Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 200 000,- for kr 3 200 000,-

Skutesteinveien 14 - Presentert av Krogsveen AS

Skutesteinveien 14 - Presentert av Krogsveen AS

Fasade

Kjøkken

 

Stue

Stue

Velkommen til bords

Rom tilrettelagt med servant og baderomsinnredning

Hytta har to sovehemser

Sovehems

Fra hyttas overbygde balkong får du nydelig utsikt til Lahellefjorden

Flott utsikt

Her ligger alt til rette for å nyte varme sommerdager

På tomten ligger det flere uteplasser med nydelig utsikt til sjøen

Den store tomten byr på mange spennende muligheter

 

Det medfølger bruksrett til to brygger og båtplass

 

Gode bademuligheter fra "skjæret"

Hytta ligger cirka 70 meter fra sjøen

Flott utsikt fra tomten

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Lahelle/Sjuveenga - Flott utsiktseiendom med stor tomt på 1.178 kvm beliggende i kommuneplan for bolig

Skutesteinveien 14

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 450 000,-

Lahelle/Sjuveenga - Flott utsiktseiendom med stor tomt på 1.178 kvm beliggende i kommuneplan for bolig: Lahelle/Sjuveenga - Flott utsiktseiendom med stor tomt på 1.178 kvm beliggende i kommuneplan for bolig

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Prisantydning:
Kr 3 450 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
38 / 50 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Skutesteinveien 14! En meget koselig fritidseiendom med en flott beliggenhet og utsikt mot Lahellefjorden. Området er meget barnevennlig og sjarmerende med lite trafikk (hytta ligger nesten innerst i en blindvei). Fra eiendommen har du full kontroll over båtlivet og aktivitetene i fjorden en varm sommerdag. Rett på nedsiden av hytta har du også bruksrett til brygge og baderett fra «skjæret» (det medfølger båtplass). I gangavstand fra eiendommen ligger Lahellebrygga/Sjøbris med båtslipp, badebrygge og badestrand. Dette friområdet er et lite paradis med gressplen for lek og moro, samt den barnevennlige sandstranden. Lahelle- og Tønsbergfjorden byr på en flott skjærgård, med kjente øyer som blant annet Stauper og Lindholmen. Her er det yrende båt- og badeliv om sommeren. Lahelle byr også på unike turmuligheter, enten ved å rusle i de koselige gatene i Lahelle eller og ta den hele 20 km. lange turen ut kyststien. Det er heller ikke lange veien til populære Skjellvika badestrand. Helt ytterst på Østerøya ligger Yxnøy med sitt yrende plante- og dyreliv. Det er også kort vei til flere dagligvareforretninger. Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Adkomst

Fra Sandefjord sentrum følger du Kilgata og tar tredje rundkjøring til venstre og følger Hegnaveien (ved Shell). Rett før Rema 1000 tar du til høyre mot Østerøya. Følg denne veien til skilting mot Lahelle (til venstre). Følg Lahelleveien til du kommer til Sjuveengveien på høyre hånd etter cirka 850 meter. Ta så til venstre inn Skutesteinveien etter cirka 300 meter. Eiendommen ligger på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 450 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1926

Primærrom

38m2

Bruksareal

50m2

Tomt

1178m2

KR-kode

2218150

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Skutesteinveien 14, 3218 Sandefjord

Gnr. 83, bnr. 13 i Sandefjord kommune.

Tomten

Flott eiet tomt på 1.178,5 kvm. Tomten er pent opparbeidet med blant annet gressplen og diverse prydbusker. Deler av tomten består også av naturtomt. Hytta ligger høyt og fritt på tomten og fra eiendommens uteplasser får du flott utsikt mot Lahellefjorden. Eiendommen har flere uteplasser hvor varme sommerdager og sene kvelder kan nytes til det fulle. Eiendommen har en meget barnevennlig beliggenhet i en blindvei.

Parkering

Parkering på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger (sommervann frem til vannpost). Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Sandefjord kommune opplyser at dersom vann skal ledes inn i hytta, må det etableres godkjent renseløsning for avløpet.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 57 kvm

Totalt bruksareal: 50 kvm

Totalt primærrom: 38 kvm

1. etasje 29 kvm: Stue med inngang, kjøkken med dør ut og "bad".

2. etasje 9 kvm: To stykk sovehemser.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.04.2018 utført av Tønsberg Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Sjarmerende og koselig sommerhytte med enkel standard på stor selveid tomt. Her kan det være mange muligheter for den rette kjøper. Veggoverflater er malt i friske og sommerlige farger og gulv har for det meste belegg. Det er montert kjøkkeninnredning med malte fronter og heltre benkeplate. Hytta har ikke eget bad men det er rom tilrettelagt med vask og baderomsinnredning. Eget toalettrom hvor det er montert Cinderella forbrenningstoalett. Soveplasser på sovehems.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til fritidsboligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Sandefjord kommune opplyser at for denne eiendommen mangler det dokumentasjon på oppføring av hytta i kommunens byggesaksarkiv. Byggesaksarkivet er imidlertid ufullstendig, så manglende dokumentasjon betyr ikke mistanke om ulovlig oppføring. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eiendommen har tinglyst rett til vei, og rett til fri vei fra tomten og ned til fjorden. Rettigheten er tinglyst på det gamle hovedbruket gnr. 83, bnr. 10 med dagboknr 907101, tinglyst 11.01.1923. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men megler har fått dette tydet. Den delen av tinglyste avtalen som omhandler rett til brygge og båtplass er erstattet av nye avtaler. Se mer om dette i neste avsnitt. Kopi av dokumentet og ny avtale kan fås ved henvendelse til megler.

Eiendommen har i henhold til avtale tinglyst den 02.07.2018 med dagbok nr. 968044 bruksrett til brygge som strekker seg fra stranden til skjæret (betongbrygga). Skutesteinveien 14 plikter også til å delta i vedlikehold av brygga. Eiendommen har også rett til båtplass ytterst på samme brygge. Avtalen er inngått med Skutesteinveien 26 (gnr. 83, bnr. 52). Avtalen begrenser eventuell bygging på Skutesteinveien 14. Tomten kan kun bebygges med en hytte, enebolig eller enebolig med utleie del/hybel. Dersom eiendommen skal kunne bebygges med annen type bolig/fritidseiendom kreves det samtykke fra eier av Skutesteinveien 26 (gnr. 83, bnr. 52). Avtalene kan fås ved henvendelse til megler. Ytterst på "skjæret" ligger det en nyere brygge hvor hytta også har bruksrett, samt vedlikeholdsplikt. Det foreligger også baderett fra "skjærets" nordlige del (dette ifølge avtale som vil bli tinglyst). Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.05.2014 avsatt til boligbebyggelse. Videre opplyser Sandefjord kommune at eiendommen ligger i 100-metersbeltet langs sjøen. I gjeldende kommuneplan er det egne bestemmelser og byggegrenser for eiendommer i 100-metersbeltet som kan medføre restriksjoner i forhold til fremtidige tiltak på eiendommen, jf. PBL §1-8. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 2.424,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og renovasjon.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 100 kwh. pr. år.

Hytta har en årlig forsikringspremie på kr 1.630,-.

Veiavgift er kr 300,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av tv-signaler. Kostander kan sees på www.canldigital.no. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.537.472,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 37.500,- (fastpris)

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?