Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Velkommen til denne flotte boligtomta på Hinna.

Tomta ligger i et etablert boligområde på attraktive Hinna.

Gnr 17 / bnr 2796

Oversiktskart

Hovedteig

Hinna

Gnr 17 / bnr 2796 (Furulunden)

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 000 000,-

Hinna: Boligtomt på 599,9 kvm i rolig og populært boligområde

Boligtype:
Tomt, Selveiet
Prisantydning:
Kr 3 000 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Tomta ligger i rolige omgivelser på Hinna, med kort vei til ulike servicetilbud, turområder og arbeidsplasser. Boligen ligger i enden av en blindvei, og det er ellers lite trafikk i nærområdet, noe som sikrer trygg skolevei for barna.

Ellers er det kort vei til barnehager, dagligvareforretninger, Stadionparken og Jåttåvågen, grøntområdene Sørmarka og Vaulen, treningssenter og lignende, i tillegg er det gode bussforbindelser i området. Toget fra Jåttåvågen tar deg enkelt til Stavanger eller sørover mot Sandnes og Jæren.

Kort oppsummert - en sentral, samtidig tilbaketrukket beliggenhet med nærhet til det aller meste! Alt ligger til rette for trivsel for hele familien på Hinna.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Vaulen skole 0.9 km

1-7 kl. Jåtten skole 1.6 km

1-13 kl. Steinerskolen i Stavanger 2.1 km

1-7 kl. Kvaleberg skole 2.5 km

8-10 kl. Hinna skole 1.2 km

8-10 kl. Kristianslyst skole 1.9 km

Vgs. Hetland videregående skole 1.2 km

Vgs. Jåttå vgs. avdeling Hinna 1.4 km

Bhg. Villrosen barnehage (1-5 år) 0.8 km

Bhg. Fredheim barnehage (3-6 år) 0.9 km

Bhg. Hillevåg barnehage Avdeling Tyrihans (0-5 år) 1.2 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Gamleveien - kjør inn ved Hinna kirke og ta til venstre inn Nålestien, deretter første ned til høyre inn Furulunden. Følg Furulunden til venstre inn, og kjør helt inn. Tomta ligger bak Furulunden 7, og det er ikke opparbeidet vei helt inn til tomta.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 000 000,-

Boligtype

Tomt

Eiertype

Selveiet

Tomt

599m2

KR-kode

341850

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gnr. 17, bnr. 2796 i Stavanger kommune. Adresse ikke oppgitt fra Stavanger kommune.

Tomten

Eiet tomt på 599,9 kvm.

Parkering

På egen grunn.

Vei, vann og avløp

Adkomst via privat vei over gnr 17/bnr 329 og gnr 17/bnr 2023. Vei inn til tomta må opparbeides via gnr 17 / bnr 373. Det anbefales at ny eier av tomta lager en erklæring sammen med ny eier av gnr 17 / bnr 373 på veirett og felles vedlikehold av vei.

Vann og avløp er offentlig.

Tilkobingsavgift gruppe 3, ca kr 200.80 pr kvadratmeter brutto gulvareal ifølge Stavanger kommune. Kjøper må ta alle kostnader i forbindelse med tilkobling til vann og avløp, samt vei.

Ta kontakt med Stavanger kommune for å få mer informasjon.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Tomta er skilt ut fra Furulunden 7, gnr 17 / bnr 373.

Det er tinglyst følgende heftelse i eiendomsrett. Dagboknr. 1990/4440-1/102, tinglyst: 15.03.1990: Bestemmelser om adkomstrett og garasje/parkering, rettighetshaver gnr 17, bnr 423 i Stavanger kommune. Overført fra gnr 17, bnr 373. Vei kan opparbeides i 3 meters bredde i tomtegrensen. Gnr 17/bnr 423 gis ifølge erklæringen rett til oppføring av garasje i det nordøstlige hjørnet av gnr 17 / bnr 373. Ta kontakt med megler for oversikt over erklæring.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig henhold til reguleringsplan 1256 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 20.02.1991, revidert 01.09.1991, stadfestet av bystyret 23.03.1992.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser følger vedlagt denne salgsoppgaven.

Kjøper er selv ansvarlig for å skaffe alle nødvendige tillatelser fra kommunen for å bebygge eiendommen, og må selv avklare med kommunen hva som eventuelt vil bli godkjent på eiendommen.

Det jobbes med å bygge tunnel under Hinnasvingene og bro over jernbanen, ref detaljregulering for bussveien fra Stasjonsveien til Gauselvågen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er ikke opplyst fra Stavanger kommune for inneværende år.

Vanlige årlige avgifter og tilkoplingsgebyr ihht. tariff for vann, avløp og renovasjon må betales når det er oppført hus på eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3 076 222,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en befaring, er normalt ikke en mangel.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Dokumenter
Fride Lyngstad
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?