Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 13 900 000,- for kr 13 900 000,-

Modell av de prosjekterte boligene Herregårdsveien 2 E.

Tegnet av det anerkjente arkitektkontoret Atelier Oslo.

Tomten.

Tomten.

Tomten.

Tomten.

Herregårdsveien 2 E sokner til Ljan barne skole og Nordseter ungdoms skole.

Kort vei til Hvervenbukta med flotte tur-, bade og friområder.

Kort vei til "nye" Sæter Torg.

Ljan

Herregårdsveien 2 E

Vis på kart

Prisantydning

Kr 16 500 000,-

Ljan: Tomt m/rammetillatelse for oppføring av 6 rekkehus tegnet av Atelier Oslo.

Boligtype:
Tomt, Selveiet
Prisantydning:
Kr 16 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Rammetillatelse for oppføring av 6 "funkis" rekkehus som vil ligge i et attraktivt bomiljø sentralt på Ljan.

Høyt og fritt med flott utsyn mot friområde fra takterrassen. Unik nærhet til store og frodige friområder med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Kort vei til flere badeplasser langs fjorden, samt til privat badeplass på Ljansbadet ved innmelding i Ljans Vel. Vellet har også egen båtforening med mulighet for leie av bøye hvis ledig.

Et særdeles barnevennlig område med lekeplasser, slalåmbakke og et rikt friluftstilbud, samt flere barnehager i nærheten og få minutters gange til Ljan skole.

Nærhet til Ljans lokale matbutikk, på hjørnet av Herregårdsveien og Gladvollveien. Få minutters kjøring med bil til diverse servicetilbud på Sæter. Sæter er under utvikling og vil i løpet av kort tid kunne tilby mange nye tjenestetilbud og butikker. En kort kjøretur unna finner man også bl.a. Holtet og Lambertseter Senter. På Holtet finner man den populære delikatessebutikken Jacobs og Åpent Bakeri, mens Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino.

Meget kort vei til buss i Ljabruveien og tog fra Ljan togstasjon.

(Se www.ruter.no for rutetider)

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:

Umiddelbar nærhet til områdets lokale alpinbakke, Sloreåsen, samt kort vei til fotballbaner i Herregårdsveien og tennisanlegg i Peder Holters vei.

Nordstrand IF på "Niffen" med håndballhall og fotballbane med kunstgress. Nordstrand IF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.

Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.

Ekebergsletta med flotte turområder, lysløype, idrettsanlegg, tennisbaner, minigolfbane, ridesenter, store friområder, Ekebergresturanten m.m.

Treningsstudio: Evo på Sæter, BestHelse på Holtet, to Sats Elixia sentre på Lambertseter, samt og Fresh Fitness på Hauketo og på Lambertseter.

Barnehager og skoler

Flere private og offentlige barnehager i nærområdet. I følge utdanningsetaten sogner denne adressen til Ljan Skole. Skolen ligger rett i nærheten av Herregårdsveien 2 E.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Ljabruveien - Herregårdsveien. 2 L ligger på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 16 500 000,-

Boligtype

Tomt

Eiertype

Selveiet

Tomt

1500m2

KR-kode

4417205

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Herregårdsveien 2 E, 1168 Oslo

Gnr. 194, bnr. 569 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.500,3 kvm. Eiendommen er i dag bebygd med en enebolig, garasje og uthus. Tomten skråner mot syd og har et luftig utsyn.

Deler av garasjen er oppført på nabotomten (regulert til friareal) gnr. 194, bnr. 277 som dagens eier pt. fester av Rom eiendom, festekontrakten vil bli overført til ny eier. Festavgift for 2017 er kr. 1.538,-.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei, med tinglyst adkomstrett over gnr. 194, bnr. 277 i syd (ny kjøreadkomst) og gnr. 194, bnr. 733 i vest (ny gangadkomst). Det må pårenges felles vedlikehold av gang- og kjøreveier.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Nabos stikkledninger for vann og avløp kan være anlagt under/i nærheten av planlagt tiltak. Tiltakshaver er selv ansvarlig for å sjekke ledningers plassering i forhold til planlagte tiltak. Se også vilkår i rammetillatelsen.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen.

Dagboknr 9066, tinglyst 09.08.1949, type heftelse: Bestemmelse om veg.

Dagboknr 8817, tinglyst 11.08.1950, type heftelse: Erklæring/avtale.

Dagboknr 17714, tinglyst 16.09.1974, type heftelse: Erklæring/avtale.

Dagboknr 17715, tinglyst 16.09.1974, type heftelse: Bestemmelse om vann- og kloakkledning.

Dagboknr 19341, tinglyst 04.10.1974, type heftelse: Erklæring/avtale. Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse av denne eiendom.

Dagboknr 21037, tinglyst 28.10.1974, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett. Vedtak av visse villkår vedr. utskillelse/bebyggelse.

Dagboknr 18105, tinglyst 14.10.1988, type heftelse: Bestemmelse vedrørende vann-/kloakkledning.

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger med tilhørende anlegg. Reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2864 vedtatt 14.05.1986.

Se hele byggesaken på: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?mode=&caseno=201700020

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 12.058,22,- for 2016. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Bekreftelse på eiendomsskatten er inhentet, men ikke mottatt. Konferer megler.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 16.913.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en befaring, er normalt ikke en mangel.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% inkl. mva. av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 21.900,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.000,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Eirik Norheim
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?