Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

3 airphoto (6)

1 hovedbilde

2 fasade (2)

2 fasade (3)

2 fasade (4)

2 fasade (1)

2 hoved collage

3 terrasse (1)

3 terrasse (2)

3 terrasse collage

5 kjokken (2)

5 kjokken (4)

5 kjokken (3)

5 kjokken collage

4 stue (1)

4 stue (4)

4 stue (3)

4 stue (2)

5 kjokken (1)

4 stue collage

6 vaskerom

6 bad (1)

7 soverom (3)

7 soverom (2)

7 soverom (1)

3 detalj (1)

3 ute (1)

3 airphoto (9)

3 ute (3)

3 ute (2)

2 fasade (5)

7 soverom (5)

7 soverom (4)

6 bad (2)

3 anneks collage

3 airphoto (1)

3 airphoto (8)

3 airphoto (7)

5 kjokken detalj

x 3D Lilokkeveien alletg

x 3D Lilokkeveien 1etg

x 3D Lilokkeveien anneks

Asmaløy/Hvaler

Liløkkeveien 78

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 800 000,-

Asmaløy/Hvaler: HYTTA ER SOLGT VISNING UTGÅR Pen hytte 100 m fra sjøen med sjøglimt og usjenert beliggenhet

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 800 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
69 / 74 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger på nordre del av Asmaløy ikke langt fra Rød og Listranda, 100 m fra sjøen og kun 2 minutter å gå ned til badebrygge og svaberg. Det er ikke bryggeplass, men tinglyst rett til båtfeste på samme sted. Flere hytteiere har lagt ut egen bøye til fortøyning av båter, selger har ikke selv undersøkt den muligheten.

Ved sjøen er det også en felles plass med krakk og bord som kan benyttes. Hytta har noe sjøutsikt, usjenert og lunt beliggende med gode solforhold fra tidlig om morgen til kl. 20 på kvelden. Til dagligvare, Bunnpris er det under 1 km, like nord for Bunnpris er det et bryggeanlegg. Det er marina og spisested på Sand som ligger på andre siden av sundet. Ellers er det rikelig med muligheter for fiske, bade og friluftsliv i området.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Kjør veien mot Hvaler, Asmaløy er den tredje øyen du kommer til. Straks etter du har passert broen over Asmaløysundet ta til venstre mot Rød og så straks til venstre igjen. Fortsett videre denne veien, straks før du er ved Bunnpris ta til høyre inn i Liløkkeveien 78. Fortsett den ca 800 m og parkeringsplassen ligger på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 800 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1966

Soverom

2

Primærrom

69m2

Bruksareal

74m2

Tomt

2047m2

KR-kode

291769

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Liløkkeveien 78, 1684 Vesterøy

Gnr. 41, bnr. 3, fnr. 42 i Hvaler kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 79 kvm

Totalt bruksareal: 74 kvm

Totalt primærrom: 69 kvm

Bruksareal:

Anneks/uthus 18 kvm

Hytte 56 kvm

Primærrom:

Anneks/uthus:

1. etasje 13 kvm: Innredet rom, vaskerom med snurredo.

Hytte:

1. etasje 56 kvm: Kjøkken, stue, 2 rom innredet som soverom, bad med wc.

Sekundærrom:

Anneks/uthus:

1. etasje 5 kvm: Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.03.2017 utført av Feldt, Frank. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Festet tomt på 2.047 kvm.

Festeavgiften er kr 8.000,- pr. år. Festeavgiften ble regulert med et engangsløft i år, senere reguleringer vil bli i hht konsumprisindeksen, neste regulering i 2026. Festeavtalen ble inngått i 1966 på 49 år med rett til fornyeles i ytterligere 49 år med samme vilkår. Kontrakten ble fornyet i 2015 og utløper 2064. Fornyelsen er tinglyst i 2016.

Tomten er opparbeidet med en liten plan, ellers naturtomt og fjell.

Grunneier, Ragnar Jan Lie. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke. Det er ikke aktuelt for grunneier løse inn tomten. Kopi av festekontrakten følger vedlagt.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Det er innstalert kommunalt vann og avløp fra et privat vann og avløpslag for området. Det betales per i dag ingen driftskostnader, men det må påregnes avgift på ca 2 - 3.000,- per år. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til hytta.

Det er snurredass/miljøtoalett i uthus som kan beyttes som ekstra toalett.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført med bindingsverk i tre kledd med trepanel. Saltak med shingel, det er noe retningsavik på tak. Trevinduer med isolerglass, flere av vinduene er fra 2005/7. Hytta er punktfundamentert på fjell-/faste masser.

Anneks/uthus er oppført med bindigsverk i tre kledd med trepanel, tak tekket med shingel, punktfundamentering, innlagt strøm.

Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Ombygd/renovert

2005-2007

Standard

Pen og represantiv hytte som holder en bra standard, den fremstår som pent vedlikeholdt og har godt utnyttede arealer. Kjøkkendelen ble påbygd i 2005 , her er det skråhimling, godt med vinduer og god takhøyd. Pen og tidsmessig kjøkkeninnredning fra IKEA, hvitevarer på kjøkkenet medfølger salget.

Fra kjøkken er det et trappetrinn opp til stuedelen hvor det også er skråhimling med noe lavere takhøyde. Godt med vinduer og lyse farger gir stuen en god atmosfære. Det er 2 soverom i hytta, et med dobbeltseng og et med køye.

Nyere bad som er utstyrt med dusjkabinett wc og innredning med servant og speil overskap. Vaskemaskin har en smart løsning innebygd i innredningen, vaskemaskinen følger også med i salget.

Ved inngangspartiet er det en usjenert og lun terrasse som har en overbygd grillplass og utekjøkken.

Ellers kan det nevnes at deler av el-anlegget er oppgradert og fornyet med 3x40 amp. automatsikringer. Fjernavlesning av strømmåler. Varmtvanns- bereder på 120 liter. Varmekabel på vannrør gjør at det er mulighet for helårsdrift.

Uthus er innredet med et rom, samt et vaskerom/toalett hvor det står snurredo fra tidligere (før nytt bad i hytta) og en bod. Det er innlagt strøm og utedusj.

Diverse møbler og utstyr kan medfølge, se punkt under diverse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Parkering

Selger leier 2 parkeringsplasser av grunneier som det betales en årlig avgift på kr. 1.500,- for. Det er rundt ca 100 meter fra parkering til hytta.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til fritidsboligformål siden 1966. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Hvis bebyggelsen er eldre enn 1965/66, var det ikke krav til slik tillatelse. Det foreligger godkjent byggemelding og igangsettelsestillatelse på tilbygget fra 2005, men det er ikke utstedt noen ferdigattest.

Når selger kjøpte hytta ble det overlevert tegninger på uthuset fra byggmester som oppførte det i 1997. I flg forrige eier og byggmester stod det en utedo/uthus på samme sted og størrelse oppført samtidig med hytten i 1966. Selger har hele tiden vært i god tro at dette var byggesøkt noe som han også fikk bekreftet fra tidligere eier. Men er nå i ettertid usikker på om dette er byggemeldt eller om det skulle vært byggemeldt. Selger har ikke gjort ikke gjort ytterligere undersøkelser, og det selges som det nå står.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 303048, tinglyst 1966, type heftelse: Festekontrakt med nye vilkår (forlengelse) tinglyst i 2016.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 303048, tinglyst 1966, type heftelse: Bestemmelse om rett til vei (gangvei ikke kjørevei) fram til hytta over grunneiers eiendom, samt rett til båtfeste, bading og opphold på grunneiers strand ved Løkkebukta. Har også rett til gangvei på anvsit plass ned til Løkkebukta. Tomta kan ikke inngjerdes og det kan ikke nektes ferdsel over tomten mm.

Servituttene vil følge eiendommen og festekontrakt er vedlagt salgsoppgaven.

Regulering

Eiendommen omfattes ikke av reguleringsplan; arealbruken er fastlagt i kommuneplanens arealdel. Arealbruksformålet er: Fremtidig fritidsbebyggelse, krav om felles planlegging.

Arealplankart og bestemmelser tas ut fra kommunens nettside på www.hvaler.kommune.no

Diverse

I tillegg til hvitevarer på kjøkken og vaskemaskin medfølger også en 13 fots Pioner med 10 hk Mercury, med en del fortøyningsutstyr, bøye, mm. Stiger, gardintrapp, 2 gressklippere og diverse hageredskap. Diverse inne- og utemøbler, putekasse kan også medfølge vederlagsfritt hvis ønskelig.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 4.704,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon.

Eiendomsskatten er kr 4.058 pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca kr 7.100,- pr. år. / 4.160 kwh. pr. år. Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 1.887,-.

Boligen er tilknyttet Riks TV som leverandør av TV signaler (NRK 1,2 og 3) og har ingen avgift. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.871.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Hvaler
Grunnkrets Asmaløy

Steder i nærheten

Hauge 9.3 km
Skjærhallen 10.9 km
Utgårdskilen 11.7 km
Isegran fort/museum 19.2 km

Transport

Jernbanestasjon Fredrikstad stasjon 20.1 km
Bussholdeplass Asmaløy Rødskrysset 1.2 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torvbyen 20.6 km
Kjøpesenter Østsiden Storsenter 24.2 km
Postkontor Bunnpris Hvaler 0.8 km
Postkontor Kiwi Skjærhallen 10.6 km
Apotek Apotek 1 Hvaler 6.6 km
Apotek Boots apotek Kråkerøy 19.3 km
Vinmonopol Hvaler Vinmonopol 11.1 km
Vinmonopol Torvbyen Vinmonopol 20.4 km
Dagligvare Bunnpris Hvaler 0.8 km
Dagligvare Kiwi Vesterøy 5.8 km
Kiosk/video Listranda Camping Kiosk Syd 0.9 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven St.Croix 19.9 km
Bensin Shell Kråkerøy 19.2 km
Bensin Shell/7-Eleven St.Croix 19.9 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet eierskifteforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers eierskifteforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Bjørnar Brynildsen
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?