Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 550 000,- for kr 3 550 000,-

Støaåsveien 13

Nydelig fjordutsikt

Velkommen!

Velkommen!

Entrè

Stue med peis og nydelig fjordutsikt

Lys og delikat stue med godt gjennomlys

Stue med peis

Peis

Utsikt

Spiseplass

Spiseplass

Kjøkken

Kjøkken med flott utsikt

Kjøkken

Utsikt

Soverom

Soverom

Bad

Oppusset bad

Oppusset bad

Solrik terrasse

Usjenert terrasse

Utsikt

Utsikt

Utsikt

Anneks

Utsikt

Utsikt

Utsikt

3Dplan

3Dplan

3Dplan

3Dplan

2Dplan

2Dplan

2Dplan

2Dplan

Svestad

Støaåsveien 13

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 150 000,-

Svestad: Attraktivt beliggende vestvendt fritidseiendom med nydelig fjordutsikt.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 150 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
55 / 55 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Fritidseiendom beliggende på Svestad på Nesodden vestside. Eiendommen ligger sydvest-vendt med gode sol- og lysforhold. Nærhet til Svestad brygge og flott turterreng. Svestad er kjent for sitt gode bomiljø hvor flere fellesarrangementer blir arrangert i løpet av året. I velhuset ved fjorden er det "Nabotreff" en gang i måneden og "badstu og badelaget" inviterer til bading to ganger i uken hele året (!) Badestranden fungerer som et hyggelig treffpunkt med flotte solforhold. Her arrangeres også hyggelig, gammeldags basarkveld på stranden to ganger i løpet av sommeren, samt St. Hans feiring. Det er 5 min. kjøring til nærmeste dagligvareforretning på Fjellstrand. Ca. 15 min kjøring til Tangen sentrum med kjøpesenter med alle servicetilbud og flere butikker og kommunehus med bibliotek, helsestasjon og kommuneadministrasjon. Ca. 15 min kjøring til idyllsike Drøbak. Få minutters gange til bussholdeplass. Buss går bl.a til Tangen Brygge med korresponderende båt til Aker brygge eller Lysaker. På Hellvik ligger Hellviktangen, et flott rekreasjonsområde med strand og kunstkafè hvor det jevnlig arrangeres konserter og utstillinger. For sportsfiskere og båtfolket er det gode muligheter i Oslofjorden. Kort vei til kyststi, og Nesoddmarka som byr på flotte turstier, lysløype og flott turterreng sommer som vinter. Nytt treningssenter på Varden. Idrettsanlegg med fotballbane (gress/kunstgress), skøytebane, tennisbaner og idrettshall på Berger.

Barnehager og skoler

Barnehage og barneskole på Fjellstrand. Ungdomsskole på Fagerstrand, Steinerskole på Skoklefall og videregående skole på Hellvik/Berger. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre i rundkjøringen ved Nesodden kirke og følg veien over til Fjellstrandkrysset. Ta til venstre her og følg Hellaveien sydover mot Svestad. Følg Svestadbakken nedover og ta inn Korsveien på venstre hånd. Følg denne innover og over i Støaåsveien. Eiendommen ligger på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 150 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1958

Soverom

2

Primærrom

55m2

Bruksareal

55m2

Tomt

2243m2

KR-kode

51.191

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Støaåsveien 13, 1458 Fjellstrand

Gnr. 20, bnr. 80 i Nesodden kommune.

Tomten

Eiet tomt på romslige 2 244 kvm som er skrånende mot nordvest. Fritidsboligen ligger på toppen av en fjellkolle med godt utsyn. Eiendommen er delvis opparbeidet, hovedsakelig rundt hovedbygningen med noe plenarealer, beplantninger, støttemurer og trapper Hovedsakelig naturtomt med ryddet område rundt hovedbygningen, fjell og delvis tett skog forøvrig.

Parkering

Gruslagt, planert parkering nordøst på eiendommen og grov parkeringsmulighet på skrånende terreng sydøst på eiendommen.

Vei, vann og avløp

Vei: Eiendommen har adkomst via privat, gruslagt velvei med felles vedlikeholdsansvar.

Vann: Eiendommen har privat borehull. Fritidsboligen har ikke godkjent innlagt vann. Trykktank og senkepumpe av eldre dato, stoppekran og varmtvannsbereder på 198 liter fra 2011 er plassert i krypkjeller.

- Det er uisolerte rør i kjelleren og det avhenger av oppvarming i kjellerrommene eller stenging av vannet om vinteren.

Avløp: Gråvann til terreng. Det må påregnes fremtidig pålegg om etablering av godkjent avløpsløsning. Et slikt pålegg skal ikke være mottatt pr. d.d. iflg. eier.

Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 78 kvm

Totalt bruksareal: 72 kvm

Totalt primærrom: 55 kvm

Krypkjeller med adkomst via utvendig luke i grunnmur.

Kaldtloft med adkomst via innvendig takluke i kjøkken.

Bruksareal:

Fritidsbolig 55 kvm

Uthus 15 kvm

Utedo 2 kvm

Primærrom:

Fritidsbolig: 1. etasje 55 kvm: 2 soverom, stue m/entré, kjøkken, spisestue, bad

Sekundærrom:

Uthus: 1. etasje 15 kvm: Innredet rom

Utedo: 1. etasje 2 kvm: Utedo

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.01.2019 utført avTakstmannen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Fritidsbolig:

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og er fundamentert med grunnmur i plasstøpt betong under hoveddelen mot syd, og lettklinkerblokk i skillevegg mellom krypkjellerne, samt trestolpe til støpt fundament og ringmur under deler av nordre antatte tilbygg, til fjell og antatt fast byggegrunn. Yttervegger er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med stående tømmermannspanel, sist utvendig overflatebehandlet i 2010. Etasjeskille i tre. Vinduer med 1-lags glass hovedsakelig fra byggeår. To vinduer fra 2012, og enklere vinduer i krypkjeller. Takkonstruksjon er av type saltak tekket med Decra takplater. Overbygget inngangsparti med forlenget del av hovedtaket over inngangsdøren.

TG 3 er gitt til:

- luftbehandling med tanke på nødvendig utbedringsbehov på loftet, av ventilasjonsrørene fra badet.

TG 2 er gitt til:

- drenering med tanke på utbedringsbehov av motfall på drensrør fra taknedløp nordøst og at det bør etableres drensrør på taknedløp ved inngangsparti, for å unngå merbelastning på krypkjeller.

- yttervegger med tanke på hovedsakelig eldre alder og uferdig listing rundt ytterdør på bad.

- takkonstruksjon med tanke på alder og manglende isolasjon over spottekassene på loftet.

- ytterdører med tanke på stor slitasje på kjellerdør, noe malingslitasje på inngangsdør og rengjøringsbehov av ny baderomsdør, samt innlistning av denne.

- terrasse med tanke på generell slitasje og overflatebehandlingsbehov av listverk for vinduene på overbygg, samt levegg utsatt for fuktoppsug. Det anbefales også utbedring av avrenningen fra terrassedekket for å unngå fuktoppsug i betongdekket.

- utv. trapper med tanke på delvis eldre alder og generelt manglende fallsikring.

Uthus:

Uthuset er fundamentert på påler av både tre og mur, til fjell som antatt fast grunn. Bygning er oppført i tre med yttervegger i antatt tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskille i tre med underliggende åpent kryprom. Takkonstruksjon av type saltak tekket med takpapp. Vinduer med 1-lags glass og ytteredør i malt tre.

Innredet med malt trepanel, malte plater i himling og belegg på gulv.

- Bygningen regnes som kondemnabel og er ikke i bruk.

Utedo:

Utedoen er enkelt fundamentert rett på grunn. Bygning er enklere oppført utvendig kledd med panel. Tregulv. Takkonstruksjon av type pulttak tekket med blikkplate. Boddør i front og to enkle vinduer på begge sider av bygningen.

- Bygning generelt med større utvendig slitasje og vedlikeholdsbehov.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Fritidsbolig med tilhørende innredet uthus og utedo. Boligen er betydelig modernisert i perioden 2009-12 og fremstår som godt vedlikeholdt med normal bruksslitasje. Eiendommen har blandet standard fra eldre byggeår og moderniseringen, og det er bl.a. nytt bad, kjøkken og VVS, delvis overflatebehandlet, samt taktekking og uteplass.

Uthuset fremstår som kondemnabelt.

Fritidsbolig:

Kjøkken:

Profilert hvit kjøkkeninnredning fra 2009 med heltre benkeplate i eik med utslagsvask. Lys under overskap over benk. Integrert kjøkkenventilator, komfyr, induksjon platetopp og oppvaskmaskin, samt frittstående kjøle-/fryseskap.

Følgende hvitevarer medfølger: Integrerte hvitevarer.

Bad:

Bad fra 2009 med baderomsinnredning med servant og speil med lys. Dusjhjørne med glassdører og gulvstående Cinderella forbrenningstoalett. Benkeinnredning med kurvinnredning, laminat benkeplate og opplegg for vaskemaskin. Innbygd sisterne for vegghengt toalett er montert, og mangler kun påmontering av doskål og avløp. Avløp fra vaskemaskin er enklere utført synlig med avløpsrør til servantinnredning.

- Det er noe begrenset fall på våtromsgulvet ved dusj, og det er ikke fall på gulv mellom sluk og bak doen. Her er det synlige fuktskjolder som tegn til at vann blir liggende igjen og fordamper. Det er ikke avklart om dette er bruksvann fra dusjen eller kondensdåper fra ventilasjonen på doen.

Vegger: Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med malt panel. Det er fliser på bad. Teglmur ved ildsteder og murt puss ved pipe.

Overflatene er hovedsakelig fra byggeåret med overflatebehandlinger sist i 2012 og fliser på bad fra 2009.

Gulv: Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med tregulv, stedvis malt og antatt slipt i senere tid. Det er fliser på bad.

Overflatene er hovedsakelig fra byggeåret med overflatebehandlinger sist i 2012 og fliser på bad fra 2009.

Himling: Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med malt panel. Det er synlige dragere i stuen. Loftsluke i kjøkken.

Overflatene er hovedsakelig fra byggeåret med overflatebehandlinger sist i 2012 og antatt våtromsmalt panel på bad fra 2009.

Annet fast inventar:

- Røykvarsler

- Brannslukningsapparat (bør skiftes pga av alder)

- Flaggstang

- Utestikk

- Utelys

- Hageslange på østvegg er tilkoblet i kjeller

- Diverse belysning og panelovner

- Senger på soverom

Oppvarming

Fritidsbolig:

Elektrisk oppvarming via stedvise panelovner og vedfyring i vedovn og peisgrue i stuen. Gulvvarme på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Sikringsskap med automatsikringer, automatisk måler, overspenningsvern og innholdsfortegnelse er plassert i soverom mot nord.

Sikringsskap og el-anlegg er hovedsakelig fra 2012.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til fritidsformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det er svært vanlig at eiendommer mangler nevnte dokumentasjon i Nesodden kommune.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Regulering

Regulert område for unyansert formål i eldre reguleringsplan fra 1957, hvor det fremgår av

reguleringsplanen at området skal bebygges med bygninger for sommer- og ferieopphold.

Eiendommen er også beliggende i et område avsatt til boligbebyggelse med rekkefølgekrav i gjeldende

kommuneplan for Nesodden.

Det kan dermed anses som at området er regulert til fritidsbebyggelse, men planlagt som fremtidig

boligområde.

Området er under områderegulering; Plannavn: Svestad. ID: 20130179.

Planarbeidet igangsettes med bakgrunn i behovet for opprydding i vann- og avløpsforholdene, jfr.

kommunens hovedplan for drikkevann og vannmiljø.

Området er i dag hovedsakelig avsatt til nåværende boligbebyggelse samt LNF-områder i kommuneplanens arealdel.

Det anbefales å sette seg inn i gjeldende reguleringsbestemmelser og plan, og kommuneplanens bestemmelser, for nærmere opplysninger om begrensningene m.v.

Rekkefølgekrav

Utsnitt av kommuneplan med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Fritidsboligen selges med møbler og løsøre som på visningen.

Blikkenslager vil levere helkledd pipebeslag og innramming/beslag/vannbrett rundt ytterdør på nordveggen der dette mangler vil utbedres før overtakelse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr. 859,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for sommerrenovasjon.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 10.000,-/år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 5.000,-.

Velavgift er kr. 2.000,-/år.

Slamtømming: Tilsyn avløpsanlegg kr. 712,-

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 3.229.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,- .

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nesodden
Grunnkrets Svestad

Steder i nærheten

Svestad fjordsenter 0.9 km
Svestad brygge 0.9 km
Nordre Spro brygge 2.4 km
Dalbo brygge 2.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 88.8 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 27.2 km
Buss Svestadbakken 0.3 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tangen Senter 10.5 km
Kjøpesenter AMFI Drøbak City 17.3 km
Dagligvare Joker Fjellstrand 3.3 km
Dagligvare Spar Fagerstrand 5.2 km
Postkontor / post i butikk Kiwi Fagerstrand 5.6 km
Postkontor / post i butikk Coop Extra Nesoddtangen 10.9 km
Apotek Apotek 1 Nesodden 10 km
Apotek Vitusapotek Nesodden 10.5 km
Vinmonopol Nesodden Vinmonopol 10.5 km
Kiosk Mix Nesoddtangen Brygge 12.3 km
Kiosk Shell/7-Eleven Frogn 16.7 km
Bensinstasjon Torneveien - ubetjent pumpe 5.2 km
Bensinstasjon Circle K Flaskebekk 10.1 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 50.000,-

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Energiattest
 
Anniken Øderud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?