Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 700 000,- for kr 1 700 000,-

Velkommen til Smørsteinveien 51

Denne fritidseiendommen har en fantasktisk flott beliggenhet på Smørstein, midt mellom Sande og Holmestrand

Hytta har egen brygge ved fjorden

Hytta har en romslig og skjermet terrasse, med nydelig utsikt. Terrassen er bygget av solide materialer, og har markise.

Innvendig er hytta pent oppgradert, med godt lys og nydelig utsikt

Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken, og det er plass til flere møbelgrupper

Stuen har utgang til stor terrasse

Stuen har peisovn

Kjøkkenet fikk ny innredning i 2017

Hytta har to soverom; begge beliggende svalt i bakkant av hytta

Soverom

Badet har flislagt gulv og forbrenningstoalett

Bad

Gang med garderobe

Plantegning

Terrasse og uteplass er pent opparbeidet og fullstendig uten innsyn

Tomten er opparbeidet i to platå, og på nedre deler det bygget et uthus. Dette har vært planlagt ominnredet til anneks.

Utsikt

Utsikt

Utsikt

Fasade og parkeringsplass

Smørsteinveien 51

Smørstein - Nydelig hytteeiendom med fantastisk utsikt. Vei helt frem. Båtplass. Selveiertomt.

Smørsteinveien 51

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 850 000,-

Smørstein - Nydelig hytteeiendom med fantastisk utsikt. Vei helt frem. Båtplass. Selveiertomt.: Smørstein - Nydelig hytteeiendom med fantastisk utsikt. Vei helt frem. Båtplass. Selveiertomt.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 1 850 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
43 / 46 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger fint til med flott utsikt over Holmestrandsfjorden på Smørstein i Sandebukta. Enkel adkomst helt frem til eiendommen med bil.

Hytta ligger på et veletablert og populært hyttefelt, med 5-6 minutters gange ned til båtplass og sjøen. Det er fine bade - og fiskemuligheter.

Det nærmeste området forøvrig består av spredt bebyggelse på sjønære eiendommer, i kombinert bruk som helårsboliger og sommerhus.

Gode turmuligheter og sykkelvei til Sande eller Holmestrand sentrum med alle servicetilbud, slik som offentlige kontorer, hyggelige småbutikker, lege/tannlege, apotek, vinmonopol, dagligvare, cafeer, lekebutikk og kleshandel.

Hvis man har båt er det mange fine steder på fjorden i nærområdet som man kan bruke som utgangspunkt for ulike dagsturer. En tur til Sørlandsidyllen i Holmsbu, et hyggelig restaurantbesøk i Holmestrand eller lange sommerkvelder i båten ved Kommersøya er å anbefale. Kort vei til både Holmestrand med fint bryggeanlegg

30 minutters kjøring fra Drammen. 60 minutters kjøring fra Oslo. 5 minutters kjøring til Sande eller Holmestrand.

Etter omleggningen av E-18 har området blitt et nydelig sted med lite biltrafikk. Jernbanen som tidligere passerte området er flytte inn i fjellet, og den gamle trasseén er gjort om til lang og flott turvei som brukes flittig av områdets innbyggere. Togstasjon i Sande og Holmestrand.

Adkomst

Fra Oslo og Drammen:

Følg E-18 mot Sande. Ta av mot Sande N. Man kommer da inn på Gamle Sørlandske. Denne veien følges forbi Sande og videre utover retning Holmestrand. Passer Holm og Øgarden, og kjør inn i Holmestrand kommune. Smørsteinveien går opp til høyre. Følg frem til snuplass/parkering, og ta der opp bakken. Ta deretter stikkveien til venstre et stykke opp i bakken og hytta er beliggende som innerste eiendom.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 850 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1964

Soverom

2

Primærrom

43m2

Bruksareal

46m2

Tomt

655m2

KR-kode

2018211

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Smørsteinveien 51, 3080 Holmestrand

Gnr. 74, bnr. 36 i Holmestrand kommune.

Tomten

Fritidsboligen ligger på en pent opparbeidet tomt, bakerst på feltet med god høyde og strålende utsikt. Eiendommen har gode solforhold. Vei helt frem, og god parkeringsplass på egen tomt.

Tomten er påkostet med flott terrengarbeid, støttemurer og stensatt skråning. Trapp til nedre platå der det er opparbeidet gressplen og bygget uthus. Rundt hytta forøvrig finnes prydbusker, blomsterbed og stor terrasseplatting.

Alle hyttene i området disponerer plass på båtbrygge på hovedbølet (74/1). Båtfeste med medlemskap i Smørstein båtforening etter avtale med Eidsfoss verk som opprinnelig grunneier, men dette er ingen tinglyst rettighet. Enkel brygge opparbeidet ved plassen som disponerers av denne eiendommen.

Parkering

God plass til biloppstilling på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for hyttefeltet.

Eiendommen er tilknyttet privat ledningsnett for kommunalt sommervann til vegg. Vannledningsnettet driftes av hytteeierforeningen og hver enkelt er ansvarlig for sin egen stikkledning. Eiendommen er ikke tilknyttet avløp, og det er således ikke lov til å legge vann inn i hytta. I denne hytta er det lagt vann til baderomsservant, dusj og kjøkkenvask. Svartvann går til grunn.

Hytta har Cinderella forbrenningstoalett.

Kommunen har generell hjemmel til å pålegge eiendommer tilknytning til kommunal avløpsledning der dette er tilgjengelig. Det er ikke tilgjengelige avløpsledninger i området p.t.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 51 kvm.

Totalt bruksareal: 46 kvm.

Totalt primærrom: 43 kvm., herunder Gang, bad, 2 soverom, kjøkken med åpen løsning mot stue som har utgang til stor terrasse.

Sekundærrom på 3 kvm. er en bod med utvendig adkomst.

I tillegg følger en ekstern utebod nede i hagen, på ca. 7 kvm.

Terrasse på 28 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.05.2018 utført av Espen Grelland. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på ringmur og betongsøyler. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk, utvendig kledd med panel. Pulttak tekket med plastbelagte stålplater. To av ytterveggene har ny kledning, etterisolering og nye vinduer fra 2010. Øvrige vinduer er av eldre dato.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av eiendommen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Takstmann har konkludert med at eiendommen holder en normalt god standard. Det er ikke påpekt større feil eller mangler i hytta, men takstmann nevner at gulvet på kjøkken er skjevt med helling på ca. 3,5cm.

El-anlegget er omlagt i senere tid, med automatkurser og økt kapasitet på inntak. Arbeidet kan dokumenteres. Det ble utført tilsyn med anlegget i 2009, uten at det ble påpekt feil.

Takstmann har benyttet fuktmålerutstyr på normalt utsatte steder på kjøkken og bad, uten at han har funnet forhøyede verdier.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Hytta fremstår som gjennomgående lys og innbydende. En hyggelig sommerhytte med god planløsninig og to soverom.

Nåværende eier har hatt hytta i en årrekke, og har fulgt opp bygget løpende med nødvendige utbedringer og moderniseringer, og hytta er således velholdt.

Av nylige oppgraderinger nevnes:

- Elektrisk anlegg er fornyet i flere omganger siste tiår, bl.a. ved å øke anleggets kapasitet.

- Pusset opp kjøkken og åpnet planløsningen i 2017.

- Nytt forbrenningstoalett 2016.

- Ny duk til motorisert markise, 2013. (Motoren er av eldre type).

- Skiftet kledning, vinduer og lagt etterisolering på sør- og østvegg i 2010.

- Ny terrasse med solid komposittgulv r i 2008.

- Ny yttervegg med vindu mot vest, samt bygging av bad, 2007.

Det er også lagt ned større midler i opparbeidelse og terrassering av tomten, samt stensetting av skråningen.

Nærmere om hytta:

Bygget har inngang til romslig gang med garderobeløsning. Gangen har flislagt gulv, smartpanel på vegger og malt panel i tak.

Badet har flislagt gulv med varmekabler, plater på vegg og malt panel i tak. Innredet med dusjkabinett og servantinnredning med god skapplass. På badet finnes et miljøvennlig og lettbetjent forbrenningstoalett.

Hytta har to like soverom, begge med laminat på gulv, malte vegger og panelt tak. Det ene soverommet er innredet med to enkeltsenger, mens det andre er innredet med plassbygget køyeseng.

Stuen er stor og åpen, med godt gjennomlys og arbeidsvennlig kjøkkenhjørne. Kjøkkeninnredningen ble satt inn i 2017, og er av en klassisk variant fra IKEA. Benkbereder i underskap. Barløsning med laminerte benker. Frittstående hvitevarer. Videre har stuen plass til spisestue og salong, og det er pipe med tilknyttet peisovn.

Fra stuen er det utgang til stor, lun og solrik terrasse. Terrassen er meget usjenert og byr på slående utsikt utover fjorden.

Utebod med adkomst fra terrassen. Mulighet for skjermet oppbevaring dels under tak på hyttas bakside.

I nedre del av hagen finnes et enkelt uthus, som potensielt kan ombygges til anneks.

Ved overtakelse vil de fleste møbler og inventar medfølge. Selger vil tømme hytta for småinventar, enkelte ting med affeksjonsverdi og alt av personlige effekter.

Oppvarming

Baderommet har flislagt gulv med varmekabler. I stuen finnes vedovn.

Hytta har lecapipe som selger selv har feid med hytteforeningens utstyr.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt som fritidseiendom siden oppføring.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen, og at dette heller ikke var et krav da eiendommen ble bebygget.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan avsatt til nåværende fritidsbebyggelse.

Det finnes et nærliggende område sør for hytta, der det i samme plan er avsatt fremtidig fritidsbebyggelse - som en forlengelse av eksisterende hyttefelt. Planforslaget for området gir plass til 7 nye hyttetomter, samt friarealer. Planen er ikke foreløpig vedtatt.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Fritidseiendommen er del av Smørstein Hytteeierforeningen.

Foreningen arbeider hovedsaklig med vei og vann, samt båtplasser og annet fellesanliggende på området.

Foreningen avholder årsmøte hver vår og dugnad to ganger pr. sesong.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er 3.044,- for inneværende år, og gjelder for betaling av sommervann. Det betales i tillegg 2542,- for renovasjon.

Brannvesenet er pålagt å føre tilsyn med, og feie pipeløp i alle fritidseiendommer. For dette vil det kunne medføre kostnader til kommunen for utføring av tilsyn samt utbedring av evt. pålegg. Holmestrand kommune har ikke foreløpig kommet igang med ordningen for fritidseiendommer.

Eiendommen er medlem i hytteeierforeningen, og det betales årlig 500,- for drift og vedlikehold av fellesarealer mm.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 6000 kwh. pr. år.

Hytta har en årlig forsikringspremie på 2615,- .

Hytta er tilknyttet Riks TV for levering av tv-signaler med halvårspakke til 494,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: 1.897.499,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Holmestrand
Grunnkrets Smørstein

Steder i nærheten

Nils Kjær Monumentet 5.5 km
Holmestrand museum 5.6 km
Rådhuset 5.6 km
Backegården 5.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 117.7 km
Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 48.9 km
Jernbanestasjon Holmestrand stasjon 5.3 km
Bussholdeplass Smørstein 0.5 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Kullboden/Passasjen 5.9 km
Kjøpesenter Torggården Sande 8.5 km
Dagligvare Spar Kullboden 5.9 km
Dagligvare Rema 1000 Sande 7.9 km
Postkontor Spar Kullboden 5.9 km
Postkontor Kiwi Kleivbrottet 7.8 km
Apotek Boots apotek Holmestrand 6 km
Apotek Apotek 1 Holmestrand 7.5 km
Vinmonopol Holmestrand Vinmonopol 6 km
Vinmonopol Sande Vinmonopol 8.5 km
Kiosk/video Sande Kiosk 8.3 km
Kiosk/video Narvesen Sande j.b.st. 8.4 km
Bensin Shell Bilbjørn Holmestrand 5.9 km
Bensin YX Sande 8 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marielle K. Ryberg
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?