Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 850 000,- for kr 2 850 000,-

Fasade

Fasade i høyde

Fasade

Utsikt

Veranda mot strand

Tjøme/Havna

Scandic Havna Tjøme, leil. 602

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 950 000,-

Tjøme/Havna: Fantastisk leilighet med en unik beliggenhet på bryggekanten

Boligtype:
Leilighet, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 950 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ 101 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Med en av landes mest fantastisk skjærgårder er det ikke for ingenting at Tjøme flere ganger har blitt kåret til årets sommerparadis. Denne leiligheten ligger helt i vannkanten med direkte utsyn mot det populære og anerkjente Røssesundet. Nyt en morgenkaffe på balkongen til lyden av måkeskrik og snekkedunk. Fra leiligheten er du kun en gangavstand unna nydelige strender hvor du kan tilbringe lange feriedager, eller fantastiske turområder på Verdens Ende. Eller hva med å dingle med bena på bryggekanten mens du nyter ferske reker fra den lokale fiskeren ? Tjømes østside er kjent for sine vakre svaberg og yrende båtliv, det er bare å hive seg i båten å ta del i det.

Bussforbindelser. Fra Tjøme sentrum har Timesekspressen avganger til og fra Oslo hver time. I Tønsberg er det togforbindelser til de store byene.

En rekke fritidstilbud for barn og unge i Tjøme Kommune. "Aktiv Sommer" i regi av kommunen kan tilby en rekke aktiviteter gjennom sommeren og arrangerer blant annet forskjellige turer og utflukter for barn og ungdom. Her finnes også Tjøme Golfbane som den eneste i Norden kan lokke med dobbelt Ni design, opplevelsen av banen gir deg 18 varierte hull. Det er ridesender på Verdens Ende, tennisbane på området, idrettshall på Lindhøy og kunstgress bane på Ormelet. På "Gamle Omrmelet" arrangeres det hver sommer ulike konserter. Her finnes det meste for enhver smak.

Barnehager og skoler

På Tjøme finner du blant annet barnehage på Lindhøy, Pytteberget, Tjøme barnehage og Randineborg. Lindhøy barneskole og ungdsomsskolen ligger på Haug.

Adkomst

Fra Oslo til Tjøme er det bare ca 1,5 times kjøring på den nye E18. Fra Tønsberg følger du FV308 mot Tjøme. Kjør igjennom Tjøme Sentrum og følg skilting mot Verdens Ende. Det er skiltet til Havna på venstrehånd etter noen kilometer. I enden finner du flott, Havna Skjærgårdspark.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 950 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2009

Soverom

3

Bruksareal

101m2

Tomt

4335m2

KR-kode

2111135

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Scandic Havna Tjømel, leil. 602, 3145 Tjøme

Gnr. 48, bnr. 108, snr. 2, i Tjøme kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 101 kvm

De oppgitte arealer er hentet fra skisserte tegninger og må beregnes som et ca. areal

Overtagelse

Leiligheten er klar for overtagelse.

Tomten

Havna Skjærgårdspark ligger vakkert til ved Røssesundet med gode solforhold. Hvert sameie har en selveiende tomt, naturlig arrondert rundt byggene. Hele området rundt hotellet er utformet for at både stor og små skal kunne trives. Du finner både kyststier, plenområder, minigolf, tennisbane, lekeplasser m.v. Som kjøper av næringsseksjon på Havne vil du kunne benytte deg av alle disse tilbudene.

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og kloakk. Adkomst fra privat vei.

Bebyggelse

Bebyggelsen er oppført med høy standard og arkitekten har lagt vekt på god og praktisk planløsning som gir mye lys og luft. Denne leiligheten ligger i byggtrinn 2 som totalt består av 23 leiligheter. I denne leiligheten er det store vindusflater noe som gir flotte utsiktsforhold mot Røssesundet. Mulighet for leie av båtplass.

Standard

Leilighet med høy standard og lyst fargevalg. Leiligheten er levert ferdig innredet med alle møbler/hvitevarer, gardiner, sengetøy, pyntegjenstander, skap osv. Det vil også bli levert flatskjerm, musikkanlegg av god standard, bredbånd og trådløst nettverk. Kjøkkenet er levert fra Sigdal, integrerte hvitevarer og benkplate av naturstein. Badet har keramiske fliser på gulv og vegg, gulvvarme med termostat. Forøvrig har gulvene eikeparkett i bred utførelse og malt panel på vegger.

Sokkel: Entre med trapp opp til hovedetasjen, separat wc, baderom og 2 soverom, uteplass og bod.

1.etg: Soverom, dusjbad/wc, åpen kjøkken og stueløsning med utgang til balkong.

Mulighet for leie av båtplass. Priser for 2013 er kr.3.395,- pr. breddementer. Utleie for 1 sesong, fra 1.mai til 15.sept.

Sales & Lease Back:

Eier kan bruke enheten sin fra 20.juni til 20. august, i høstferie (normalt uke 39 eller 40) samt i påsken. Det vil bli etablert avtale om utleie til Rica Havna AS. Leieavtalen vil være uoppsigelig fra kjøpers side. 35% av alle leieinntekter vil tilbakeføres hver enkelt eier, i tillegg avsettes 5% til vedlikeholdsfond, totalt 40%. Egenbruk utover ovennevnte er også mulig. Rica Havna åpner for at kjøper skal kunne ringe onsdag etter kl.16.00 for å sjekke om enheten er ledig den påfølgende helg. Dersom den er det, kan man bruke enheten uten ekstra betaling, man betaler da kun for rengjøring og sengetøy.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming

Eventuell adgang til utleie

Se sameiets egne bestemmelser

Parkering

Biloppstillingsplasser på hotellts området.

Ferdigattest

Det ble gitt ferdigattest på eiendommen den 23.03.2010. Attesten følger som vedlegg til salgsoppgaven

Tinglyste heftelser og rettigheter

Se vedlegg.

Regulering

Eiendommen er regulert til næringsformål. Reguleringsbestemmelser kan fåes ved henvendelse til megler.

Diverse

Det er stiftet egen sameieforening for leilighetene som er tilknyttet Rica Havna Hotel. Pliktig medlemskap i sameiet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kr 3.155,- pr. kvartal som imkluderer utvendig vedlikehold, vedlikehold av fellesareal, forsikring av bygningen, forretningsførsel og snørydding.

Omkostninger

1)Dokumentavgift til Staten, 2,5% av kjøpesummen av tomteverdien på 500.000,- som utgjør kr. 12.500,-

2)kr 1.050,- i tinglysingsgebyr for skjøte og leieavtale.

3)Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter; kr 724,- pr. stk.

5) Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 4300,-

5)Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.968.574,-

Betalingsbetingelser

Ved underskrift av kjøpekontrakt innbetales et forskudd på 10 % av avtalt kjøpesum, resten betales ved overtagelsen sammen med omkostningene. Forutsatt at sikringsobligasjonen er tinglyst, ansees forskuddsbeløpet som en kredittytelse fra kjøper til selger og står på meglers klientkonto under selgers rådighet. Dette er et avvik fra prinsippet om ytelse mot ytelse. Forskuddet, eventuelt med fradrag for meglers vederlag/utlegg, står på meglers klientkonto frem til oppgjør mellom partene finner sted. Eventuelt opptjente renter på det innbetalte forskuddet godskrives den som til enhver tid har rådighet over beløpet.

Forskuddsbeløpet skal være fri egenkapital, dvs at det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen overdras slik den fremstår ved besiktigelse. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven § 3-9.

Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann før bud inngis.

Se også teknisk beskrivelse av boligen, som fremkommer i takst/tilstandsrapport/boligsalgsrapport.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet, og premien er:

Borettslagsleilighet: kr 3.500,-

Selveier- og aksjeleil. kr 5.500,-

Enebolig, rekkehus, tomannsbolig og fritid kr 7.900,-

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Budregler er beskrevet i vårt Budskjema. Dersom en budgiver skulle kreve det, vil vedkommende få anledning til å kontrollere saksgangen på budgivningen. Dette vil skje på meglers kontor sammen med kontorets fagansvarlig, og etter at eiendommen er solgt. Kjøper vil få tilsendt budjournal sammen med akseptbrevet. Alle bud skal gis med utgangspunkt i meglers prisvurdering, og ikke totalpris.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Fokus Bank såfremt personen selv har samtykket til dette. Det gjøres oppmerksom på at selskapet Fokus Krogsveen AS mottar en provisjon av hva ansatte i selskapet formidler av lånekunder til banken. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Therese Thon Andreassen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?