Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 940 000,- for kr 2 940 000,-

Lindhaugsvingen 10

Lindhaugsvingen 10

Lindhaugsvingen 10

Lindhaugsvingen 10

Lindhaugsvingen 10

Lindhaugsvingen 10

Lindhaugsvingen 10

Lindhaugsvingen 10

Lindhaugsvingen 10

Lindhaugsvingen 10

Lindhaugsvingen 10

Lindhaugsvingen 10

Lindhaugsvingen 10

Lindhaugsvingen 10

Lindhaugsvingen 10

Lindhaugsvingen 10

Lindhaugsvingen 10

Lindhaugsvingen 10

Lindhaugsvingen 10

ENEBOLIGTOMT PÅ HØVIK MED GODKJENT RAMMETILLTAELSE - *Attraktivt boområde *Meget barnevennlig

Lindhaugsvingen 10 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 800 000,-

ENEBOLIGTOMT PÅ HØVIK MED GODKJENT RAMMETILLTAELSE - *Attraktivt boområde *Meget barnevennlig: ENEBOLIGTOMT PÅ HØVIK MED GODKJENT RAMMETILLTAELSE - *Attraktivt boområde *Meget barnevennlig

Boligtype:
Tomt, Selveiet
Prisantydning:
Kr 2 800 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Tomten ligger i et meget veletablert og barnevennlig boligområde på Høvik med barn i alle aldre. Området er kjent for et godt og trygt bomiljø. Med kort gangavstand til skoler, barnehager og off.

transport, blir hverdagen litt enklere. Fra boligen er det kort gangavstand til dagligvarehandel og offentlig kommunikasjon med hyppige avganger til Oslo og Sandvika i rushtiden samt at det er ca. 10

minutters gange togstasjon.

Det er også umiddelbar nærhet til Høvik skole, Ramstad ungdomsskole og flere barnehager. Ca 15. min. gange til Ballerud Golfbane for den som er glad i å spille golf.

Oslo International School på Bekkestua er også en kort kjøretur unna eiendommen. Bekkestua sentrum har for øvrig utviklet seg til et moderne og hyggelig handelssenter med alle typer butikker og

fasiliteter.

Sandvika er ca 5 minutter unna med bil. Sandvika kan by på nordens største shoppingsenter, et rikt kulturliv og koselige caféer og restauranter. I tillegg til Kadettangen, Kalvøya og Høvikodden med

badestrender. Det er også kort vei til Blommenholm/Solvik og Sarbuvollen båthavn.

Barnehager og skoler

Tomten ligger meget fint til i forhold til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon m.m. Det er gangavstand til "nye" Høvik skole, barnehage og Ramstad skole.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 800 000,-

Boligtype

Tomt

Eiertype

Selveiet

Tomt

801m2

KR-kode

1017127

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lindhaugsvingen 10 A, 1363 Høvik

Gnr. 10, bnr. 779, i Bærum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 801 kvm.

Eiendommen vil få adkomst via privat vei som må opparbeides over bnr.200/201. Bnr 201 og 200 vil få veirett. Se vedlagte avtale mellom hjemmelshavere i prospekt.

Eiendommen kan tilknyttes det kommunale ledningsnettet via private stikkledninger. Kjøper er ansvarlig for opparbeidelse frem til kommunalt nett. For avstand til kommunalt nett, se vedlagte kart.

Ved tilkobling til ledningsnettet påløper tilkoblingsavgift etter kommunens gjeldende sattser. Ved en utbygging må kjøper ta hennsyn til evt støykrav satt av Bærum kommune.

Det er gitt rammetilatelse fra Bærum kommune for oppføring av enebolig. Fullstendig rammetilatelse ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vei, vann og avløp

Eiendommen vil få adkomst fra privat vei som må etablerers. Se egen avtale vedlagt i salgsoppgaven.

Eiendommen kan tilknyttes det kommunale ledningsnettet via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Ved tilkobling til ledningsnettet påløper tilkoblingsavgift fra Bærum kommune

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

942/2406-1 09.05.1942 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE

Bestemmelse om benyttelse

Bestemmelse om gjerde

Med flere bestemmelser

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0219 GNR: 10 BNR: 200

2005/170715-1 15.11.2005 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.

Rettighetshaver: PRYTZ HARALD

F.NR: 241059 35788

Bestemmelse om vann og kloakkledning

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0219 GNR: 10 BNR: 200

2015/116458-3 09.02.2015 BESTEMMELSE OM VEG

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0219 GNR: 10 BNR: 201

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0219 GNR: 10 BNR: 200

2017/198030-1 06.03.2017 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.

Rettighetshaver: BÆRUM KOMMUNE

ORG.NR: 935 478 715

Bestemmelse om adkomstrett

Bestemmelse om bebyggelse

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0219 GNR: 10 BNR: 200

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til Frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 1934028 datert 21.12.34 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen er avsatt til Boligbebyggelse,Nåværende - i Bærums kommuneplan.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.871.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 60.000,- av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-.

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Mats Lund
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?