Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 000 000,- for kr 7 000 000,-

Dronefoto med skisse av tomteområdet

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Åsen / Mjøndalen - Tomteområde på 7.614,6 kvm avsatt til boligformål

Midtåsveien

Vis på kart

Prisantydning

Kr 8 000 000,-

Åsen / Mjøndalen - Tomteområde på 7.614,6 kvm avsatt til boligformål: Åsen / Mjøndalen - Tomteområde på 7.614,6 kvm avsatt til boligformål

Boligtype:
Tomt, Selveiet
Prisantydning:
Kr 8 000 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et svært barnevennlig og solrikt boligområde. Kort vei til flott turterreng i marka samt barneskole og barnehager.

Vikåsen Idrettslag i nærmiljløet, som har aldersbestemte fotballag og allidrett. Mjøndalen Idrettsforening med godt tilbud og flotte idrettsanlegg (Vassenga) m/bla. innendørs fotballbane, gressbaner, kunstisbane, etc. Treningssenter. Kort vei til Golfbane. Flotte bademuligheter ved Hagatjern om sommeren. Gangsti langs Drammenselva. Marka har nydelige turmuligheter hele året.

God bussforbindelse til Mjøndalen, Drammen, Hokksund og Oslo. Ekspressbuss fra Mjøndalen retning Oslo og Kongsberg hver time, døgnet rundt. Halvtimes avganger til og fra Oslo morgen og ettermiddag, en times busstur til Oslo S. God togforbindelse fra Mjøndalen stasjon. Ca 24 minutter med tog fra Mjøndalen til Asker, ca 50 minutter til Oslo og ca 32 minutter til Kongsberg. Ca. 15 minutters kjøring til Drammen sentrum.

Barnehager og skoler

Nedre Eiker kommune har god barnehagedekning bestående av både private og kommunale barnehager. Flere barnehager i Mjøndalen.

Åsen barneskole (1.-7. trinn). Hentet fra skolens hjemmesider (aasen.nedre-eiker.custompublish.com):

"Skolen ligger i idylliske omgivelser på vei mot Hagatjern (Mjøndalen) på sørsiden av Drammenselva, og grenser inn mot Herman Wildenveys barndoms' tumleplasser. Det går ca. 220 elever ved skolen og i alt er vi 36 ansatte som har vårt daglige virke her oppe. Skogen, som omkranser skolen blir flittig brukt, både som klatrestativ og til hyttebygging. Ekorn, frosk og fugler er naturlige innslag i skolegårdsmiljøet. Lysløypa går innom skolegården, slik at vi på vinterstid kan ta på oss skiene på trappa og glede oss over flotte løyper når det er snø. Å utnytte den muligheten som ligger i nærhet til naturen og gi elevene naturopplevelser, er en viktig del av skolens tradisjon."

Veiavangen ungdomsskole (8. - 10. trinn). Se internett: www.nedre-eiker.kommune.no

Eiker Videregående skole i Hokksund. Ellers videregående skoler både i Kongsberg og Drammen.

Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen i Buskerud, se www.papirbredden.no.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 8 000 000,-

Boligtype

Tomt

Eiertype

Selveiet

Tomt

7614m2

KR-kode

2017513

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Midtåsveien, 3050 Mjøndalen

Gnr. 18, bnr. 127 i Nedre Eiker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 7.614,6 kvm. Er i dag naturtomt i svakt skrånede terreng.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er idag ikke tilknyttet vann/avløp. Det er imidlertid kommunalt ledningsnett i umiddelbar nærhet. Eier vil ved tilknytning selv være ansvarlig for private stikkledninger til eiendommen.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Regulering

I henhold til kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, er eiendommen avsatt til boligbebyggelse (område U3).

I dette området av kommuneplanen skal utnyttelsen fastsettes i en egen reguleringsplan, som må bekostet av ny eier.

Ca. halve eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplanen m/bestemmeler for MJ Åsen (datert 18.08.1975).

Mindre deler av eiendommen (stiplede linjer mot Midtåsenveien) er omfattet av igangsatt planarbeid for: MJ Åsen gård og detaljregulering MJ; Åsen gnr. 19, bnr. 33.

Ved bygging av ny hovedadkomst til Åsen vil den delen av eiendommens areal ut mot Hagatjernveien kunne bli berørt.

Et utdrag fra kommuneplanens bestemmelser sier følgende om Åsen som utviklingsområde:

"Prioriterte utviklingsområder utenfor sentrumsavgrensningen i Mjøndalen. Ut fra prinsippet om forutsigbarhet videreføres satsningen i Åsen med utbygging i tilknytning til ny hovedadkomst Åsen. Hovedadkomsten og VA-anlegg vil være en betydelig investering. For å skape variasjon i boligtilbudet i kommunen legges det opp til at nye reguleringsplaner i området også skal inneholde en andel eneboliger. Fremdrift i boligutbyggingen er helt avhengig av kommunes egen fremdrift på opparbeidelse av kommunaltekniske anlegg.

Ved utbygging av nye boligfelt vil det være rekkefølgekrav til både ny hovedadkomst, samt vann og avløp."

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.201.249,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en befaring, er normalt ikke en mangel.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,875% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 8.000,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Alexander Abelseth
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?