Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 850 000,- for kr 2 850 000,-

Eiendommen sett mot sjøen

Eiendommen sett fra sjøen

Fasader

Fasader

Fasade

Fasade

Fasade

Anneks

Anneks

Anneks

Lysthus

Lysthus

Anneks

Anneks

Anneks

Områdebilde

Områdebilde

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Hall

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Soverom

Anneks 1

Anneks 2

Plantegning 3D

Plantegning 2D

 
Video

Vinterbro/Kjærnes - Fritidseiendom med lekker hytte og flere anneks. Sjøutsikt. Usjenert. Solrikt. Eiet tomt.

Sjøgløtt

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 250 000,-

Vinterbro/Kjærnes - Fritidseiendom med lekker hytte og flere anneks. Sjøutsikt. Usjenert. Solrikt. Eiet tomt.: Vinterbro/Kjærnes - Fritidseiendom med lekker hytte og flere anneks. Sjøutsikt. Usjenert. Solrikt. Eiet tomt.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 250 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
38 / 38 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Innholdsrik og meget spesiell eiendom som har beliggenhet i et stille friluftsområde på Sjøgløtt i Vinterbro. Nesten innerst i Bunnefjorden, øst i Oslofjorden. Nær Nesset med avkjøring til Nesodden. Flott sjøutsikt, vestvendt og med høy beliggenhet over fjorden. Det er ca. 6 km. til idrettshall og svømmehall. Det er ca. 3,5 km. til bussholdeplass med god forbindelse til Oslo og Ski. Ca. 4,5 km. til Vinterbrosenteret med utstrakte forretnings- og servicetilbud. Kjærnes brygge og Nebba brygge ligger innenfor gangavstand. Mulighet for bading, fisking og båtliv. Meget usjenert og koselig eiendom.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Nessetveien tar du inn Kjærnesveien. Følg Kjærnesveien nesten til enden og du vil se Nebbaveien gå opp til høyre. Følg Nebbaveien noen hundre meter til den deler seg i to. Følg da høyre. Veien er stengt med bom. Kode vil bli oppgitt på forespørsel. Følg veien forbi bommen til du kommer til eiendommen på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 250 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1932

Soverom

1

Primærrom

38m2

Bruksareal

38m2

Tomt

3359m2

KR-kode

461854

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sjøgløtt, 1407 Vinterbro

Gnr. 111, bnr. 52 i Ås kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.359,6 kvm. Pent opparbeidet og stor tomt med grøntarealer, ellers naturtomt med busker, trær og fjell. Høy beliggenhet, solrikt, vestvendt og med god utsikt over fjorden.

Tomten er under deling hvor selve oppmålingen er planlagt til 19. juni. Eiendommen vil trolig være formelt delt i starten av juli. Arealet ovenfor er ca og eventuelle avvik må aksepteres av kjøper.

Parkering

God plass for parkering til flere biler på egen tomt på oversiden av hytta. Sti ned til hytta fra parkeringsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei. Privat bomvei hvor felleskostnadene fordeles på grunneiere i området. Siste stykket av veien inn på egen tomt er ny eiers ansvar. Det medfølger 2 fjernkontroller til bommen.

Avløp: Utedo.

Det er borret etter brønnvann og dette er lagt inn i hytten. Det foreligger ikke utslippstillatelse og det er dermed ikke gitt tillatelse til dette i kommunen. Videre bruk av innlagt vann i hytta er kjøpers risiko og ansvar.

Det foreligger et tilbud for å legge inn Biovac/Haco-renseanlegg. Dette er på ca kr 200.000,- Eventuelle avvik må aksepteres av kjøper. Ved interesse for dette kan Rolf Hunskår kontaktes på 90579029.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 42 kvm

Totalt bruksareal: 38 kvm

Totalt primærrom: 38 kvm

Bruksareal:

Anneks 2: 7 kvm

Anneks 3: 10 kvm

Hytta: 38 kvm

Utedo: 2 kvm

Primærrom:

Hytta:

1. etasje 38 kvm: Entré/kjøkken, 1 soverom, stue, bad. Badet er opprinnelig en bod og er ikke godkjent/søkt bruksendret i kommunen, men er definert som bad grunnet rommets bruk.

Sekundærrom:

Anneks 2:

1. etasje 7 kvm: Innredet rom

Anneks 3:

1. etasje 10 kvm: Innredet rom, dorom

Utedo:

1. etasje 2 kvm: Dorom

I tillegg kommer:

Anneks 1: Dette har ikke måleverdig areal grunnet lav takhøyde. Gulvareal ca 3,1 kvm.

Lysthus med åpen konstruksjon. Sittebenker. Lysthuset har ca 5 kvm gulvareal. Taket på lysthuset er i svært dårlig forfatning med større lekkasje- og råteskader. Anbefaler rivning av konstruksjonen.

Hytta har loft med gulvareal på ca 13 kvm. Luke til loftsrom på soverom uten loftstige. Takhøyde i spiss på ca 1,78 meter. Loftet er for lavt til å være måleverdig.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.06.2018, utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Hytten er iht. tilstandsrapport oppført i naturstein-, betong-, og trekonstruksjoner. Utedo, lysthus og 3 stk. anneks er oppført i trekonstruksjoner på enkel fundamentering. Lav ringmur av granitt på hytte. Enkle søylefundament og løse stein rett på terreng/fjell under de andre bygningene. Yttervegger er maskinlaftet plank og plassbygd laft av vanlige bjelker(utedo). Saltak tekket med plater.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av eiendommen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Arbeidene som er utført vurderes å være av varierende håndtverksmessig kvalitet med en del uheldige og lettvinte løsninger. Spesielt fundamenteringsarbeidet under småbygningene og terrasser/trapper bør undersøkes nærmere. Lavere rekkverkshøyde enn normalt. Rekkverk målt til ca 0,58 meter høyde. Gjeldende krav for sikkerhet i denne høyden er 0,9 meter.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Hytta ligger øverst på delvis flatt terreng. 3 anneks ligger på rekke og rad nedover i skråningen. I tillegg et åpent lysthus i dårlig tilstand.

Følgende større påkostninger den siste tiden er utført av nåværende eier:

Opparbeidet vei fra felles vei det siste stykket til hytta. Opparbeidet 2 parkeringsplasser rett på oversiden av hytta, i tillegg snuplass lenger opp. Mye skogshogst i forbindelse med dette og på tomten generelt. Nytt kjøkken i 2018. Kjøkkeninnredning med folierte fronter. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate, ventilator med kullfilter, integrert platetopp og stekeovn. Ny 1-stavs eikeparkett på gulv i hytta i 2018. Fjernet hengende tak i stue samt oppusset stue og soverom. Alle bygningene er nylig beiset. Borring for brønnvann. Innlegging av vann i hytta utføres i disse dager. Opprettelse av baderom med varmtvannsbereder og dusjkabinett var i gang under befaringen og vil være ferdig til visning.

Se eiendommen i panoramavisning her: https://cdn.diakrit.com/product/panorama/7104633

Oppvarming

Peis med brennkammer av ildfast stein. Øvrig oppvarming fra panelovner. Dersom rom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført.

Kommunen opplyser at de ikke har noen funnet noen byggmappe, eller tegninger for hytta.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Servitutter:

Dagboknr 900195, tinglyst 27.02-1930. Bestemmelse om vei. Bestemmelse om bebyggelse. Ikke lov med mer enn et beboelseshus. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan 2015-2027 avsatt til friluftsformål. Den minste delen hvor bebyggelsen ligger er under område LNF B. Den største delen av tomten mot Bunnefjorden er under LNF A. Under LNF A er det ikke lov med bebyggelse. Et av anneksene ligger delvis under LNF A. Lysthuset ligger under LNF A. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Alt som er hytta/anneksene på visning medfølger med unntak av noen få personlige eiendeler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 885,- for inneværende år. Dette er gebyr for sommerrenovasjon.

Hytten har en årlig forsikringspremie på kr 1.400,-

Velavgift ca kr 300,- per år. Varierer i forhold til behov for eventuelt vedlikehold.

Det betales ca kr 1.000,- pr år til privat vei ifølge selger.

Strømutgifter vil variere i forhold til bruk av hytta.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.333.472,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ås
Grunnkrets Kjærnes

Steder i nærheten

Nebba brygge 1.9 km
Kjærnes brygge 2.1 km
Vinterbro handelspark 5 km
Nordby kirke 5.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 72.8 km
Sentralstasjon Oslo S 29.9 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 10.1 km
Buss Kjærnes 1.6 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Vinterbro Senter 4.9 km
Kjøpesenter Ski Storsenter 11.3 km
Dagligvare Coop Obs! Vinterbro 5.2 km
Dagligvare Rema 1000 Vinterbro 5.2 km
Postkontor / post i butikk Coop Obs! Vinterbro 5.2 km
Postkontor / post i butikk Meny Greverud 11.4 km
Apotek Apotek 1 Vinterbro 5.2 km
Apotek Vitusapotek Vinterbro 5.2 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 4.9 km
Kiosk Shell/7-Eleven Nygårdskrysset 4.6 km
Kiosk Shell/7-Eleven Vinterbro 4.7 km
Bensinstasjon Shell/7-Eleven Vinterbro 4.7 km
Bensinstasjon 1-2-3 Tusenfryd 6.6 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 2 % av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Thor Gunnar Stavsholt
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?