Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 965 000,- for kr 965 000,-

Milorgveien 53

Gjerpenkollen - Rimelig boligtomt på 639 kvm.

Milorgveien 53

Vis på kart

Prisantydning

Kr 950 000,-

Gjerpenkollen - Rimelig boligtomt på 639 kvm.: Gjerpenkollen - Rimelig boligtomt på 639 kvm.

Boligtype:
Tomt, Selveiet
Prisantydning:
Kr 950 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Tomten ligger i et område med noe spredt boligbyggelse, i ytterkant av et nytt boligfelt på Søndre Fjell Platå ved Gjerpenkollen. Tomten ligger fint til med marka som nesten nærmeste nabo og med kort vei til lysløper og flott turterreng, sommer og vinter.

Gode bussforbindelser til sentrum, som korresponderer videre til andre deler av byen. Se www.bk.no for rutetider. 7 minutters kjøring til jernbanestasjon. Toget tar ca. 36 minutter til Oslo og 15 minutter til Asker. Flytog fra Drammen til Gardermoen, se rutetider på www.flytoget.no.

De fleste fritidstilbud i Drammen. Skoger IL med eget klubbhus og idrettsanlegg. Det er bygget ny flerbrukshall med mange aktiviteter ved Skoger skole. Kort kjøreavstand til Skoger Golfbane. Eget næridrettsanlegg med bla. kunstgressfotballbane på Fjell, utover dette er nærmeste idrettslag Skoger IL og Skiold ski- og ballklubb som er en aktiv og allsidig idrettsforening. De har eget treningsanlegg med kunstgressbane på Marienlyst med bla. naturisbane og kunstisbane på vinterstid. Egen fritidsklubb på Fjell Ungdomscafe og Fjell Juniorklubb. Eget skolekorps.

Eiendommen ligger kun noen få hundre meter fra Gjerpenkollen Hoppsenter. Se egne hjemmesider på internett: http://www.gjerpenkollen.no/

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune. I Fjell barnehageområde finner en følgende barnehager: Austadhagen barnepark, Drafnkollen barnehage, Fjell barnehage, Fjellhagen barnehage, Skattekisten barnehage, Skoger Naturbarnehage. Åpen barnehage i Bydelshuset på Fjell, tilknyttet Fjellhagen barnehage. Liste over øvrige barnehager i Drammen finner man på www.drammen.kommune.no

Skoger Barneskole er den minste skolen i kommunen med 185 elever. Skolen er nyoppusset og har en helt ny flerbrukshall tilknyttet skolen. Se skolens egne hjemmesider på: http://www.skogerskole.net/

Skolefritidsordning på skolen. Gratis skolebuss.

Galterud ungdomsskole, se skolens hjemmeside: www.galterud.drammen.kommune.no

Flere videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no

Adkomst

Fra Oslo: Følg E18 og ta avkjøring til Drammen etter motorveibroen. Ta til venstre i første rundkjøring og hold venstre felt. Ta til venstre i neste rundkjøring og hold venstre avkjøringsfelt. Ta av til venstre i første lyskryss, opp Møllebekkveien. Følg veien til enden og ta til høyre, bort Styrmoesvei. Kjør til venstre i krysset ved Rimibutikk, opp Austadveien. Følg Austadveien oppover til veien og følg veien videre forbi KIWI-butikk på høyre hånd. Følg veien utover forbi blokkene og videre ut på Fjellsveien. Tomten ligger så på høyre side, mellom Fjellsveien 30 og Knut Aubertsvei 10.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 950 000,-

Boligtype

Tomt

Eiertype

Selveiet

Tomt

639m2

KR-kode

2018455

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Milorgveien 53, 3044 Drammen

Gnr. 29, bnr. 90 i Drammen kommune.

Tomten

Selveiertomt på 639 kvm. iflg. målebrev. Kopi av målebrev følger som en del av salgsoppgaven.

Flat tomt opparbeidet som hagetomt.

Parkering

Iflg. reguleringsplan skal det ved bygging av enebolig vises plassering av dobbel garasje og to stk. biloppstillingsplasser i tillegg. Plasser foran garasje kan godkjennes som biloppstillingsplass.

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløpsledning ligger både til Milorgveien og Fjellsveien. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen/tomten. Ved tilkobling til ledningsnettet må eier/kjøper betale tilkoblingsavgift til Drammen kommune, avgiften er kr. 5.657,50 inkl. mva for vann og for avløp.

Eiendommen grenser til kommunal vei.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det ble i 2008 tinglyst en erklæring på tomen ang. rettigheter og forpliktelser vedr. vann/kloakkledninger m.v. Kopi av erklæring kan fås v/henv. megler.

Regulering

Eiendommen ligger innenfor reguleringsplan for Søndre Fjell Platå vedtatt i 2011. Ifgl. reguleringsplan skal tomten benyttes til boligformål. BYA = 25 %. Det er tillatt å oppføre en frittliggende enebolig med inntil 6,5 meter gesimshøyde og 9 meter mønehøyde. Kopi av reguleringsplan og kart fås som en del av salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Det betales p.t. ikke kommunale avgifter for tomten.

Tilknytningsgebyr for vann utgjør for 2018 kr. 5.375,- (inkl. mva). Tilknytningsgebyr for kloakk er samme beløp. Tilknytningsgebyr betales ved nybygg og ved tilkobling til eksisterende offentlig vann- og avløpsnett. Gebyrene gjelder pr. boenhet som søkes.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 974.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Danvik-fjell 18
Kirkesogn Skoger

Steder i nærheten

Marienlyst stadion 3.9 km
Drammensbadet 4.2 km
Drammens museum 4.3 km
Fylkeshuset 6.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 96.8 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 5.1 km
Bussholdeplass Gjerpen Handel 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Fjell kunstgress 1.6 km
Idrettsanlegg Høgdas ballfelt 1.8 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Strømsø 3.7 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 4.2 km

Steder av interesse

Skoler

Fjell skole (1-7 kl.) 1.7 km
Galterud skole (8-10 kl.) 1.3 km
Drammen videregående skole 4.3 km
Akademiet videregående skole Drammen 4.9 km

Barnehager

Fjell barnehage (0-6 år) 1 km
Fjellhagen barnehage (0-5 år) 1.4 km
Senterbarnehagen FUS (0-6 år) 1.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Strømsø Senter 4.3 km
Kjøpesenter CC Drammen 5.6 km
Postkontor Kiwi Austadveien 1.6 km
Postkontor Strømsø Postkontor 5 km
Apotek Boots apotek Strømsø Senter 4.3 km
Apotek Apoteket Union Brygge 5.3 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 5 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 6.7 km
Dagligvare Kiwi Austadveien 1.6 km
Dagligvare Coop Extra Austad 2.9 km
Kiosk/video Fjell Pizza & Kro 0.9 km
Bensin Uno-X Austad 3 km
Bensin Circle K Rundtom 4.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45,6 %
Andel kvinner 54,4 %
Gj.snittalder menn 34,7 %
Gj.snittalder kvinner 33,3 %
Husholdninger med barn 50,4 %
Husholdninger uten barn 49,6 %
Gj.snitt byggeår 1994
Gj.snitt tomtestørrelse 655
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Danvik-fjell 18 318 131

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til kr. 37.500,-, grrunnhonorar kr. 12.500,-, oppgjørshonorar kr. 4.550,-, SmartAnnonsepakke: kr. 13.500,-, oppslag eiendomsregister: kr. 1.250,-. faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg. Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rune Sirnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?