Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

FLOTT ENEBOLIGTOMT PÅ SOLVANG / ÅNNERUD - Prisantydning kr 3.950.000,-

Meget flott eiet tomt på 736,1 kvm. Her ser du tomten ovenfra med ca. tomtegrense.

Det går en gangsti forbi tomten direkte over til Hukenbekken og rett ned til Asker sentrum. Dette gjør turen til Asker sentrum til en kort gåtur.

Meget flott eiet tomt på 736,1 kvm. Dette er en dels skrånende naturtomt med fin adkomst. Tomtens størrelse og form ser ut til å gi gode muligheter når det kommer til valg av hustype.

Tomten har en solrik beliggenhet innerst i blindvei. Meget gode solforhold sommerstid.

Eiendommen har en fin beliggenhet med nærhet til marka med flotte rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.

 

 

Det er kort vei til Asker golfbane (18-hull) som ligger like bak tomten, samt flotte bademuligheter ved Hogstadvannet og lysløyper om vinteren.

Det er kort vei til Asker golfbane (18-hull) som ligger like bak tomten, samt flotte bademuligheter ved Hogstadvannet og lysløyper om vinteren.

Tomtegrensen - Bildet er hentet fra Asker kommunes kartløsning

FLOTT ENEBOLIGTOMT PÅ SOLVANG / ÅNNERUD

Ånnerudskogen 150

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 950 000,-

FLOTT ENEBOLIGTOMT PÅ SOLVANG / ÅNNERUD: 736 kvm * 20% BYA * Stille og naturskjønt * Gangavst. til sentrum

Boligtype:
Tomt, Selveiet
Prisantydning:
Kr 3 950 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Ånnerudskogen 150 ligger i et attraktivt og godt etablert boligområde i Asker. Tomten har en meget barnevennlig beliggenhet med kort gange til barnehager. Den sokner til Drengsrud barneskole og Solvang ungdomsskole. Det går en gangsti forbi tomten direkte over til Hukenbekken og rett ned til Asker sentrum som gjør turen til Asker sentrum til en kort gåtur.

Eiendommen har en fin beliggenhet med nærhet til marka med flotte rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Det er kort vei til Asker golfbane (18-hull), samt flotte bademuligheter ved Hogstadvannet og lysløyper om vinteren. God tilgang til marka og Vardåsen med store turområder, flere skogsvann med muligheter for bading og fiske, lysløype og rekreasjonsområder.

Asker sentrum er i stadig utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kaféer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. Glorioso restaurant for den som liker smaken av god, italiensk pizza, Egon, Bambus sushi og Big Horn Steak House er noen av de spisestedene Asker har å by på. For koselige kafeer er Overens cafe, Kaffebrenneriet og Kafe Kvist verdt et besøk. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, her er det noe for enhver smak! Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre.

Barnehager og skoler

Tomten har en meget barnevennlig beliggenhet med kort gange til barnehager. Den sokner til Drengsrud barneskole og Solvang ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra E-18: Følg Drammensveien og ta til høyre inn Ånnerudveien. Følg veien noen hundre meter og ta til høyre inn på Gamle Drammensvei. Ta til venstre inn på Ånnerudskogen og følg veien helt inn. Du vil få tomten på venstre hånd.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 950 000,-

Boligtype

Tomt

Eiertype

Selveiet

Tomt

736m2

KR-kode

151732

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ånnerudskogen 150, 1383 Asker

Gnr. 8, bnr. 562, i Asker kommune.

I tillegg har eiendommen ideell andel (1 / 21) av realsameie som er et felles lekeareal, gnr. 8, bnr. 496 i Asker kommune.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Meget flott eiet tomt på 736,1 kvm - Her har du mulighet for å bygge drømmehuset ditt i et allerede veletablert boområde!

Dette er en skrånet naturtomt med fin adkomst. Tomtens størrelse og form ser ut til å gi gode muligheter når det kommer til valg av hustype. Tomten har en meget attraktiv beliggenhet grensende mot regulert offentlig friområde og ligger fredelig til i blindvei. Umiddelbar nærhet til turløyper, golfbane og skiløyper.

Tomten er både regulert av reguleringsplan for området og kommuneplanen, se vedlegg til salgsoppgaven.

Ifølge kommuneplanen tillates tomten utnyttet med BYA på inntil 20% av tomtens nettoareal. I beregningen av BYA skal krav til antall garasjeplasser medtas med 18 kvm pr. plass. Min krav til 2 garasje plasser = 36 kvm.

Reguleringsplanens § 2 vedr. antall etasjer bortfaller som følge av kommuneplanens bestemmelser som sier: "Regulert etasjebegrensing oppheves"

Det tillates gesimshøyde inntil 5,5 m beregnet iht. TEK. Gesimshøyden skal likevel ikke på noe punkt overstige 7,0 m fra laveste punkt på ferdig planert terreng.

For garasjer tillates gesimshøyde på inntil 3,0 meter, beregnet iht. TEK. Gesimshøyden skal ikke på noe punkt overstige 3,5 meter.

Farger på hus og gjerder skal godkjennes av bygningsrådet iflg. reguleringsplanen.

For utdypende informasjon, se reguleringsplan og kommuneplanen for området som er vedlagt i salgsoppgaven.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei (under overdragelse av kommunen).

Eiendommen kan tilknyttes det kommunale ledningsnettet via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Det går vannledning over den sørlige delen av tomta. Denne må hensyntas ved bygging/graving. Kjøper bærer selv ansvar og risiko for at tilkoblingspunkt for vann- og avløpsledninger tilfredsstiller eventuelle krav fra kommunen, brannvesenet o.l. for at tilkobling kan gjennomføres.

Kjøper må påregne normale tilknytningsgebyrer til Asker kommune for vann og avløp. Tilknytningsgebyret beregnes etter boligens areal. Pr. 15.02.2017 er avgiftene kr. 181,26 inkl. mva pr. m2. Tilknytningsgebyrene blir beregnet ut i fra bruksareal (BRA) og faktureres ved igangsettingstillatelse.

Parkering

Antall garasjeplasser og parkeringsplasser skal være i henhold til parkeringsnormen.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser og servitutter.

Regulering

Kopi av situasjonskart, matrikkelutskrift, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

REGULERINGSPLAN:

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse og omfattes av reguleringsplan nr. 37f, med tilhørende reguleringsbestemmelser for del av gnr.8, bnr. 2, Ånnerudskogen, datert 15.03.1989.

KOMMUNEPLAN 2014 - 2026:

Eiendommen ligger i nåværende boligområde - Kategori B - Boligområder med utfyllende bestemmelser i kommuneplanen.

Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på:

www.asker.kommune.no/Kommuneplan og http://webhotel3.gisline.no/WebInnsyn_Asker/Vis/Asker-kart

Delarealer i kommuneplanen:

736 kvm: Nåværende boligbebyggelse

12 kvm: Hensyn grønnstruktur

Diverse

Nabotomten, Ånnerudskogen 148, gnr. 8, bnr. 561 i Asker kommune skal bebygges med bolig i nær fremtid.

Tomten selges ved fullmektig.

Grunnundersøkelser:

Kjøper er kjent med at det ikke er gjort noen grunnundersøkelser på eiendommen.

Brannvannskum:

Brannvesenet er avhengig av brannvannskummer for å hente slokkevann. I villastrøk må brannvannskummen være maksimalt 100 meter fra der boligen skal ligge. I følge Asker kommune ligger det brannvannskum på gårdsplassen til Ånnerudskogen 144 og avstanden er under 100 meter til Ånnerudskogen 150. Hvis eksisterende kum ligger lenger unna enn det som kreves eller av andre grunner denne ikke kan brukes, kan kommunen pålegge deg å bygge en ny.

Svar fra brannvesenet: "Det er vel grunn til anta at privat gårdsplass holdes fri for snø. Forutsatt at vannledningen kravet til 20 l/s tilfredsstilles vil vi ikke motsette oss at det gis tillatelser til Ånnerudskogen 150 med eksisterende brannvannsdekning."

Alternativet til brannvannskum er å installere boligsprinkling i boligen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter ihht. kommunens faste sattser. Se priser på hjemmesiden til Asker kommune, https://www.asker.kommune.no/Bolig-og-eiendom/Vann-og-avlop/Priser/

For informasjon vedr. tilkobling til strømnettet, vennligst ta direkte kontakt med Hafslund Nett på tlf.: 22 43 58 00. Hafslund Entreprenør AS, tlf 22 43 52 00 svarer også på spørsmål om jordkabler, transformatorkiosker, luftledninger eller skap plassert på eller ved eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.049.999,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Hogstad

Steder i nærheten

Oreholtkrysset 1.9 km
Varderåsen kirke 2 km
Fusdalkrysset 3.8 km
Apotekerhagen 2.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 76.1 km
Sentralstasjon Oslo S 26.1 km
Jernbanestasjon Asker 2.6 km
Bussholdeplass Askervangen 1.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Asker Golfbane 2.1 km
Idrettsanlegg Asker Golfklubb 2.2 km
Treningssenter ATS Express 2.3 km
Treningssenter Elixia Asker 2.8 km

Steder av interesse

Skoler

Drengsrud skole (1-7 kl.) 1.2 km
Hagaløkka skole (1-7 kl.) 2.8 km
Rønningen skole (1-7 kl.) 3.6 km
Jansløkka skole (1-7 kl.) 3.5 km
Solvang skole (8-10 kl.) 2 km
Borgen skole (8-10 kl.) 2.4 km
Bleiker videregående skole 3.7 km
Asker videregående skole 4.6 km

Barnehager

Ånnerudtoppen Barnehage (1-6 år) 0.7 km
Ånnerud barnehus (2-5 år) 1 km
Furuly barnehage (1-5 år) 1.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 2.1 km
Kjøpesenter Holmensenteret 7.6 km
Postkontor Asker Postkontor 2.3 km
Postkontor Coop Extra Vardåsen 3.3 km
Apotek Apotek 1 Trekanten 2.1 km
Apotek Q-apoteket Asker 2.3 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 2.1 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 7.6 km
Dagligvare Rema 1000 Drengsrud 1.5 km
Dagligvare Coop Extra Askerholmen 1.9 km
Kiosk/video Narvesen Trekanten 2.1 km
Kiosk/video Mix Centrum Tobakk & Sjokolade 2.3 km
Bensin Esso Tiger Asker 1.7 km
Bensin Shell Asker 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49 %
Andel kvinner 51 %
Gj.snittalder menn 39,3 %
Gj.snittalder kvinner 40,3 %
Husholdninger med barn 33,2 %
Husholdninger uten barn 66,8 %
Gj.snitt byggeår 1980
Gj.snitt tomtestørrelse 1155
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 59583 24586
Grunnkrets: Hogstad 1708 726

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en befaring, er normalt ikke en mangel.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?