Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 900 000,- for kr 2 900 000,-

Fasade med dobbeldør Hovedbilde

Fasade med svalgang

Veranda med utsikt

Sittegruppe på veranda

Veranda

Utsikt fra veranda

Utsikt mot sjøen

Drone

Drone bilde av hytta

Stue

Utgang fra stuen

Stort vindu i stuen

Utsikt fra stuevindu

Utsikt fra vindu

Spisestue

Spiseplass mot kjøkken

Kjøkken stående

Soverom

Himmelseng

Hems med soveplass

Seng på hemsen

Bad med servant

Bad, Bildet er tatt før vannklosset er installert

Sjøboder

Sandstrand

Brygga ved sjøen

Brevik

Siktesøya

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 900 000,-

Brevik: Siktesøya | Nyere hytte med solrik beliggenhet, sjøutsikt, sjøbod og 2 båtplasser i felles anlegg

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
65 / 67 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hytta ligger meget usjenert til med fin utsikt utover Håøyafjorden. Det er utsikt til sjøen fra terrassen og gangavstand til sjøen med fine badeplasser, sandstrand og brygge i fellesanlegg. Eiendommen er godt skjermet for vær og vind og har gode solforhold. Siktesøya ligger blant de ytterste øyene i Skjærgården mellom Helgeroa og Langesund der hvor Telemark og Vestfolds skjærgård møtes. Skjærgården i området er variert og vakker. Sommerbyen Langesund ligger rett på andre siden av fjorden, men det er også korte båtturer til Brevik og Helgeroa som ligger ytterst mot Skagerak. På godværsdager er turen til Kragerø eller Jomfruland også innenfor rekkevidde.

Adkomst

Med båt fra fastlandsforbindelser i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 900 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2000

Soverom

2

Primærrom

65m2

Bruksareal

67m2

Tomt

1023m2

KR-kode

281732

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Siktesøya, 3950 Brevik

Gnr. 31, bnr. 103 med tilhørende ideeel 1/8 av bnr. 107 og 1/7 av bnr. 106 i Porsgrunn kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 70 kvm

Totalt bruksareal: 67 kvm

Totalt primærrom: 65 kvm

Primærrom:

1. etasje 65 kvm: Gang, stue med åpen løsning til kjøkkenet, bad og 2 soverom.

Sekundærrom: Bod

Det er også stor hems med 2 soverom, disse er ikke målbare grunnet lav takhøyde. Under hytta og deler av terrassen er det rikelig med lagerplass.

Nede ved brygga har eiendommen egen sjøbod på 5 kvm. Bruttoareal.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 1.023,2 kvm. Tomten er noe opparbeidet rundt hytta, for øvrig er det naturtomt. Terrassen med impregnert tredekke er sydvendt med noe overbygg og terrassemarkise. Her er det gode solforhold og fin utsikt utover fjorden. Det er adkomst direkte ut på terrassen via 2-fløyet dør fra stua. Nede på fellesbrygga har eiendommen rett til 2 båtplasser (nr. 8 og 10). Den ene båtplassen har gode dybdeforhold, den andre egner seg for noe mindre båter. Havnen er lun og godt skjermet for vær og vind.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via sti/vei på friområdet fra brygga. Siktesøya er en av de største øyene i området med helårs fergeforbindelse fra Brevik til nordenden av øya. Om sommeren går det også ferge mellom Helgeroa og Langesund som går innom øya.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er oppført i bindingsverk med utvendig kledning. Halv valmet tak tekket med taksteinsplater. Vinduer er 2-lags isolerglass.

Vi gjør oppmerksom på at boligen kan være oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som legges til grunn.

Standard

Hytta har god standard og planløsning. Gjennomført materialvalg og solid utført håndverk. På gulvene er det tregulv, panelte vegger og himlinger med unntak av stua og et soverom hvor det er brystpanel med tapet på veggene. På kjøkkenet er det profilert malt innredning. Ventilator i hette over integrert komfyr med keramisk topp. Badet er flislagt på gulv og i dusjhjørnet, og inneholder klosett og servant i seksjon. Fra stua er det i tillegg til adkomst ut på terrassen også utgang mot øst. Adkomst til hems via trapp i stua.

Oppvarming

Peis med innsats i stuen og varmekabler på badet. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 01.12.2000. Denne følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Pipe forlenges til min. 80 cm. over mønet, montere rekkverk på utvendig trapper der høyde fra terreng er over 0,5 meter. Forskriftsmessig rekkverk på hems. Selger opplyser det er uklart om pipa er forlenget og at rekkverk på hemsen ikke er høyt nok ihht. gjeldende krav. Rekkverk utvendig er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr. 950522, tinglyst: 24.11.2008: Avtale vedr. felles borehull for vann. Denne vil trolig ikke bli benyttet da det er ført fram offentlig vann- og avløp til området.

Ihht. skjøte med dagboknr. 8619, tingslyst 05.07.1996 har eiendommen rett til å ta ved til eget bruk av "tørt og vindfall" på gnr. 31, bnr. 8 og 9, samt rett til adkomst og fremføring av ledninger.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse, fellesområdet er regulert til felles natur-, leke- og oppholdsområder. Bryggeområdet er regulert til felles småbåthavn i henhold til reguleringsplan for Siktesøya sør, Tangane m.m. med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.02.1990.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 12.076,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for, vann, avløp, eiendomsskatt og hytterenovasjon.

Da eiendommen nylig er tilknyttet det offentlige ledningsnettet for vann- og avløp vil det fra neste forfall også beregnes avgifter for vann- og avløp. Det vil bli årlig avgift til det lokale vann- og avløpslaget.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca kr 2.735,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.642,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.982.649,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Porsgrunn
Grunnkrets Øyene

Steder i nærheten

Langesund 2.3 km
Eikstranda 3.9 km
Eiksrønningen 4 km
Stathelle 5.3 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 57.7 km
Jernbanestasjon Porsgrunn stasjon 20.3 km
Bussholdeplass Badeparken Langesund 1.8 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Brotorvet Senter 5.6 km
Kjøpesenter Down Town 18.3 km
Postkontor Coop Extra Langesund 2.3 km
Postkontor Coop Extra Brotorvet 5.5 km
Apotek Vitusapotek Langesund 2.3 km
Apotek Vitusapotek Stathelle 5.5 km
Vinmonopol Stathelle Vinmonopol 5.6 km
Vinmonopol Porsgrunn Vinmonopol 18.8 km
Dagligvare Spar Skjærgården 1.8 km
Dagligvare Coop Extra Langesund 2.3 km
Kiosk/video Arøya Kiosk 0.7 km
Kiosk/video Mix Toba Frukt & Tobakk 2.2 km
Bensin Esso Grasmyr 5 km
Bensin Shell Lasses Bilsenter 6.8 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet eierskifteforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Budgivere forplikter seg til å sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers eierskifteforsikring dekker selgers ansvar for mangler ved eiendommen slik dette ansvaret er fastlagt i avhendingsloven. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Henrik Tangen
Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?