Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 000 000,- for kr 2 000 000,-

Reguleringskart

Oversiktskart

Nærmiljø

Øvre Prinsdal

Øvre Prinsdals vei 16

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 500 000,-

Øvre Prinsdal: Flat sydvestvendt boligtomt - solrikt og stille beliggende

Boligtype:
Tomt, Selveiet
Prisantydning:
Kr 2 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligtomten ligger i et attraktivt, veletablert og meget barnevennlig område på Øvre Prinsdal. Stille og rolig boligmiljø, bestående av småhus og villa bebyggelse. Tomten ligger usjenert og sydvestvendt med sol hele dagen. Umiddelbar nærhet til skole og flotte turområder, samt de fleste fritidsaktivitetene område har å by på for både liten og stor. Et hyggelig og stille nabolag med kort vei til REMA 1000, samt søndagsåpen frukt og grønt butikk, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager, hyggelige turområder, og diverse servicetilbud.

I området finner man godt etablerte idrettsklubber, Prinsdal Idrettsanlegg med idrettshall og tennisbane, Stall Prinsdal, korpsmusikk og speideraktiviteter, treningssenteret SATS ved Hauketo, golfbane ved Grønmo. Nærhet til Oslofjorden med lokale badestrender, som Ingierstrand og Hvervenbukta.

Kort vei til Prinsdal Torg som har et variert servicetilbud som inkl. bla. Ica og Kiwi med post i butikk, spisestedet Lotus, Bogerud tekstil, kiosk, interiørbutikk for baderoms artikler, Jafs hurtigmat, frisørsalong, og Prinsdal frukt og grønt.

En liten kjøretur unna finner man også Lambertseter senter som har et bredt utvalg av kles- og interiør butikker, vinmonopol, Symra kino, Deichmanske bibliotek og caféer med mer.

Ca. 10 min gange til Hauketo togstasjon som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Her finner man tog, lokale busser, ekspressbuss, samt flybuss til Gardermoen. Toget bruker ca. 8 min. til Oslo S. Drive & park ved Hauketo togstasjon. (Vennligst se www.ruter.no for ytterligere opplysninger)

Barnehager og skoler

Det er et bredt tilbud av offentlige og private barnehager i området. Eiendommen sogner til Prinsdal skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Nedre Prinsdalsvei til Hauketoveien, ved Rema 100. Følg veien til toppen av bakken. Sving så til venstre inn Øvre Prinsdalsvei, og følg veien til nr. 16 på høyre side.

Det vil bli skiltet med Krogsveen skilt ved felles visniniger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 500 000,-

Boligtype

Tomt

Eiertype

Selveiet

Tomt

603m2

KR-kode

441660

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Øvre Prinsdals vei 16, 1266 Oslo

Gnr. 186, bnr. 191 i Oslo kommune.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 603,1 kvm. Tomten er relativt flat, med god beliggenhet og enkel adkomst direkte fra Øvre Prinsdals vei.

Vei, vann og avløp

Eiendommen kan tilknyttes det kommunale ledningsnettet via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Ved tilkobling til ledningsnettet vil det under byggesøknaden berregnes en tilknyttningsavgift for å koble seg på det offentlige ledningsnetet. Dette er stipuler ttil ca. kr. 82.142,-

se for øvrig http://www.vann-og-avlopsetaten.oslo.kommune.no

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen selges fri for pengeheftelser. Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen. På hovedbølet gnr. 186, bnr. 13 er det tinglyst 9 servitutter, hvorav 3 servitutter kan være av betydning for utnyttelse av tomten.

Dagboknr. 167902, tinglyst 28.02.2012 - Bestemmelse om veg. - Øvre Prinsdals vei er regulert bredere enn dagens situasjon.

Dagbonr. 16631, tinglyst 11.09.1973 - Bestemmelse om vann og kloakkledning - Fremtidige utskilte parseller kan legge sin vann og avløpsledninger over eiendommen (hovedbølet).

Dagboknr. 12139, tinglyst 31.08.1939 - Bestemmelse om vann/kloakkledning - Fremtidige utskilte parseller kan legge sin vann og avløpsledninger over eiendommen (hovedbølet).

Servituttene med dagboknr. 912379, tinglyst 16.02.1917 og dagboknr. 912665, tinglyst 16.10.1925 ble ikke funnet.

I tillegg er det tinglyst Bestemmelse om veg den 05.06.1925, med dagboknr. 912664 og Bestemmelse om veg den 16.05.1929 med dagboknr. 912629. Dokumentene er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen. Kjøper overtar således ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet følger vedlagt.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.03.2006.

Øvre Prinsdals vei er regulert bredere enn dagens situasjon. Ved evt. utivdelse av vei kan eiendommen bli pålagt å vederlagsfritt avstå nødvendig veigrunn, samt opparbeide vei langs tomtens grense.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til Staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,00.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,00 pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.563.749,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som er vedlagt denne salgsoppgave og som også ligger på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert samt at legitimasjon må være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra eiendommens hjemmeside på finn.no eller krogsveen.no, så oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver.

Budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp og bør være gyldig i minimum 30 minutter. Vi gjør oppmerksom på at bud uansett ikke kan settes med kortere frist enn kl.12.00 etter siste annonserte visning. Vi oppfordre alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Trond Ødegård
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?