Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 600 000,- for kr 2 600 000,-

1 hovedbilde

2 fasade (4)

2 fasade (2)

2 fasade (1)

4 stue (1)

4 stue (2)

4 stue (3)

4 stue (4)

4 stue (5)

5 kjokken (3)

5 kjokken (2)

5 kjokken collage

7 soverom (3)

7 soverom (2)

7 soverom (1)

7 rom

7 gang (3)

7 gang (2)

6 badstue

6 bad (3)

6 bad (2)

6 bad (1)

6 bad collage

5 kjokken (1)

4 loftstue (2)

4 loftstue (1)

4 loftstue collage

3 terrasse (2)

3 terrasse (1)

3 anneks

2 fasade collage

Badebrygge for Rødstoppen

Badebrygge

Elingårdskilen

Innover Elingårdskilen

KIWI Elingårdskilen

2 golfbaner i området

Storkiosk ved Elingårdskilen

x 3D Rodstoppen 38_1 etg

x 3D Rodstoppen 38_2 etg

x 3D Rodstoppen 38_all etg

Rødstoppen/Elingårdskilen Onsøy

Rødstoppen 38

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 500 000,-

Rødstoppen/Elingårdskilen Onsøy: Hytte med kort vei til sjøen og kjørevei helt frem, pent opparbeidet hage og gårdsplass

Boligtype:
Hytte, Eierleilighet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 2 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
99 / 112 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Feltet er perfekt for barn, trygt og oversiktlig. Ved Elingårdskilen har hyttene på Rødstoppen gått sammen om å lage en hyggelig badeplass med felles badebrygge og benker for sosialt samvær og grilling.

Feriedagene på Rødstoppen kan brukes til så mangt, foruten sol og bading er områdene rundt Engelsviken et perfekt sted for sykkel -og løpeturer, golfing og turer på og ved sjøen. Engelsviken brygge ligger ca. 4 km unna og byr på restaurant med berømt fiskesuppe og Skogens Fiskebutikk. Nærmeste dagligvareforretning er KIWI ved Elingårdskilen, på Manstad er det dagligvare med Øyvind Karlsens slakterbutikk. Det er heller ikke lange kjøreturen til Hankø hvor det både er spa-hotell og restauranter. Inn til Fredrikstad er det ca. 15 minutter med bil, og om sommeren yrer byen av diverse arrangementer. Hva med å ta en sightseeing tur til i Gamlebyen eller en helkveld med middag på bryggepromenaden etterfulgt av et besøk på et av bryggas utesteder.

Alt dette finner du kun en drøy times kjøretur med bil fra Oslo by. På Skjæløy finner du Skjæløy Slipp som er stor moderne marina med båtplasser, gjestehavn, kystkro og kortautomat for drivstoff.

Adkomst

Fra E6/Råde: Ta av ved Råde/ Karlshus, kjør igjennom Råde sentrum, over bru ved jernbanen og ta til høyre inn skiltet Tomb, følg denne veien sydover langs Saltnesveien, så kommer man til et kryss ved Elingårdskilen med Kiwi butikk på høyre hånd og bensinstasjon på venstre hånd. Ta da til høyre og følg bakken, ta til venstre på toppen av bakken, følg veien og ta til venstre inn til feltet Rødstoppen. Fortsett videre rett fram og Rødstoppen 38 ligger i enden av blindvei på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 500 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

2007

Soverom

4

Primærrom

99m2

Bruksareal

112m2

Tomt

11203m2

KR-kode

2917115

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Rødstoppen 38, 1626 Manstad

Gnr. 110, bnr. 64, snr. 8 i Fredrikstad kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 120 kvm

Totalt bruksareal: 112 kvm

Totalt primærrom: 99 kvm

Bruksareal:

Fritidsbolig 101 kvm

Utebod 11 kvm

Primærrom:

Fritidsbolig:

1. etasje 61 kvm: Gang, innredet rom/soverom, bad,stue, kjøkken

2. etasje 38 kvm: Loftstue, 3 soverom, bad

Sekundærrom:

Fritidsbolig:

1. etasje 2 kvm: Badstue

Utebod:

1. etasje 11 kvm: Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.08.2017 utført av Frank Feldt.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Sameiet består av 12 hytter som fester en tomt på totalt 11.203,6 kvm. Hver av hyttene benytter sitt ekslusive areal rundt hytten. Beplanting/skjerming i det som oppfates som naturlig skille skal utføres i enighet mellom seksjonseierne.

Tomten er pent opparbeidet med hage som er beplantet med noe busker og trær. Det er en stor solrik platting uteplass, skjermet med en liten levegg og det er montert terrassemarkise. Hele gårdsplassen har belegningsstein og det er satt opp en støttemur i ytterkant.

Andel av festeavgiften for Rødstoppen 38 er inkludert i de årlige fellesutgiftene.

Festeavgiften ble sist regulert 2009, og denne kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen. Festeavtalen utløper 2099

Grunneier, Bossum, Jon Henrik, Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke. Kopi av festekontrakten med tillegg og lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført med bindingsverk utvendig kledd med trepanel. Trevinduer med isolerglass. Saltak med betong takstein. Boligen er fundamentert med støpt plate på grunn.

Det gjøres spesielt oppmerksom på: Badstue er ikke bygd etter ny standard (rom i rommet) som betyr at det skal være god lufting av vegger mot yttervegg. Det ble funnet noe bom i 1 flis på bad i 1. etasje.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Hytta holder en gjennomgående bra standard og er oppført for helårsbruk. Det er bad i begge etasjer, badstue, 4 soverom og utgang til uteplass fra stue. Kjøkken og stue i åpen løsning med spiseplass ved kjøkkendelen, åpen trapp til 2. etasje.

På gulvene er det parkett i alle rom unntatt bad og gang i 1. etasje hvor det er fliser, vinylbelegg på bad i 2. etasje. På vegger er det malte MDF plater og fliser på bad i 1. etasje. Alle himlinger med behandlet trepanel.

Pen hvit kjøkkeninnredning med komfyr, kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin, nevnte hvitevarer følger med i salget. Avtrekksvifte over komfyr.

Romslig flislagt bad i 1. etasje som er innredet med et hjørne boblebadekar, dusjhjørne, wc, helservant med underskap, overskap og speil, det er opplegg for vaskemaskin som følger salget og varmekabel i gulv. Badstuen ligger i tilknytning til badet.

Badet i 2. etasje er utstyrt med dusjkabinett, wc og servant. 200 liters varmtvannstak er plassert på bad i 1. etasje.

Hytta har en praktisk og fornuftig planløsning, som gjør den anvendelig for både store og små familier. Den er helt nylig blitt malt utvendig, lettstelt hage, steinbelagt gårdsplass, solid og praktisk utebod med lagringsplass.

Oppvarming

Det er peisovn i stue og varmekabel i hele 1. etasje.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Parkering

Det er plass til flere biler i gårdsplassen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.01.2008 som gjelder denne eiendommen m.fl. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 4336, tinglyst 2000, type heftelse: Festekontrakt

Dagboknr 4336, tinglyst 2000, type heftelser: Urådighet om at det ikke er innløsingsrett av festekontrakt

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til formål: 150 - Fritidsbebyggelse, 790 - Annet fellesareal i henhold til reguleringsplan 0106377 Gaustad turistanlegg datert 08.09.1994 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Eiendommen har i hht kystsoneplan for Fredrikstad Kommune i perioden 2011-2023 formål: 550 - Hensyn landskap, 1120- Fritidsbebyggelse, 2001 - Samferdselsanlegg og teknisk ifrastruktur (arealer), 1110 – Boligbebyggelse, 3040 - Friområde, datert 17.06.2011. Kopi av plan kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Sameiet består av 12 fritidsboliger, hvor hver sameier har full rettslig råderett til sin seksjon og er selv ansvarlig for alt ytre vedlikehold, bygningsforsikring og alle andre utgifter som vedrører sin egen bolig. Sameierne er i fellesskap ansvarlig for fellesaeralene.

Hyttene er seksjonert som næringsseksjon, noe som var nødvendig i hht reguleringsplan for området som har en intensjon om at det skal være noe kortidsutleie. Eierbrøken på denne seksjonene er 109/1572. Selger har selv aldri hatt noe utleie av hytta.

Området bestod tidligere av et borettslag som ble oppløst og gjort om til selveier i 2013.

Generelt pålegg i området om utkobling av taknedløp, dvs at takvann skal gå til terreng.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 5.418,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 6.380,- pr år.

Årlige fellesutgifter kr. 6.500,- som inkluderer festeavgift, snømåking og vedlikehold av badebryggen.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.457,-pr. år. / 5.476 kwh. pr. år. Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.578,-

Boligen er tilknyttet Riks TV som leverandør av TV signaler ny antenne.

Boligen er tilknyttet alarmselskap som koster kr 3.240,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter

kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.563.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Fredrikstad
Grunnkrets Rød Vestre

Steder i nærheten

Engalsvik 3.3 km
Lervik 3.3 km
Saltnes 5.6 km
Vestre Vikene 9.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 129.4 km
Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 77.6 km
Jernbanestasjon Fredrikstad stasjon 14 km
Bussholdeplass Lervikbanen 0.9 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torvbyen 13.4 km
Kjøpesenter Østsiden Storsenter 17.9 km
Postkontor Kiwi Elingaardkilen 1.2 km
Postkontor Kiwi Saltnes 6.1 km
Apotek Ditt apotek Ørebekk 10.4 km
Apotek Vitusapotek Ørebekk 10.5 km
Vinmonopol Torvbyen Vinmonopol 13.6 km
Vinmonopol Østsiden Vinmonopol 15.6 km
Dagligvare Kiwi Elingaardkilen 1.2 km
Dagligvare Coop Extra Manstad 1.9 km
Kiosk/video Mix Kjærre Huseby Kiosk 1.5 km
Kiosk/video Saltinn Kiosk og Gatekjøkken 6.1 km
Bensin Smart Onsøy 2 km
Bensin Solgård Bensin 7.9 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Bjørnar Brynildsen
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?