Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 850 000,- for kr 4 850 000,-

05fasade

01fasade h

02fasade

03fasade

collage01

06utsikt

07utsikt

08utsikt

04fasade

11uteomrade

12uteomrade

13uteomrade

20stue

09utsikt

22stue

23stue

30terrasse

31terrasse

21stue

32terrasse

collage02

40kjokken

41kjokken

60bad

61bad

62bad

70soverom

71soverom

72soverom

10utsikt

x 3D Sandvikaveien 137

Enhus/Kråkerøy

Sandvikaveien 137

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 900 000,-

Enhus/Kråkerøy: Velholdt og modernisert hytte 30 m fra sjøen, usjenert og solrikt, båtplass

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 4 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
71 / 78 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et etablert og skjermet hytteområde ved Enhus på Kråkerøy. Hytta ligger kun 30-40 m fra sjøen, meget gode solforhold, lunt beliggende for vær og vind. Like nedenfor hytta finner du bryggen, her er det også fine svaberg hvor du kan legge deg ned og nyte solen eller se utover sjøen.

Med båt har man tilgang til den flotte skjærgården utenfor, og fra Sandvika er det like enkelt å komme seg ut til Hvaler øyene som til skjærgården i Onsøy. Kråkerøy har også fine områder for gå -og sykkelturer. Fra Sandvika går det turstier til Strålesund, videre til Femdalsund, Randholmen og ut til Tjeldholmen. Går man andre veien kommer man til Enhus, Langøya og Glufsa. En dagstur med sykkel til Kjøkøy og Skamsklove er også en fin aktivitet for hele familien.

Vil du en tur til sentrum kan man fint bruke sykkel, og enten ta snarveien gjennom Ulvedalen eller sykle Rødsbakken som ender ved gang -og sykkelbroen til Fredrikstads bryggepromenade.

Det er to velforeningene som deler på strandområdet ved parkeringsplassen nedenfor hytta hvor der er et flott opparbeidet fellesområde for velforeningenes medlemmer med sandstrand, bryggeanlegg og gressplen med utstyr for lek og moro.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Når du kommer mot Fredrikstad, følg innfartsåren mot Hvaler. Følg Kråkerøyveien ta av til høyre mot Enhus ved Kråkerøy kirke. Ved Enhus gård tar du til venstre og kjør gjennom Enhus gård, dvs. under låvebro og gjennom bom. Like etter bommen deler veien seg i et kryss, hold da til venstre og følg veien nesten helt ned til stranden og parkeringsplass. Fra parkeringsplassen er det ca 5-6 minuter å gå gå på sti.Bommen til hytteområdet er vanligvis lukket og skal man til området utenom annonserte visninger må man være forberedt på å gå fra Enhus gård. Dette er en gåtur som tar ca. 15 minutter.

Kjøretid fra Oslo til Kråkerøy er ca. 1 time og 15 min. med god trafikkflyt.

Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 900 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1963

Soverom

2

Primærrom

71m2

Bruksareal

78m2

Tomt

1156m2

KR-kode

291782

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sandvikaveien 137, 1675 Kråkerøy

Gnr. 427, bnr. 2, fnr. 31 i Fredrikstad kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 84 kvm

Totalt bruksareal: 78 kvm

Totalt primærrom: 71 kvm

Bruksareal:

Uthus 16 kvm

Hytte 62 kvm

Primærrom:

Uthus 9 kvm: Innredet rom

Hytte:

1. etasje 62 kvm: Vindfang, 2 soverom, bad, stue, kjøkken

Sekundærrom:

Uthus 7 kvm: 2 boder

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.05.2017 utført av Frank Feldt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Festet tomt på 1.156 kvm (inkl 110 kvm som ble lagt til i 1997).

Festeavgiften er kr 1.399 pr. år.

Festeavgiften ble sist regulert 2010 etter konsumprisindeks, og den kan reguleres hvert 10 år. Festeavtalen utløper 28.11.2020.

Fjell-/naturtomt som er opparbeidet med plen og noe beplantet.

Grunneier, Geir Olsen, samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke. Det føger med 1 parkeringsplass og 1 båtplass.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Fester kan alternativt kreve tomten innløst. Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr. 11.725,- pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. I flg opplysninger fra grunneier er det mulig med frivillig innløsing av tomten for kr. 800.000,-. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar, gangsti fra parkering og bort til hytta ca 5 minutter. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via et privat vann-/ og avløpslag for området. Det er helårsanlegg med varmekabel. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i bindingsverk med utvendig panel. Trevinduer med isolerglass. Saltak med bordtak og takplater. Hytta har punktfundamentering på faste masser/fjell. Hele hytta er isolert, unntatt stuegulv. Rekkverk på veranda er lavere enn byggeforskriftene tilsier.

Takstapport følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Ombygd/renovert

2003

Standard

Pen og velholdt hytte som holder en meget bra standard, kjøkken og stue med åpen løsning. Store vinduer i stue som slipper inn mye lys og gir hytta en sommerlig og hyggelig atmosfære.

Fra stuen er det dobbel verandadør ut til en solrik og usjenert terrasse som er delvis overbygd. Stuen har tapet på vegger belegg på gulv og panel i himling. 2 romslige soverom hvor begge har belegg på gulv og panel i himling, et soverom har panel på vegg og et tapet.

Det ble i 2003 gjennomført en renovering av hytta som samtidig også ble påbygd og modernisert. Uthus fikk også en fornying samme år.

Pen hvit kjøkkeninnredning med profilerte dører, fliser mellom benkeplate og overskap. Kjøkkenvifte med kullfilter over komfyr. Komfyr og kjøleskap følger med salget.

Bad er etablert i 2003 og er utstyrt med dusjkabinett, wc, servant med underskap og et høyskap. Dusjkabinett og wc ble satt inn i forbindelse med at det bla lagt inn vann og avløp i 2012 ble bytte i forbindelse lagt inn vann og avløp. Belegg på gulv panel på vegger og himling.

Uthus er innredet med 2 boder og et innredet rom hvor det er plassert 2 køyer, her er det belegg på gulv, panel på vegger og tak.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass på felles parkering og det er gjesteparkering.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til fritidsboligformål siden 1965

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Festekontrakt med dagboknr 301263, tinglyst 1971. I festekontrakten er det tinglyst en urådighet med forbud mot salg av ubebygd tomt, samt rettighet til parkeringplass, bryggeplass og adkomstrett på grunneiers eiendom.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. Kopi av festekontraken følger vedlagt salgsoppgaven.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kystsoneplan for Fredrikstad kommuneplan datert 17.06.2011 avsatt til: 320 - flomfare, 530 - hensyn friluftsliv, 5100 - LNRF - tiltak for stedbunden næring.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Hytta er et sameie "Fururoa" som eies med en 1/2 part hver av Ivar Holm og Kåre Holm. Hver av sameierne har forkjøpsrett og frist for å benytte forkjøpsretten er senest 2 måneder at de har mottatt skriftlig beskjed om at eiendommen er solgt.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 3.205,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon. Det er vannmåler og stipulert forbruk er på 15 m3.

Eiendomsskatten er kr 4.208 pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.800 kwh. pr. år. Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.500,-. Velavgift er kr 1.000,- pr. år. Årlig avgift for bruk av vei og parkering kr. 1.204,-

Boligen er tilknyttet RiksTV som leverandør av Tv signaler Tv-dekoder medfølger ikke. Det betales en avgift til Sandvika Vann og avløpslag kr. 1.000,-. Serviceavgift til vann- og avløp ca kr. 2.048,- pr. år beløpene er fra 2016.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.023.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Fredrikstad
Grunnkrets Enhuus/strålsund

Steder i nærheten

Fredrikstad Domkirke 6.4 km
Isegran fort/museum 6 km
Gamlebyen 9.2 km
Gressvik 8.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 139.7 km
Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 88.1 km
Jernbanestasjon Fredrikstad stasjon 6.9 km
Bussholdeplass Kråkerøy kirke 2.9 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torvbyen 6.3 km
Kjøpesenter Østsiden Storsenter 10.9 km
Postkontor Ica Supermarked Glommen Brygge 5.8 km
Postkontor Coop Prix Seiersten 5.7 km
Apotek Apotek 1 Helsehuset Fredrikstad 4.6 km
Apotek Boots apotek Kråkerøy 5.3 km
Vinmonopol Torvbyen Vinmonopol 6.3 km
Vinmonopol Østsiden Vinmonopol 8.5 km
Dagligvare Kiwi Kråkerøyhallen 3.5 km
Dagligvare Coop Mega Glommen Brygge 5.4 km
Kiosk/video American Way 6 km
Kiosk/video 7-Eleven Stortorvet 6.1 km
Bensin Shell Kråkerøy 5.9 km
Bensin Shell/7-Eleven St.Croix 6.6 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Bjørnar Brynildsen
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?