Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 925 000,- for kr 925 000,-

Namløsskogen 75 - Presentert av Krogsveen AS

Hytta har en meget usjenert beliggenhet

Stuen har store vindusflater og god takhøyde

Stue

Fra stun er det utgang til terrassen

Kjøkken

Soverom

Soverom

Terrasse

Fra hytta er det en kort spasertur ned til Grisetro. Her finner du både badeplass og båtslipp

Det medfølger plass til båten på båtslippet

Med båt har du lett tilgang til en flott skjærgård. Mange spennende holmer med svaberg ligger

Fasade

Plantegning

BUD INNKOMMET

Namløsskogen 75

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 190 000,-

BUD INNKOMMET: Østerøya/Namløsskogen - Hytte med usjenert beliggenhet - Oppgraderingsbehov - Båtplass (plass ved båtslipp)

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 1 190 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
41 / 41 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Namløsskogen 75! Hytta ligger usjenert til på flott naturtomt. Det er en liten spasertur, eller sykkeltur ned til båtslippet. Området på Namløs er kjent for vakker natur med blant annet kyststi som er perfekt for bl.a. luftetur med hunden eller en oppfriskende joggetur. Flautangen friområde ligger i nærområdet og er et fint turmål for å nyte sol og bad. Med båt har du lett tilgang til en flott skjærgård. Mange spennende holmer med svaberg ligger

i umiddelbar nærhet. Er du på jakt etter hytte i egen by, eller ønsker du idyll nær sjøen? Da kan dette være den perfekte fritidseiendommen for deg. Her har man kort avstand fra de fleste byer på Østlandet, og nærområdet er perfekt for store og små. Velkommen til en hyggelig visning!

Adkomst

Kjør ut Østerøyveien og følg veien forbi Strand Leiersted, Grindholmveien, Søndre Stiger og

Øyaveien. Videre tar man Namløsskogen opp til venstre. Følg veien til postkassestativet og ta første stikkvei til venstre. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 190 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1962

Soverom

2

Primærrom

41m2

Bruksareal

41m2

Tomt

3353m2

KR-kode

2217212

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Namløsskogen 75, 3237 Sandefjord

Gnr. 98, bnr. 19 i Sandefjord kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 45 kvm

Totalt bruksareal: 41 kvm

Totalt primærrom: 41 kvm

1. etasje 41 kvm: Stue med inngang, kjøkken, vaskerom, to soverom og toalettrom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.08.2017 utført av Tønsberg Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Stor festet tomt på 3.353 kvm. Tomten er meget lettstelt og består for det meste av naturtomt. Hytta ligger godt skjermet for innsyn.

Festeavgiften er kr 3.610,- pr. år.

Festeavgiften ble sist regulert 15.07.2011, og denne kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen. Festeavtalen utløper 17.07.2021, med rett til fornyelse for 10 år av gangen.

Grunneier er Tor Olav Andersen. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr. 11.725,- pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Vannpost med sommervann. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til hytta.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre på grunnmur av stripemur, betongblokker og pilarer. Tak er tekket med takpapp.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Hytta har behov for vedlikehold og oppgraderinger. Det må legges ny takpapp og det må påregens utbedring av noe råteskader i undertak. I stue er det svelling i takplate over ovn, og noen eldre fuktmerker på innvendig trepanel i samme området. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Hytta holder en enklere standard. Gulv har klassisk tregulv, vegger har panel. Stuen har ekstra takhøyde og store vindusflater, noe som gir en god romfølelse. Fra stuen er det utgang til stor terrasse. Toalett fasiliteter i form av bio do. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger hytta.

Oppvarming

Peisovn i stuen, ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Parkering

God parkeringsmuligheter på tomten.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til fritidsboligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Hytta er påbygget og bygget om etter oppføring. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 6046, tinglyst 21.11.1970: Festekontrakt. For kontraktens vilkår se salgsoppgavens punkt "tomt". Festeretten kan ikke overdras uten grunneiers samtykke.

Eiendommen har tinglyst rett til å grave brønn utenfor tomten og bruke felles vei gjennom skogen. Disse retteighetene er tinglyst på gnr. 98, bnr. 3. Festeren har også rettt til å benytte badeplass og båtplass. I henhold til festekontrakten skal badeplass og båtplass befinne seg på gnr. 98, bnr. 1. Grunneier opplyser at dette ikke er riktig. Båtplass (plass ved slippen) og badeplass finnes i Grisetro beliggende på gnr. 98, bnr. 3. Festeren deltar i vedlikeholdet av felles vei. Rettighetene er tinglyst med dagboknr 6046, tinglyst 21.11.1970.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.05.2014 er avsatt til LNF-område ( Landbruks-, natur- og friluftsområder). Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Det medfølger båtplass på båtslippet i Grisetro, mot Tønsbergs fjorden. Vedtekter for vellaget og båtslippet kan fås ved henvendelse til megler. Hytta blir ikke ytterligere rengjort eller ryddet før overtagelse. Selger forbeholder seg retten til å medbringe gjenstander med affeksjonsverdi.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 2.699,76 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.000,-pr. år.

Hytta har en årlig forsikringspremie på kr 2.902,-.

Velavgift er kr 500,- pr. år.

Avgift båtplass kr. 1.200,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til grunneier kr 3.000,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.223.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?