Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 490 000,- for kr 2 490 000,-

IMG_1348

DJI_0082

DJI_0078

IMG_1371

DJI_0003

IMG_1357

IMG_1375

IMG_1356

IMG_1313

IMG_1311

IMG_1251

IMG_1254

IMG_1181_2_3

IMG_1192

IMG_1190

IMG_1184

IMG_1309

IMG_1180

IMG_1215

IMG_1198

IMG_1306

IMG_1270

IMG_1209

IMG_1217

IMG_1178

IMG_1273

IMG_1239_40_41

IMG_1233_4_5

IMG_1243_4_5

IMG_1257

IMG_1279_80_81

IMG_1276_7_8

IMG_1321

IMG_1339

IMG_1333

DJI_0011

a10

a6

a4

a8

a7

a3

a9

a2

a1

a5

Floorplan letterhead - Tripperaasen 19 - Level 1 - 3D Floor Plan

Floorplan letterhead - Tripperaasen 19 - Level 2 - 3D Floor Plan

Moi / Tjellesvik

Tripperåsen 19

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 490 000,-

Moi / Tjellesvik: BUD FORELIGGER - Lekker nyere fullt møblert fritidsbolig med panoramautsikt over Lundevatnet.

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 2 490 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
68 / 68 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Tripperåsen feltet ligger på Tjellesvik som er ca. 10 minutter utenfor Moi sentrum, på vestsiden av Lundevannet ( ca 12 mil fra Stavanger og bare 4 mil fra Egersund).

Denne helårshytten vi her har gleden av å presentere ligger skjermet til litt opp i høyden, med et helt utrolig vakkert oversyn mot spennende natur og van. Dette gir beboerene flotte inntrykk sommer som vinter. På sommertiden av året, kan utearealer virkelig nytes og man har lune og usjenerte plasser om man ønsker sol eller skygge. Vil man ned til vannet er det ikke mange minutters gange fra eiendommen ned til småbåthavnen som har stupetårn og koselig liten sandstrand ved siden av. Båtplasser skal man fremdeles kunne kjøpe, så har man en liten drøm om båt for fisketurer og kanskje vannski og lek, er dette en mulighet man her kan få. Faktisk kan du med båt komme deg helt opp til Tonstad om ønskelig.

For den turglade er det verdt merke seg et hav av mulighet i denne vakre naturen, men vi kan nevne Gursligruvene og Gullbergknuden, som ligger 485 meter over havet, som noen av flere populære rundturer. Noen sier også at Moi har 60 % flere soldager enn for eks. Stavanger, så her ligger alt til rette for virkelig å kunne kose seg utendørs.

Vinterstid er også området meget sentralt plassert med tanke på områder hvor både langrenn og alpint tilbys. Det er for eksempel en 15-20 minutters biltur til Sætra hvor en 2,5 kilometers trasè kjøres opp for friteknikk og klassisk. Det er også mulig kjøre innover mot Sandstøl om lengre turer ønskes. For alpine muligheter er Bjørnestad Skisenter ca. 40 minutter unna.

Moi kan bidra med både butikker og andre servicetilbud og det er også blant annet Lundbadet, som ifølge kommunen er "et lekkert badeanlegg. Her finner du 25 meters basseng, boblebad, badstu og varmtvannsbasseng.

Videre inneholder bygget 2 squash haller, treningssal, spinning rom og styrkerom"

Som man ser er muligetene mange, noe som bidrar til økt brukervennlighet og ikke minst høy trivsel.

Adkomst

Følg E39 frem til Moi og kjør under jernbanen og ut av sentrum mot vestsiden av Lundevannet. Hold veien utover og til venstre helt til man kommer til Tjellesvik, ca 10 minutter fra E39 og man får skilt på høyre side langs veien med "Tripperåsen hyttefelt".

Ta av veien her og kjør opp bakken, ta første til høyre og så første til venstre. Følg veien til endes opp bakken og man kjører rett på hytten som er merket med Krogsveen skilt.

Ring evt. megler for direkte veibeskrivelse fra deres eget utgangspunkt.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 490 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2012

Soverom

4

Primærrom

68m2

Bruksareal

68m2

Tomt

920m2

KR-kode

361762

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tripperåsen 19, 4460 Moi

Gnr. 13, bnr. 65 i Lund kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 77 kvm

Totalt bruksareal: 68 kvm

Totalt primærrom: 68 kvm

1 etg:

P-rom: Entrè/ inngangsparti med garderobeplass, vaskerom stue med åpen kjøkkenløsning samt trapp opp til "soverom" på hemsen.

Et par trinn ned fra stuen er det 3 soverom og bad med dusj.

Det er også utvendig bod på eiendommen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.04.2017 utført av Rogaland Byggtakst ved takstingeniør Rune Sivertsen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Tomten er eiet og på ca. 920 kvm. samt beliggende i skrånet terreng. Selgere har opparbeidet denne pent og samtidig praktisk, med stort terrasseareal kombinert med litt grønt og grus/steinlagte gangveier. Trappen opp fra parkeringsarealet har innfelt belysning.

Terrassen er delvis overbygget med "grillstue", noe som gir en maksimal bruksutnyttelse. Det ble også i fjor montert opp utendørs jaccuzzi, for virkelig å kunne nyte dagene året rundt her i Tripperåsen.

Tomten skrånede terreng gir en nydelig utsikt utover mot Lundevannet og omkringliggende fjell og natur. Her får du første solstrålene inn tidlig om morgenen og har den til godt ut på ettermiddagen.

Selger har også oppført utebod som gir god plass til redskaper og lagring.

En lettstelt men innbydende tomt med gjennomtenkte, praktiske og pene løsninger.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei på hyttefeltet, samt vann/avløp som er felles privat og driftes av velforeningen som man er medlem av. Drikkevann kommer fra borrebrønn med pumpeanlegg og avløpet har eget renseanlegg.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med ringmurav betong og støpt plate på grunn. Yttervegger er i tre, utvendigkledd med liggende panel og tak tekket med shingel.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Denne eiendommenhar ifølge rapporten ingen slike avvik utenom anmerkning på at terrassen ikke har rekkverk.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Denne hytten kan best beskrives som smakfull, stilren og gjennomført. Her er det lekre varme farger på alle overflater, kork vinyl på gulv i nesten alle oppholdsrom (lunt og meget slitesterkt, perfekt for dem med barn og/eller dyr), store vindusflater og ferdigmalte dører og listeverk bare for å nevne noe.

Kjøkkenet er i hvit utførelse, fra IKEA, med integrerte hvitevarer, vinskap og benkeplate med nedfelt induksjonstopp. Det er sentralstøvsuger med sokkelluke.

Et koselig kjøkkenhjørne med god spiseplass og som sammen med hele stuearealet har en utrolig utsikt ned mot Lundevannet og fjellene rundt. Fra stue/kjøkken har man også direkte dør ut til terrassen og utearealet.

Ekstra takhøyde og hvitmalte tak bidrar virkelig til god romfølelse.

Badet har flisebelagt gulv med varmekabler. Det er også flisebelagt i dusjsonen, innfellbare dusjvegger i glass, vegghengt wc og innredning i lys utførelse med helstøpt servant. Et romslig bad godt over vanlig hyttestandard.

Fra stuen går det trapp opp til en smart hemsløsning hvor "soverom nr 4" befinner seg. Et meget brukervennlig areal til seg selv eller gjester.

Oppvarming

Det er varmepumpe montert i stuen, varmekabler i gulv på bad og inngangsparti og ellers elektriske muligheter etter ønske og behov.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Parkering

Det er plass til flere biler på egen tomt.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 15.01.2013 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter ikke:

Utvendig bod , terrasse samt overbygd uteplass.

"Soverom" på hems er ikke godkjent til varig oppholdsrom og har for lav takhøyde til å være målbart, men er betegnet som soverom på originale tegninger hos kommunen.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsformål i henhold til reguleringsplan for Tripperåsen, med tilhørende bestemmelser sist revidert 20.10.2010.

Plankart er datert 18.05.2007

Denne henviser til at tomter i "størst mulig grad beholde sitt naturlige preg".

Det er 2 ubebygde tomter som ligger nedenfor denne eiendommen, men her beholder man den flotte utsikten selv når disse bebygges en gang.

Ifølge selgers egenerklæring, opplyses det at det er mulig utvidelse av eksisterende hyttefeltet, men dette er det pr. idag ikke søkt til kommunen om. Det foreligger planarbeid som det 30.04.2017 ble sendt ut informasjon om. Den ønskede endring i feltet vises på plankart og beskrivelse, som kan fås av megler og vedlegges ellers salgsoppgaven på fellesvisning. Evt. utvidelse vil ikke redusere denne eiendommens utsikt mot vannet eller solforhold m.m.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Alt av møbler ute og inne følger med hytten. Kombi vaske/tørke maskin, hage redskaper, gressklipper, kantklipper, løvblåser+ diverse følger også med.

Det er i selgers egenerklæring informert om at det har vært mus i hytten, men etter montering av ny type museband, er dette ikke noe tema lenger.

Det er også lagt inn 3 nye kurser på el. anlegget og inntaket er forsterket.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Vann og kloakk kr 3900,- til grunneiere.

Avfall IRS Renovasjon kr 1539,-

Eiendomsskatt til Lund kommune kr. 2.328,-

Alle beløp gjelder for 2017.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca 10.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.800,-

Velavgift er kr 1.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital via parabol antenne (dekoder medfølger) og det er brukt Telia til bredbånd, med en kostand på 299,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.491.249,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lund
Grunnkrets Eike

Steder i nærheten

Leidingshaugen 7.4 km
Sirnes 20.4 km
Mydland 18.3 km
Myssa 19.4 km

Transport

Flyplass Stavanger Sola 108.8 km
Jernbanestasjon Moi 8.3 km
Bussholdeplass Nygård skole 7.2 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Postkontor Coop Extra Moi 8.5 km
Postkontor Coop Marked Sira 21.7 km
Dagligvare Coop Extra Moi 8.5 km
Dagligvare Kiwi Moi 8.9 km
Kiosk/video Mix Moi Tipp og Vinn 8.3 km
Bensin 1-2-3 Moi 8.6 km
Bensin YX Høien 9 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Tom Christer Hovde
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?