Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 350 000,- for kr 2 350 000,-

Velkommen til Selvigskogen 21

Hytta ligger høyt i terrenget med nydelig fjordutsikt

Store, nydelige uteplasser å nyte sommeren på

Flere solfylte kroker som skjermer for vinden

Terrasse med Jacuzzi

Bedre sted å nyte utsikten skal man lete lenge etter

Terrasse med utgang fra stuen

Stor stue med utgang til terrassen

Stue mot kjøkken

Stue

Mange artige detaljer i stuen

Detalj

Detalj

Koselig hyttekjøkken

Alle soverommene har egen sjarm

Det grønne soverommet

Det gule soverommet

Bad

Terrasse til frokosten hvor solen kommer tidlig

Inviter venner og familie på grillkos og hygge

Terrasse

Høydefoto

Høydefoto

Høydefoto

Høydefoto

Høydefoto

Plantegning

Klokkarstua

Selvigskogen 21

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 500 000,-

Klokkarstua: Flott hytte i veletablert hyttegrend - Selveiet tomt - Fantastiske solforhold og utsikt - Jacuzzi - Båtplass v/bøye

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 2 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
64 / 64 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hytta ligger i et etablert hytteområde med svært god utsikt over Drammensfjorden, og meget gode solforhold. Kort vei ned til felles badestrand. Noen minutters gange til båtplass og brygge (båtplass nr. 8). Flott fotballbane samt sandvollyballbane. Koselige svaberg og fine bademuligheter i området. Fine fiskemuligheter i Drammensfjorden. Bilvei helt frem til hytta med bom. Kort vei med båt til koselige Svelvik samt kort vei til idylliske Holmsbu med bl.a restauranter og yrende sommerliv. Hytta ligger ca. 30 min. fra Drammen og ca. 55 minutter fra Oslo.

Det finnes båtslipp på feltet. Kort vei til badeplass ved eget båtfeste med tilgang til felles brygge.

Hurum har ca 6 mil kystlinje, og mange fine strender. Sjarmerende Holmsbu og det flotte Spa hotellet ligger kun ca 15 km fra hytta. Sand gård ligger kun 6 km unna med flotte aktiviteter for barna samt lunsjmuligheter. Forøvrig gode muligheter for tur og trening på skogsveier i nærområdet. Kort vei til golfbanen (ca 15km)

Offentlig kommunikasjon fra Grimsrudveien som ligger ca 2 km fra hytta.

Adkomst

Fra Asker/Bærum:

Kjør E18 mot Drammen og ta av ved Statoil stasjon på Kjellstad v/skilt Drøbak/Riksvei 23 alternativt ved Liertoppen kjøpesenter. Følg videre skilting til Drøbak helt til kommunegrensen Lier/Røyken. Like før kommunegrensen tar man til høyre ved skilt Hyggen/Klokkarstua. Man kommer da inn på Grimsrudveien, og denne veien følges i ca 26 km før man tar inn Selvig Hjemmeskog til høyre (3,5 km etter å ha passert kommunegrensa til Hurum kommune). Se for øvrig kartskisse. Fellesvisning vil bli skiltet.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 500 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1978

Soverom

4

Primærrom

64m2

Bruksareal

64m2

Tomt

1296m2

KR-kode

161684

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Selvigskogen 21, 3490 Klokkarstua

Gnr. 8, bnr. 129 i Hurum kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 69 kvm

Totalt bruksareal: 64 kvm

Totalt primærrom: 64 kvm

Arealene er fordelt slik:

Primærrom:

Hytte:

1. etasje 58 kvm: Vindfang, do rom med luke til loft, stue/kjøkken og 3 soverom

Anneks: 6 kvm: Soverom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.06.2016 utført av Huskonsulenten AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 1.296,8 kvm. Eiendommen ligger høyt i landskapet med vid fjordutsikt og solrikt med mye kveldsol. Naturtomt med fjell i dagen samt opparbeidede utearealer med beplantning. Veranda i tre rundt bygget samt opparbeidet ute dusj med skillevegger i tre. Luke til lagring under veranda samt stor Jacuzzi på verandaen, overbygget tak over inngangsparti samt anneks på eiendommen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for alle brukere.

Eiendommen har innlagt sommervann i hytta fra vellets felles vannreservoar. Dette er ikke søkt eller godkjent av Hurum kommune. Kjøper overtar ansvaret for dette. I tillegg har selger borret etter vann og lagd egen brønn, også kun sommervann.

Toalettløsning med multimu toalett - denne tømmes en gang i halvåret.

Gråvann til privat gråvannstank som tømmes hvert 4. år avhengig av bruken. Tilsyn hvert 4. år.

Spillvannet fra denne tanken og naboens gråvannstank (Selvigskogen 19) går til ett felles deponi beliggende på Selvigskogen 21 hvor det fordamper.Det foreligger ikke noe skriftlig avtale mellom de involverte partene på dette.

Ifølge tilsynet for små avløpsanlegg har det blitt avholdt ett informasjonsmøte i hytteforeningen ang tilkobling til felles avløpsanlegg. Det er ikke vedtatt noe om velet/hytteeiere i området vil være med på dette per mai 2017.

Dersom det blir gjennomslag for dette må kjøper påregne å koble seg til hyttefeltets ledninger for å beholde vann inn i hytten som det er idag. Ellers må man legge vannet ut til hyttevegg igjen.

Sitat fra Tilsynet for små avløpsanlegg:

Alle som har innlagt vann må være med på et felles renseanlegg. Prosjektering av ledninger og renseanlegg må hyttene gå sammen om å gjøre felles og kostandene må de bære felles. Hvis man ikke ønsker å være med må man koble vann til yttervegg. Det vil ifølge tilsynet for små avløpsanlegg bli sendt ut pålegg om dette.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i grunnmur som ringmur i Leca, fundamentert på fjell samt Leca pilarer og tre pilarer på del av veranda. Ikke avdekket symptom på feil, fremstår som solid forankret. Yttervegger av bindingsverk i tre med antatt 10 cm mineralull, teglsteinsvegg ved pipeløp. Utvendig kledning, overflatebehandlet i 2015. Vinduer fra 1976 med doble glass i trekarmer samt isolerglass i skyvedør. Saltakkonstruksjon i tre med undertak av rupanel, sperretak og isolert 10 cm mineralull ned mot beboelse. Utvendig tekking består av shingel fra ca. 2001 i følge eier. Utvendig beslag, renner og nedløp i plast fra ca. 2001. Eier opplyser om at det har vært noe lekkasje ved pipe i regnvær men dette har blitt utbedret av Petter Eriksen Blikkenslager AS i 2014.

Det gjøres spesielt oppmerksom på:

Kledning fra byggeår, avdekket stedvis sprekker og noe råte i nedre del av kledning. Lokal utbedring må påregnes, TG 3 for råte skader og i kontakt med beslag. Kledning ligger i kontakt med beslag, bør utbedres. Takstmannen har skrevet at takrenner har utgått på levetid og fått tilstandsgrad 3. Selger har i ettertid skiftet ut takrenner i 2017, uten at takstmannen har tatt ny befaring. Dette avviker derfor fra taksten.

Rapport følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Koselig hytte beliggende høyt og fint på hyttefeltet med vidstrakt fjordutsikt. Ett sted man virkelig kan trekke seg tilbake hele sommeren og nyte solskinnet helt til 23.00 om kvelden. Den vidstrakte fjordutsikten gjør at man kan følge med på det yrende båtlivet så langt øyet kan se.

Hytten holder en enkel men velholdt standard. Utvendig ble kledningen overflatebehandlet i 2015. Terrassen ble utvidet i 2010 og har utnyttet tomten veldig godt. Herlig Jacuzzi gjør at du kan nyte sommerkveldene med ett varmt bad. Det er også innstallert en utedusj på terrassen. God plass til å få gjester eller familie på besøk på begge sider av hytten.

Innvendig har hytta en liten gang før man kommer inn i hovedrommet som består av ett lite kjøkken med over og underskap, kjøleskap og komfyr. Avtrekksvifte med kullfilter. Stuen har god plass til sofakrok foran en koselig peis som varmer godt på de litt mer lunkne sommerdagene. Også plass til spisebord. Utgang til terrasse.

Soverommene har hver og en sin egen, gjennomførte stil, og har en ordentlig hyttesjarm over seg. Sammen med annekset er det sengeplasser til 10 personer.

Badet har ett rom med servant og ett eget rom med mull toa forbrenningstoalett. Denne bør tømmes hvert halvår ifølge selger.

Hytta har også fått ny varmtvannsbereder, samt at det var kontroll på det elektriske anlegget i fjor og det ble ikke påvist noen feil med dette.

Oppvarming

Peis i stue. Ellers basert på elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Oppstillingsplass for to biler ved veien på eiet tomt.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til hytteformål siden 1977.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

For boliger og fritidsboliger ferdigstilt før 1998 i Hurum kommune finnes det lite eller ingen midlertidige brukstillatelser og ferdigattester i kommunens arkiver.

Dette vil imidlertid ikke si at bygningene er ulovlig å bruke. De aller fleste er lovlige og det vil ikke bli gitt ferdigattest i ettertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er ingen servitutter eller pengeheftelser tinglyst på eiendommen.

Regulering

Eiendommen er avsatt til nåværende område for fritidsbebyggelse iht kommuneplanen, vedtatt 2015

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Det er blitt satt opp en bod på terrassen ved boblebadet etter bildene ble tatt.

Hytta selges med alt av møbler. Selger forbeholder seg retten til å ta med seg diverse personlige eiendeler som for eksempel bilder, bøker og lignende. Konferer megler vedrørende dette.

Eiendommen overleveres uten ytterligere rengjøring slik den fremstod på visning.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 1.875,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for hytterenovasjon.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca kr 5.000,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.407,-.

Velavgift er kr 4.600,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Viasat som leverandør av parabol og har avgift på kr 4.855 for 6 måneder (inkl. golfkanal kr 954,-). Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Tilsyn av gråvannstank ca 750,- per år. (Tank tømt sist i 2014)

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,00.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,00 pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.563.749,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,00,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Hurum
Grunnkrets Klokkarstua

Steder i nærheten

Hov 6.5 km
Verket 9.6 km
Sætre 13.5 km
Holmsbu 14.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 99.7 km
Flyplass (regional) Moss lufthavn Rygge 68.3 km
Jernbanestasjon Røyken 16.8 km
Bussholdeplass Selvik hyttefelt 1.6 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sætre Nærsenter 13.6 km
Kjøpesenter Røyken Sentrum 16.8 km
Postkontor Coop Extra Sætre 13.6 km
Postkontor Kiwi Røykentorget 16.7 km
Apotek Boots apotek Sætre 13.6 km
Apotek Vitusapotek Røyken 16.8 km
Vinmonopol Tofte Vinmonopol 20.9 km
Vinmonopol Slemmestad Vinmonopol 24.7 km
Dagligvare Matkroken Klokkarstua 6.1 km
Dagligvare Kiwi Sætre 13.6 km
Kiosk/video Cafe Losen 13.6 km
Kiosk/video Kaker og Sånt 13.6 km
Bensin YX Klokkarstua 5.2 km
Bensin YX Sætre 13.6 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet eierskifteforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers eierskifteforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som er vedlagt denne salgsoppgave og som også ligger på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert samt at legitimasjon må være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra eiendommens hjemmeside på finn.no eller krogsveen.no, så oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver.

Budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp og bør være gyldig i minimum 30 minutter. Vi gjør oppmerksom på at bud uansett ikke kan settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag, etter siste annonserte visning. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Elisabeth Viljugrein Rasmussen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?