Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 890 000,- for kr 1 890 000,-

1 hovedbilde

2 fasade (1)

2 fasade (2)

2 fasade (3)

2 fasade (4)

2 fasade (5)

2 hoved collage

3 terrasse (1)

3 terrasse (2)

3 terrasse (3)

3 terrasse detalj

3 anneks og utedo (2)

4 stue (1)

4 stue (2)

4 stue (3)

4 stue (4)

4 stue (5)

5 kjokken (1)

5 kjokken (2)

7 soverom (3)

7 soverom (4)

6 bad

3 anneks (1)

3 detalj

7 anneks (1)

7 anneks (2)

3 anneks collage

x 3D Vestre gytilvei 6

x 3D Vestre gytilvei 6_anneks

1

2

3

4

Enhus Kråkerøy

Vestre Gytilvei 6

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 890 000,-

Enhus Kråkerøy: Koselig rødmalt hytte med stor eiet tomt, anneks, parkering like ved, kort vei til sjøen og badeplass

Boligtype:
Hytte, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 1 890 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
58 / 60 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hytta ligger i etablert og populært hytteeområde på Enhus, Kråkerøy. Stille og rolig område med ca 10-12 minutters gange til sjøen og badeplass i Enhuskilen. Den ligger i et åpent og luftig skogsterreng med gode solforhold, kun 60-70 m å gå fra parkeringsplassen opp til hytta.

Flere fine turmuligher på bl.a. kyststien og andre fine turstier/veier, så her er det supre muligheter for den som ønsker være aktiv eller glad i friluftsliv. Det er ca 5 km til Fredrikstad, en passe sykkeltur på ca 15 minutter.

Adkomst

Kommer du fra Oslo er det bare følge skilting mot Hvaler, du kan da enten kjøre den nye broa eller den gamle Kråkerøybroa. Kjører du Kråkerøyveien tar du til høyre i svingen ved Kråkerøy kirke mot Enhus, kommer du fra du fra Glombo følger du skilting mot Hvalerog tar av til høyre hvor det er skiltet mot Enhus. Straks du har tatt av hovedveien holder du til venster gjennom gården. Her er det en bom som åpnes ved visning. Fortsett videre til du ser skilt mot Vestre Gytilvei. Parkering til hytta ligger da på venstre side etter ca 200 m. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Bommen er felles for hele hytteområdet og åpnes via mobiltelefon.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 890 000,-

Boligtype

Hytte

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1974

Soverom

2

Primærrom

58m2

Bruksareal

60m2

Tomt

2070m2

KR-kode

2917139

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vestre Gytilvei 6, 1679 Kråkerøy

Gnr. 425, bnr. 96 i Fredrikstad kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 65 kvm

Totalt bruksareal: 60 kvm

Totalt primærrom: 58 kvm

Bruksareal:

Hytte 46 kvm

Utedo 1 kvm

Anneks 13 kvm

Primærrom:

Hytte:

1. etasje 45 kvm: Gang med vaskekrok, kjøkken, stue, 2 soverom.

Anneks:

1. etasje 13 kvm: Innredet rom

Sekundærrom:

Hytte:

1. etasje 1 kvm: Utvendig bod

Utedo:

1. etasje 1 kvm: Utedo

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.08.2017 utført av Feldt, Frank. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 2.070 kvm. Fjell-naturtomt. Arealet er hentet fra målebrev datert 22.10.1965. Eiendommen tilfredsstiller ikke dagens krav til stedfesting av eiendomsgrenser. Grensene er usikre og det vil ofte medføre arealavvik i forhold til eksisterende areal i marka. For å få nøyaktig grensebestemmelse anbefales det å rekvirere ny oppmåling.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for hytteeierne. Det er ikke innlagt vann og avløp, men det er sommervann. Avløp til terreng, er ikke godkjent av kommunen. Det skal være mulighet for tilkobling til et privat vann og avløpsanlegg for området.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i med bindingsverk i tre, utvendig kledd med trepanel. Hytta er fundamentert på fjell med støpte fundamenter og pusset Leca. Yttertak med shingel fra 1997. Det er nye vedlikeholdfrie 3 lags vinduer og hytta er iflg. selger isolert.

Anneks er bygd i 1995 og oppført i tre, innredet med et rom, det er isolert, strømtilførsel er via skjøteledning (midlertidig løsning, står feil i takst).

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Koselig og velholdt hytte som holder en enkel, men grei hyttestandard. Innvendig er det lakkerte tregulv, untatt i gang som har belegg. På vegger og i himling er det panel som selger har valgt være ubehandlet slik at ny eier kan avgjøre om de ønsker male eller velge andre løsninger.

Hytta er godt utnyttet og har 2 soverom, kjøkken, vinkelstue og gang med en vaskekrok. Kjøkkenet har en malt innredning som er tilpasset kjøkkenet størrelse. Hyggelig vinkelstue med plass til spisebord og sofahjørne foran vedovnen. Fra stuen er det utgang til en solrik veranda og uteplass, ved inngangspartiet er det en delvis overbygd veranda med utepeis.

Alle vinduer og verandadør er nye med en utførelse som krever lite vedlikehold, El-anlegget er nylig blitt kontrolert, det er lagt inn ny 32 ampere hovedsikring og nytt sikringsskap. Anneks er innredet med et rom og har 2 ekstra soveplasser.

Oppvarming

Ved og elektrisk, vedovn i stue og panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Parkering

Parkering med god plass like ved eiendommen

Ferdigattest

Eiendommen er hos kommunen registrert tatt i bruk som fritidsbolig.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen har tinglyst rett til vei over grunneiers eiendom og parkering til minst 1 bil samt rett til båtfeste så langt det lar seg gjøre. Retten til båtfeste har ikke eier benyttet så han vet ikke om den fortsatt gjelder. Rettigheten er tinglyst på gnr. 425, bnr. 1, dagboknr 304929, tinglyst 1974. Kopi av dokumentet fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kystsoneplan for Fredrikstad Kommune i perioden 2011-2023 formål: 1120 - fritidsbebyggelss, 530 – Hensyn friluftliv, 5100 – LNFR – tiltak for stedbunden næring, datert 17.06.2011. Eiendommen har ikke bygning som ligger innenfor 100 m beltet i strandssonen. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Det medfølger noe møbler, hvitevarer og inventar. Salong med bord, kjøpmannsdisk, liten fryser, hagebord og tepper medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 931,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for renovasjon og feiing/tilsyn. Eiendomsskatten er kr 2.220,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 1.000 kWh pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 872,-. Velavgift er kr 1.100,- inkl. veiavgift. Boligen er tilknyttet riks TV, Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.938.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Fredrikstad
Grunnkrets Enhuus/strålsund

Steder i nærheten

Fredrikstad Domkirke 5.4 km
Isegran fort/museum 5 km
Gamlebyen 8.2 km
Gressvik 7.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 138.7 km
Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 87.1 km
Jernbanestasjon Fredrikstad stasjon 5.9 km
Bussholdeplass Jegerveien 1.6 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torvbyen 5.3 km
Kjøpesenter Østsiden Storsenter 9.9 km
Postkontor Coop Extra Glommen Brygge 4.8 km
Postkontor Coop Prix Seiersten 4.7 km
Apotek Apotek 1 Helsehuset Fredrikstad 3.7 km
Apotek Boots apotek Kråkerøy 4.4 km
Vinmonopol Torvbyen Vinmonopol 5.3 km
Vinmonopol Østsiden Vinmonopol 7.5 km
Dagligvare Kiwi Kråkerøyhallen 2.5 km
Dagligvare Rema 1000 Værste 3.8 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven St.Croix 5.7 km
Kiosk/video 7-Eleven Stortorvet 5.1 km
Bensin Shell Kråkerøy 5 km
Bensin Shell/7-Eleven St.Croix 5.7 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Bjørnar Brynildsen
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?