Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 200 000,- for kr 2 200 000,-

Inngangsparti og terrasse

Veranda med utsikt

Utsikt

Fasade og veranda

Fasade

Stor veranda

Veranda med markise

Terrasse

Veranda

Terrasse

Solrik veranda

DSC_9397

Stue

Stue

Stue

Soverom

Stue og spiseplass

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad med toalett

Bad

Bad

Bad

Soverom

DSC_9470

Terrasse

Terrasse

Anneks

Innredet anneks

Uthus

Felles sjøbod og båtplass

Idylliske Neskilen

Sommeridyll

Neskilen

Lonoyveien 211 FP Krogsveen_01_3D

Lonoyveien 211 FP Krogsveen_02_3D

Lonoyveien 211 FP Krogsveen_01_2D

Lonoyveien 211 FP Krogsveen_02_2D

Vesterøy/Hvaler - Velholdt og pen hytte med flotte solforhold og avstandsutsikt til sjøen

Lonøyveien 211

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 450 000,-

Vesterøy/Hvaler - Velholdt og pen hytte med flotte solforhold og avstandsutsikt til sjøen: Vesterøy/Hvaler - Velholdt og pen hytte med flotte solforhold og avstandsutsikt til sjøen

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 450 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
61 / 69 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger ved Nordenga på Vesterøy midt i ferieparadiset på Hvaler. Hytta ligger forholdsvis høyt og har en fin utsikt. Upåklagelige solforhold fra den kommer opp til solnedgang i horisonten. Den ligger i et stille og fredelig område med kort avstand til sjøen, brygge og bademuligheter. Fine naturomgivelser rundt hytta, flott turterreng og et eldorado for barn.

Ca 5 minutters gange fra både bilparkering og båtplass. (Båtplass for mindre båt). Fantastisk skjærgård nærmest alle veier. Forøvrig småbåthavner og badeplasser i omegnen. Hyggelige turområder rett utenfor døren.

Adkomst

Fra Fredrikstad, kjør til Vesterøy. Ta til høyre opp Bratte bakke, følg veien mot Papper/Utgårdskillen. Passer U-sving til venstre og følg veien til du får søppel

konteinere på venstre side og parker der. Følg sti over veien, ta trappene opp og følg stien videre til du får hytten. Det vil bli skiltet med Krogsveen ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 450 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1968

Soverom

2

Primærrom

61m2

Bruksareal

69m2

Tomt

1796m2

KR-kode

291867

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lonøyveien 211, 1684 Vesterøy

Gnr. 50, bnr. 98 i Hvaler kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.796,3 kvm. naturtomt

Parkering

Det leies 2 parkeringsplasser på parkeringsplassen som ligger på venstre side av hovedveien.

Vei, vann og avløp

Vann fra sistern og avløp til terreng, mulltoalett. Det er ikke innlagt vann og det foreligger ikke utslippstillatelse.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 73 kvm

Totalt bruksareal: 69 kvm

Totalt primærrom: 61 kvm

Bruksareal:

Anneks 9 kvm

Hytte 53 kvm

Uthus 7 kvm

Primærrom:

Anneks:

1. etasje 9 kvm: Innredet rom

Hytte:

1. etasje 52 kvm: Entré, bad, kjøkken, stue, 2 soverom

Sekundærrom:

Hytte:

1. etasje 1 kvm: Bod

Uthus:

1. etasje 7 kvm: Boder

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.05.2018 utført av Frank Feldt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velholdt og pen hytte med topp solforhold og avstandsutsikt til sjøen, usjenert og høyt beliggende. Stor terrasse på 32 kvm ved inngangspartiet og veranda på 32 kvm på vestsiden med utgang fra stuen og nedgang til terreng.

Hytta har en bra standard, lys og hyggelig med store vinduer i stue, egen kjøkkenkrok og spiseplass i stue. Vinylbelegg på gulv i stue og et soverom, ellers er det lakkerte tregulv. Trepanel på vegger som er malt i lyse farger, trepanel i himling er beiset.

IKEA kjøkkeninnredning fra 2006 med heltre benkeplate, kjøleskap og komfyr er ikke integrert, men følger salget. Badet er fra samme år og er utstyr med servant med innredning, speil og overskap, mulltoalett og dusjkabinett.

Det er en brygge med sjøbod ca 5 minutter fra hytta, den benyttes av flere i fellesskap, selger har her en enkel jolleplass og tilgang til boden. Det foreligger ikke noe dokumentasjon på eierforholdet.

3 bilder i stue og en bordlampe følger ikke med salget, ellers følger alt inventar som det fremkommer ved visning, samt en jolle på 14 fot med påhengsmotor salget (motor er ikke sjekket i år).

Oppvarming

Det er vedovn i stue og elektrisk med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Bebyggelsen på eiendommen har ikke fått utstedt midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Hytta og tilbygg er registrert tatt i bruk som fritidsbolig, det er registert rammetillatelse samt igangsettelsestillatelse på tilbygget den 18.08.2005. Anneks og uthus er oppført før selger kjøpte eiendommen og det vites ikke om dette er byggesøkt eller godkjent for overnatting.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eiendommen har tinglyst rett til gangsti over hoveiendommen den er utskilt fra. Rettigheten er tinglyst på gnr. 50, bnr. 79 med dagboknr 07069, tinglyst 1990.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Regulering

Eiendommen omfattes ikke av reguleringsplan; arealbruken er fastlagt i kommuneplanens arealdel. Arealbruksformålet er: Spredt fritidsbebyggelse.

Arealplankart og bestemmelser tas ut fra kommunens nettside på www.hvaler.kommune.no. Se menypunktet kommuneplan. Plankart og bestemmelser kan lastes ned derfra. Se også nettkartløsning på www.hvaler.kommune.no for å få et mindre utsnitt. Zoom inn på eiendommen, velg kartlaget kommuneplan.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og takst, eier har selv fylt ut egenerklæringen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 2.742,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 2.624,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.000,- pr. år. / 2.000 kwh. pr. år. Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.305,-. Selger leier 2 parkerinsplasser og betaler kr. 1.000,- i året per plass.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.512.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Hvaler
Grunnkrets Skjelsbu/langekil

Steder i nærheten

Hauge 1.7 km
Utgårdskilen 4.2 km
Fredrikstad Domkirke 16.3 km
Isegran fort/museum 15.8 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 99.6 km
Jernbanestasjon Fredrikstad stasjon 16.7 km
Buss Langekil 0.3 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torvbyen 17.2 km
Kjøpesenter Østsiden Storsenter 20.8 km
Dagligvare Kiwi Vesterøy 2.4 km
Dagligvare Coop Extra Hvaler 3.1 km
Postkontor / post i butikk Bunnpris Hvaler 7.4 km
Postkontor / post i butikk Coop Extra Glommen Brygge 15.6 km
Apotek Apotek 1 Hvaler 3.2 km
Vinmonopol Hvaler Vinmonopol 16.7 km
Vinmonopol Torvbyen Vinmonopol 17 km
Kiosk Listranda Camping Kiosk Syd 8.2 km
Bensinstasjon Shell Kråkerøy 15.8 km
Bensinstasjon Shell/7-Eleven St.Croix 16.5 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,75% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning utover de 2 første

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Bjørnar Brynildsen
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?