Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 950 000,- for kr 1 950 000,-

103fasade

101fasade

102fasade

105fasade

collage01

20stue

21stue

22stue

23stue

24stue

25spisestue

collage02

40kjokken

41kjokken

42kjokken

70soverom

71soverom

74soverom

80gang

30terrasse

60bad

72soverom

73soverom

106utsikt

111uteomrade

32terrasse

31terrasse

33terrasse

35terrasse

34terrasse

109uteomrade

110uteomrade

107uteomrade

Sydengveien 15_all etg

Sydengveien 15

Sydengveien 15_anneks

Spjærøy Hvaler

Sydengveien 15

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 950 000,-

Spjærøy Hvaler: Pen hytte på Sydengen med stor usjenert tomt, gode solforhold og uthus

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 1 950 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
59 / 59 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hytta har en fin beliggenhet på Sydengen, Spjærøy i et åpent og lett kupert terreng. Det er noe utsikt, og et lite sjøglimt. Usjenert med sol fra morgen til kveld. Det er ca 10 minutter å gå til sjøen med badeplass. I området er det fine turmuligher, det er også rikelig med mulighet for båt, fiske og filuftsliv. Det er heller ikke lange biten til Hvaler Museum eller Brottet Amfi hvor det på sommeren foregår flere forestillinger og musikkspill. Der er også tinglyst et båtfeste i Skjelsbusundet hvor eier har plass til en 14 fots jolle.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor i kommunen.

Adkomst

Fra Fredrikstad kjør mot Hvaler, den første øya du kommer til er Vesterøy. Fortsett videre til du kjører over brua til Spjærøy. Like etter brua tar du til venstre mot Sydengen, kjør Sydengveien ca 200 meter og ta til høyre og du kommer straks til en parkeringsplass. Fra parkering følg sti/trapp på høyre side og det er ca 150 meter å gå. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 950 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1971

Soverom

2

Primærrom

59m2

Bruksareal

59m2

Tomt

4300m2

KR-kode

2917134

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sydengveien 15, 1684 Vesterøy

Gnr. 42, bnr. 196 i Hvaler kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 89 kvm

Totalt bruksareal: 83 kvm

Totalt primærrom: 83 kvm

Bruksareal:

Hytte 59 kvm

Uthus 23 kvm

Primærrom:

Hytte 59 kvm: Gang, kjøkken, stue, 2 soverom.

Uthus 23 kvm: Innredet med 2 rom samt toalettrom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 11.08.2015 utført av Frank Feldt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 4.300 kvm. Lett kupert fjell-/naturtomt, arealene er fra skyldelingsforretning avholdt 30.08.1975, tomtemerkene er merket i terrenget. Siden tomten ikke er nøyaktig oppmålt kan arealet avvike noe i forhold til det som er oppgitt.

Vei, vann og avløp

Det er ikke offentlig vann-/avløp. Vann fra cisterne på 1.000 liter med pumpe, avløp til terreng. Det foreligger ikke utslippstilatelse. Nyere forbrenningstoalett i uthus.

Bebyggelse

Bygningen er iht. vedlagte takst fundamentert med pilarer og oppført med bindingsverk og trepanel, Planja plater på tak, vinduer med isolerglass. Det kan se ut som et par av glassene er punktert, men det er ikke undersøkt. Deler av terrassen har en enkel standard og fundamentering.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, herunder krav til varig opphold, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende.

Uthus er innredet med 2 rom, men er i byggetillatelsen fra 1994 registrert som uthus og kan ikke benyttes til beboelse. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises til vedlagte takst.

Standard

Lys og trivelig hytte som holder en bra standard, fra stuen er det utgang til en solrik og delvis overbygd terrasse med utepeis. Skråtak i stue gir en fin romfølelse og det er adkomst til hems med muilghet for ekstra soveplasser.

Himlinger og vegger med malt panel i stue og kjøkken. I gangen og på soverommene er det trepanel på vegger og himling. Alle gulvene er med lakkerte tregulv, untatt gang hvor det er fliser.

På kjøkken er det en enkel malt kjøkkeninnrednig, med løse hvitevarer som følger med salget..

Stue er pusset opp og malt, oppgradert/fornyet el-anlegget og det er skiftet til automatsikringer.

Sor solrik terrasse på rundt store deler av hytten og foran uthus. Uthus er innredet med 2 boder og toalettrom med nyere Incinolet forbrenningstoalett. Her er det tregulv, panelte vegger og himling.

En del av møbler kan følge salget om ønskelig, bl.a. alt på soverommene, gang og kjøkken, spisestue med tilhørende sjenk og lintøyskap. Alt untatt bord og 2 stoler i uthus. Dette avtales med selger.

Oppvarming

Det er varmepumpe og peis i stue, og mulighet for noe elektrisk.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Parkering

Parkering til en bil på felles parkeringsplass.

Ferdigattest

Bebyggelsen på eiendommen har ikke fått utstedt midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Hvis bebyggelsen er eldre enn 1965/66, var det ikke krav til slik tillatelse. I ”samlet rapport” (eiendomsstatus) vil det framgå om den enkelte bygning på eiendommen er registrert som tatt i bruk i matrikkelen (tidligere GAB). Eiendommen er i matrikkelrapporten reistrert tatt i bruk som fritidsbolig. Uthus/anneks er registrert med rammetillatelse i 1994, igangsettelsestillatelse i 1996 og registrert tatt i bruk 1997.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser:

Eiendommen har tinglys rettighet fra 1977 med dagboknr. 3055599 til veirett der stien nå går fram til hytta over naboeiendommen med gnr 42, bnr. 194 (Sydengveien 13). Det er tinglyst veirett samt parkeringsplass og en båtplass for mindre båt, som hefter på gnr. 42, bnr. 31 med dagboknr. 305601 i 1977. Selger har her blitt anvist en plass for båtfeste (ikke brygge) ved Skjelsbusundet med plass til en 14 fots båt.

Kopi av tinglyste heftelser og rettigheter fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen omfattes ikke av reguleringsplan; arealbruken er fastlagt i kommuneplanens arealdel.

Arealbruksformålet er: Spredt fritidsbebyggelse.

Arealplankart og bestemmelser tas ut fra kommunens nettside på www.hvaler.kommune.no. Se menypunktet kommuneplan. Plankart og bestemmelser kan lastes ned derfra. Se også nettkartløsning på www.hvaler.kommune.no for å få et mindre utsnitt. Zoom inn på eiendommen, velg kartlaget kommuneplan.

Diverse

Eier har mottatt varsel om at det skal foregå rydning av trær langs lavspentlinjer.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 2.528,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for renovasjon. Eiendomsskatten er ca kr 4.002 pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca 1.600 kwh. pr. år. Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.383,-. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Det er satt opp parabol fra Canal Digital, og ligger klart for tilkobling av boks.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til Staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,00.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,00 pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.999.999,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,00,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Hvaler
Grunnkrets Nordre Spjærøy

Steder i nærheten

Hauge 6 km
Utgårdskilen 8.4 km
Skjærhallen 12.6 km
Fredrikstad Domkirke 16.3 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 99.8 km
Jernbanestasjon Fredrikstad stasjon 16.8 km
Bussholdeplass Bekkene 0.4 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torvbyen 17.3 km
Kjøpesenter Østsiden Storsenter 20.8 km
Postkontor Bunnpris Hvaler 3.4 km
Postkontor Kiwi Skjærhalden 12.2 km
Apotek Apotek 1 Hvaler 3.3 km
Apotek Boots apotek Kråkerøy 15.9 km
Vinmonopol Hvaler Vinmonopol 12.7 km
Vinmonopol Torvbyen Vinmonopol 17 km
Dagligvare Kiwi Vesterøy 2.5 km
Dagligvare Coop Extra Hvaler 3.1 km
Kiosk/video Listranda Camping Kiosk Syd 4.2 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven St.Croix 16.6 km
Bensin Shell Kråkerøy 15.9 km
Bensin Shell/7-Eleven St.Croix 16.6 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Bjørnar Brynildsen
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?