig oppføring. Utslippstillatelse for avløp er gitt i 1996, så eiendommen kan lovlig brukes iht. PBL §20-1: "Ferdigattest utstedes ikke på tiltak det er søkt om før 1. januar 1998." Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dnr. 5842 07.09.2006

Fredningsvedtak

Forskrift om verneplan for Oslofjorden, delplan Vestfold. Vern av landskapsvernområde. I sone B av landskapsvernområde er i tillegg plantelivet fredet.

Dnr. 159304 25.02.2011

Jordskifte

Grensegangssak 0700-2008-0036 Langø landskapsvernområde.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Dnr. 3842 15.06.1994

Bestemmelse om veg

Hefter i: 66/1. Bestemmelse om vannledning, bestemmelse om båt/bryggeplass.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.05.2014 avsatt til LNF, fritidsbebyggelse og byggegrense. I LNF-områder er det generelt bygge og deleforbud. Eiendommen ligger i 100-metersbeltet langs sjøen. I gjeldene kommuneplan er det egne bestemmelser og byggegrenser for eiendommer i 100-metersbeltet som kan medføre restriksjoner i forhold til fremtidige tiltak på eiendommen, jf. PBL § 1-8. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 3.747,60 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 3.900 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.264,-.

Velavgift er kr 600,- pr. år.

Tømming av septiktank vil variere med bruken av hytta.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.475.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Sandefjord
Grunnkrets Skåren

Steder i nærheten

Sjuve 5.8 km
Solløkka 6.1 km
Revebåsen 5.9 km
Lahelle 6.5 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 13.8 km
Jernbanestasjon Torp stasjon 4.4 km
Bussholdeplass Sandsveien 0.7 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Stokke Senter 7.5 km
Kjøpesenter Hvaltorvet Kjøpesenter 8.7 km
Postkontor Meny Haslesenteret 7.3 km
Postkontor Meny Stokke 7.6 km
Apotek Vitusapotek Stokke 7.7 km
Apotek Kilen Apotek 8.3 km
Vinmonopol Stokke Vinmonopol 7.5 km
Vinmonopol Sandefjord Vinmonopol 9.4 km
Dagligvare Meny Haslesenteret 7.3 km
Dagligvare Rema 1000 Stokke 7.5 km
Kiosk/video Mix Sentrumkiosken 7.8 km
Kiosk/video A&C Kiosk 8.5 km
Bensin Statoil Service Stokke 7.3 km
Bensin st1 Sandefjord 7.4 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Didrik Schou
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?