Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 500 000,- for kr 5 500 000,-

Malmveien 1 b

Gode parkeringsmuligheter på asfaltert gårdsplass

Muligheter for dekking til 120 personer i storsalen

Storsalen

Storsalen

Storsalen

Storsalen

Storkjøkken

Storkjøkken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planløsning hovedetasjen

Planløsning 2. etasje / leilighet

Planløsning kjeller

Konnerud - Spennende eiendom med bruttoareal på hele 543 kvm. og 2.074 selveiertomt. Inneholder bla. selskapslokaler og leilighet.

Malmveien 1 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 800 000,-

Konnerud - Spennende eiendom med bruttoareal på hele 543 kvm. og 2.074 selveiertomt. Inneholder bla. selskapslokaler og leilighet. : Konnerud - Spennende eiendom med bruttoareal på hele 543 kvm. og 2.074 selveiertomt. Inneholder bla. selskapslokaler og leilighet.

Boligtype:
Kombinasjonslokale, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 4 800 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
89 / 503 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en flott beliggenhet i et rolig og svært attraktivt boligområde på Konnerud. Eiendommen ligger få minutters gangavstand fra Konnerud sentrum med idrettsplass, Konnerudsenteret, tre legesentre, apotek, bank, flere dagligvarebutikker, idrettshall, barne- og ungdomsskole og barnehager. Eiendommen ligger også med nærhet til Konnerudmarka med nydelig turterreng. 12 minutters kjøring til Drammen sentrum med alle servicetilbud. Kort vei til Stordammen som er en populær badeplass på Konnerud. Fra eiendommen er det flott utsikt over Konnerud og utsikt mot Skoger.

Det finnes mange ulike fritidstilbud på Konnerud. Blant annet er Konnerud IL et av Norges største og driftigste idrettslag med mange ulike idrettsanlegg. Her finnes bl.a. Drammens største kunstgressanlegg for fotball (med oppvarmet underlag og dermed tilgjengelig hele vinteren), skøytebane, stor idrettshall og en flott langrennsarena med kunstsnøanlegg og milevis med preparerte skiløyper/lysløyper som de senere år var tilrettelagt for World Cup i langrenn. Kort vei til Skoger Golfbane og Imjelt Golfbane.

Kort vei til bussholdeplass fra Stubberudveien med hyppige avganger, se www.brakar.no. Ca 10 min kjøring til jernbanestasjon med parkeringsmuligheter. Toget tar ca 36 min til Oslo og 15 min til Asker. Flytog fra Drammen til Gardermoen, se www.flytoget.no for rutetider.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning med godt utvalg av barnehager på Konnerud, hvorav 5 er kommunale og 7 er private, flere i kort gangavstand. For komplett liste se internett: /www.drammen.kommune.no.

Få min. gange til Konnerud barneskole, som ligger innerst i Malmveien og som er blindvei. 15 min. gange til Svensedammen ungdomsskole.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen på krogsveen.no eller finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 800 000,-

Boligtype

Kombinasjonslokale

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1947

Soverom

2

Bruttoareal

543m2

Primærrom

89m2

Bruksareal

503m2

Tomt

2074m2

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Malmveien 1 B, 3031 Drammen

Gnr. 80, bnr. 307 i Drammen kommune

Tomten

2.074,7 kvm. selveiertomt.

En stor del av tomten er opparbeidet med asfaltert gårdsplass med svært gode parkeringsmuligheter. Denne delen av tomten er relativt flat.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter for byggets gjester på stor, asfaltert gårdsplass.

En garasje med leddport, disponeres av leieboer.

Vei, vann og avløp

Eiendommen ligger til Malmveien som er en offentlig/kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett vann og avløp via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 543 kvm

Totalt bruksareal: 503 kvm

Totalt primærrom: 89 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.05.18 utført av takstmann Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

1. etasje inneholder:

Inngangsparti/hall

Storsal: Rommet er på ca. 170 kvm. og det er gitt tillatelse til å ha maksimum 120 personer i bygget.

Todelt storkjøkken: Normalt godt utstyrt storkjøkken med innredning fra ca. 2000.

Handikapptoalett

Lagerrom

Kjelleretasjen inneholder:

Stor hall.

Stort kjellerrom, hvor Konnerud Sanitestforening frem til 2004 drev barnepark.

Møterom/arbeidsrom.

Toalettrom, herrer og damer.

Dusjrom

Vaskerom

Fyrrom

Diverse kjellerrom og boder.

Over storsalen er det et lagringsloft, med inngang fra hybeldelen.

I andre etasje over den røde delen av bygget er innredet en leilighet på ca. 75 kvm.

Leiligheten inneholder:

Soverom 1: Vinylbelegg på gulv, malt tapetstrie på vegger, malt tak. Nyere vindu fra ca. 2007.

Kontor/Soverom 2: Vinylbelegg på gulv, malt brystningspanel/malt tapetstrie på vegger, malt tak. Lite soverom.

Baderom: Fliser på gulv, malte vegger, takess. Dusjkabinett. Toalett. Servant i seksjon. Opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken: Vinylbelegg på gulv, tapet på vegger, malt tak. Kjøkkeninnredning fra ca. 2000. Spiseplass. Utgang til stor og flott terrasse.

Stue: Laminat på gulv, malt tapet på vegger, malt tak.

Kryploft over leilighetsdelen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre på grunnmur av betong og granitt/naturstein.Taket er tekket med papp.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten konkluderer tkastmann at eiendommens tilstand anses som noe dårlig vedlikeholdt, at det må påregnes kostander til ubedring, oppgradering og vedlikehold, men at dette stort sett dreier seg om normale aldringsskader og slitasje.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg nøye inn i denne før bud inngis.

Standard

Bygningen synes å være normalt godt vedlikeholdt opp gjennom årene og holder en normal grei standard. Leiligheten holder en forholdsvis enkel standard.

Oppvarming

Sentralfyringanlegg som er i daglig bruk og har hatt jevnlig service. Det er en 3.000 liters nedgravd oljetank på tomten.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til kombinert selskaps- og boligformål siden byggeår.

Drammen kommunen opplyser at bygningene er byggeanmeldt, men at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er på eiendommen tinglyst to servitutter. I 1947 ble det tinglyst et skjøte med gjerdeplikt mot "hovedbølet" og bestemmelse om vannrett og å legge vann- og kloakkledninger. I 1998 ble det tinglyst en erklæring med rett for Konnerud Sanitetsforening til å grave opp oljetank, samt plikt til å besørge oppsetting og vedlikehold av snøfangere og takrenne mot Malmveien 3 a. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Kopi av tinglyste erklæringer kan fås v/henv. megler.

Eventuell adgang til utleie

Utleieenheten er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut til boligformål.

Det gjøres oppmerksom på at er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Konnerud Sanitetsforening har inngått følgende faste og løpende leieavtaler:

Leiligheten er utleid til ansatt vaktmester for kr. 4.500,- pr. måned.

Konnerud Bridgeklubb betaler årsleie på kr. 25.000,- pr. år for å disponere hovedsalen, samt tilgang til kjøkkenet hver tirsdag (med unntak av juli, påske og jul/nyttårshelg) og første fredag i desember.

Konnerud Pensjonistforening betaler årsleie på kr. 10.000,- pr. år for å disponere hele huset en ettermiddag/kveld pr. måned.

Konnerud Musikkorps betaler årsleie på kr. 16.000,- pr. år for å disponere hovedsalen en kveld pr. uke, samt leie av lagerrom bak kjøkken, korpset disponere også kjøkkenet.

Alle leieavtalene har 6 måneders oppsigelse. Kopi av leiekontrakter kan fås v/henv. megler.

Konnerud Sanitetsforening leier også ut lokalene til forskjellige formål, som f.eks. møter, minnesamvær, konfirmasjon, bursdagsfeiringer, bryllup, barnedåp, trimgrupper, firmafester, foreninger og til private. Foreningen opplyser at de har tatt kr. 1.500,- i leie for en ukedag, kr. 5.000,- for helg med dekking fredag og rydding søndag og kr. 3.500,- for leie med dekking lørdag. Lokalene er utleid cirka annen hver helg.

Regulering

Drammen kommune har opplyst at eiendommen er regulert til allmennyttig formål, dvs offentlig eller privat tjenesteyting etter dagens Plan- og bygningslov. For annen bruk av eiendommen må omregulering søkes, dette blir kjøpers ansvar.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med selger. Det er inngått noen leieavtaler, kjøper kan overta eiendommen med disse leieforholdene på kort varsel.

Diverse

Verditakst: kr. 4.900.000,-.

Lånetakst: kr. 4.200.000,-.

Kopi av takstrapport følger som en del av salgsoppgaven. Budgivere forplikter seg til å sette seg nøye inn i dokumentet før bud inngis.

Ingen hvitevarer eller møbler i leiligheten medfølger i salget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter: kr. 11.509,- pr. år (2017)

Det er installert vannmåler i boligen og kommunale avgifter vil derfor variere avhengig av eget vannforbruk.

Renovasjonsgebyrer: kr. 10.675,- pr. år (2017)

Feiegebyr: ca. kr. 650,- pr. år. I tillegg kommer gebyr for periodemessig pipe-/branntilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 26.400,- pr. år (2017).

Bygget har en årlig forsikringspremie for selger på kr. 38.317,- (2018).

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 4.921.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Konnerud 24
Kirkesogn Konnerud

Steder i nærheten

Konnerud fysioterapi/kiropraktor 0.6 km
Konnerud legesenter 1.1 km
Marienlyst stadion 5.2 km
Drammens museum 5.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 99.9 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 6.5 km
Bussholdeplass Kirkelunden 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Konnerud fotballbaner 0.6 km
Idrettsanlegg Torsbergbanen 0.6 km
Treningssenter EVO Konnerud 0.9 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 6.1 km

Steder av interesse

Skoler

Konnerud skole (1-7 kl.) 0.2 km
Hallermoen skole (1-7 kl.) 1.7 km
Svensedammen skole (8-10 kl.) 1.4 km
Akademiet videregående skole Drammen 5.6 km
Heltberg vgs. Drammen 5.8 km

Barnehager

Konnerud barnehage (1-5 år) 0.6 km
Solhaugen barnehage 0.9 km
Amicus barnehage (0-6 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Konnerudsenteret 0.9 km
Kjøpesenter Strømsø Senter 6.7 km
Postkontor Coop Prix Konnerud 1.1 km
Postkontor Strømsø Postkontor 6.3 km
Apotek Boots apotek Konnerud 0.9 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 6.4 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 7.9 km
Dagligvare Kiwi Konnerud 0.6 km
Dagligvare Meny Konnerud 0.9 km
Kiosk/video Nybyen Nærkjøp 5.4 km
Kiosk/video Mix No 19 Video og Kiosk 5.6 km
Bensin Circle K Konnerud 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,2 %
Andel kvinner 52,8 %
Gj.snittalder menn 39,3 %
Gj.snittalder kvinner 42,8 %
Husholdninger med barn 39,9 %
Husholdninger uten barn 60,1 %
Gj.snitt byggeår 1972
Gj.snitt tomtestørrelse 873
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Konnerud 24 358 148

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges som den er ved kjøpers besiktigelse eller på tidspunkt for aksept av kjøpers bud, dersom kjøper ikke besiktiger eiendommen. Eiendommen selges som den er jfr avhendingslovens paragraf 3-9, dog slik at forhold dekket av avhendingslovens § 3-9, andre punktum ikke kan utgjøre en mangel.

Avhendingslovens § 3-9 fravikes videre slik at kjøper ikke kan gjøre gjeldende som mangel forhold etter avhendingslovens § 3-8 (1), andre setning hvor opplysningene er gitt av andre enn selger. § 3-9 fravikes videre slik at forsømte opplysninger fra selgers side bare skal ansees som mangel dersom disse er vesentlige for kjøper og er dokumentert kjent av selger.

Avhendingslovens § 4-19, andre ledd fravikes slik at reklamasjon senest kan skje 1 år etter overtagelse av eiendommen.

Kjøper er oppfordret til selv å befare/undersøke eiendommen og forhold knyttet til denne, eventuelt ved bruk av dertil egnede fagpersoner. Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han måtte kjenne til ved signering av kjøpekontrakten.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar for mangler ved eiendommen slik dette ansvaret er fastlagt i avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligselgerforsikring omfatter kun den delen av eiendommen som brukes til boligformål. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kun privatpersoner har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Slik forsikring kan kun tegnes på den del av eiendommen som brukes til eget boligformål. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til 1,25 % provisjon av salgssummen, grunnhonorar kr. 13.500,-, oppgjørshonorar kr. 4.550,-,

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-. Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-. Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg. Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rune Sirnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?