Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 140 000,- for kr 1 140 000,-

Tomt i Karl-Jons Veg

Tomt i Karl-Jons Veg er her presentert av eiendomsmegler Anita Giske

Tomt i Karl-Jons Veg

03

Tomt i Karl-Jons Veg

Tomt i Karl-Jons Veg

Tomt i Karl-Jons Veg

Tomt i Karl-Jons Veg

Tomt i Karl-Jons Veg

Tomt i Karl-Jons Veg

Tomt i Karl-Jons Veg

Tomt i Karl-Jons Veg

Tomt i Karl-Jons Veg

Tomt i Karl-Jons Veg

Tomt i Karl-Jons Veg

Tomt i Karl-Jons Veg

Nærområdet

Nærområdet

Nærområdet

BUD MOTTATT! Spjelkavik - Boligtomt med utsikt beliggende i etablert boligområde

Karl-Jons Veg

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 290 000,-

BUD MOTTATT! Spjelkavik - Boligtomt med utsikt beliggende i etablert boligområde: BUD MOTTATT! Spjelkavik - Boligtomt med utsikt beliggende i etablert boligområde

Boligtype:
Tomt, Selveiet
Prisantydning:
Kr 1 290 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Tomten er beliggende i Spjelkavik med gangavstand til barne og ungdomsskole, barnehager, butikker, videregående skole, bank og busstopp. Ca. 10 min gange til kjøpesenterene på Moa, og 15 min med bil til Ålesund sentrum. Fine turmuligheter i området rundt Lillevatnet og på Emblemsfjellet. Flott friområdet ved sjøen (Sandingane) med friområder, sandvolleyballbane etc.

Barnehager og skoler

Spjelkavik barneskole (1-7 kl.) 0.5 km

Spjelkavik u-skole (8-10 kl.) 0.5 km

Borgund vidaregåande skole 1.1 km

Spjelkavik videregående skole 1.2 km

Tommeliten barnehage (0-5 år) 1.1 km

Fremmerholen barnehage (3-5 år) 1.2 km

Høgvoll barnehage (0-6 år) 1.2 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Myrstad Mathus i Spjelkavik følg veien sørover ca 200 m til du kommer til en rundkjøring, ta andre avkjørsel i denne. Følg så veien ca 50 m og du vil kunne ta av til høyre på "gamle veien". Følg så denne ca 100 m og man får da Karl Jons veg på høyre hånd. Ta av her og følg veien du har tomten på høyre hånd.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 290 000,-

Boligtype

Tomt

Eiertype

Selveiet

Tomt

721m2

KR-kode

7618100

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Karl-Jons Veg, 6010 Ålesund

Gnr. 24, bnr. 314 i Ålesund kommune.

Tomten

Eiet tomt på 721,2 kvm. Tomten ligger i skrående terreng og det er friareal mot vest. Utnyttelsesgraden/BYA på tomten er 20%.

Tomten ligger i Spjelkavik med gangavstand til barne og ungdomsskole, barnehager, butikker og busstopp. Ca. 10 min gange til kjøpesenterene på Moa, og 15 min med bil til Ålesund sentrum. Fine turmuligheter i området rundt Lillevatnet og på Emblemsfjellet. Flott friområdet ved sjøen (Sandingane) med friområder, sandvolleyballbane etc.

Eiendommen har adkomst via privat vei. Her er det Karl-Jons veilag som er eier av veien der hvor alle nye medeiere kjøper seg inn i vegen til en engangspris på ca kr 25.000 - 30.000.-. Medeiere har da solidarisk ansvar for vedlikehold av veg.

For at eiendommen skal kunne tilknyttes det kommunale ledningsnettet via private stikkledninger. Så må det via en privat vannnledning som ligger på privat grunn. Ca 8000kr for tilknyttning på denne. Kjøper er ansvarlig for opparbeidelse frem til kommunalt nett. For avstand til kommunalt nett, se vedlagte kart.

Tilknytningsgebyr blir beregnet med grunnlag i bruksarealet på eiendommen.

Men for år 2018- er satser for tilknytningsgebyr er:

Kr. 44,13 – pr m2 bruksareal for vann

Kr. 44,13 – pr m2 bruksareal for avløp

Prisene er eks. mva.

Stikkledning for vann ligger til tomt,spillvann/overvann tilknyttes vest for tomt.

Parkering

Da tomten er en råtomt er det ikke opparbeidet parkering på tomten.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål og friområde i henhold til reguleringsplan for Spjelkavik sentrum - Myrabakken stadfestet 01.06.1995 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 20.06.1994, revidert 08.05.1995. Ihht reguleringsendring i reguleringsplan for Spjelkavik sentrum - Myrabakken må det tilrettelegges for turveg/gangpassasje mellom Karl Jons veg og friområdet før det blir gitt brukstillatelse for ny bolig på denne tomten.

Ihht gjelden reguleringsplan kan følgende oppføres på tomten;

Enebolig over 2 plan eller tomannsbolig på tomten. Gesimshøyden skal ikke overstige 3,5 m for 1.etasje og 5,5 for 2.etasjes hus. Største mønehøyde skal ikke overstige 6,0 m for 1.etasje og 9 m for 2.etasjes hus. For boligen så skal det avsettes plass for 1 garasje/carport, samt plass for biloppstilling av minst 1 bil. Plassering av garasje/carport og biloppstillingsplass skal være vist på situasjonsplan som følger byggemeldingen for bolighuset, selv om garasjen/carporten ikke oppføres samtidig med bolighuset. Garasje/carport skal være tilpasset bolighuset med hensyn til materialvalg, form og farge.

Utnyttelsesgraden på denne tomten er 20% BYA.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.323.454.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 35.000,-.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Anita Giske
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?