Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 600 000,- for kr 4 600 000,-

Velkommen til Reistadjordet 30 på Hvalstrand/Hofstad- En nydelig tomt i blindvei med godkjent rammetilatelse. 1095 kvm tomt med utsikt og sol.

Tomten ligger i innerst i en stille blindvei, luftig og fint villaområde.

Eiendommen

Oversikt over eiendommen

1-7 kl. Hofstad skole kun 700 meter unna eiendommen.

Hofstad skole

Hvalstrand bad

Stupetårnet på Hvalstrand bad

Hvalstrand bad

 
Video

Asker/ Hvalstrand- Nydelig tomt i blindvei med godkjent rammetilatelse. 1095 kvm tomt med utsikt og sol.

Reistadjordet 30

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 700 000,-

Asker/ Hvalstrand- Nydelig tomt i blindvei med godkjent rammetilatelse. 1095 kvm tomt med utsikt og sol.: Asker/ Hvalstrand- Nydelig tomt i blindvei med godkjent rammetilatelse. 1095 kvm tomt med utsikt og sol.

Boligtype:
Tomt, Selveiet
Prisantydning:
Kr 4 700 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger meget solrikt til i en stille blindvei. Fra eiendommen er det kort vei til offentlig kommunikasjon med buss fra Slemmestadveien eller tog fra Vakås eller Høn stasjon.

Det er kort avstand til Holmensenteret med et godt utvalg av diverse forretninger, bakeriet Godt brød (søndags åpent), vinmonopol, lege, post og dagligvare med ferskvaredisk. På Holmen ved Holmenskjæret åpner også nye Holmen svømmehall, med offisiell åpning 25. juni i 2017.

Kun få minutters gange til Hvalstrand Bad. Hvalstrand har et bredt tilbud for unge og gamle med flere sandstrender, stupetårn og en meget populær restaurant. Fine turterreng med turstier i Grønlia, Hvalskogen, Semsvannet og Skaugumsåsen. Vinterhalvåret er det lysløype i Grønlia med løyper og akebakke fra jordene. Holmen Idrettsforening ligger i kort avstand fra tomten, og har bla. egen ishall, tennisbaner, idrettshall, tre fotballbaner og kan tilby et bredt idrettstilbud til barn og unge i alle aldre.

Tomten ligger i et barnevennlig område. Det er mange tur/gang/sykkelveier bl.a langs sjøen. I Leangbukta, 5 min gange, er det ledig båtplasser. Med andre ord er det gangavstand fra eiendommen til båtplassen.

Det er flere barnehager innenfor kort avstand og området sogner til Hofstad barneskole og Torstad ungdomsskole. Skoleveien er kort, trygg og fin. Verdt å nevne er også Hval naturbarnehage som er svært populær.

Til Asker sentrum hvor man har stort sett "alle" fasiliteter og servicetilbud tar det 5 minutter med bil eller ca 20 minutters gange. Trekanten Senter med sine 70 butikker, kulturhuset og mange nye og spennende spesialbutikker, kafeer og restauranter bidrar til et blomstrende og levende sentrum. Flere treningssentre har også etablert seg i Asker sentrum.

Asker er et regionalt kollektivknutepunkt med hyppige tog- og bussavganger. Det er kun 5 minutters gange fra eiendommen til ekspressbussen til/fra Oslo som har hyppige avganger både morgen og ettermiddag.

Barnehager og skoler

Hval gård barnehage

Hofstad barneskole

Torstad ungdomsskole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra E18 ta ved Holmen- kjør mot sjøen, retning Vollen. Reistadjordet svinger av til høyre ved Hvalstrand bad. Ta så inn i Reistadjordet som går av til høyre. Du vil få tomten på venstre hånd innerst i blindveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 700 000,-

Boligtype

Tomt

Eiertype

Selveiet

Tomt

1095m2

KR-kode

151788

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Reistadjordet 30, 1394 Nesbru

Gnr. 43, bnr. 104, i Asker kommune.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 1.095 kvm. Meget fin tomt med godkjent rammetillatelse i et Askers mest ettertraktede og veletablerte villaområder. Tomten er meget solrik og lys og ligger åpent til i terrenget. Den er til dels flat men svakt skrånende og et hus vil få flott og luftig beliggenhet i overkant av veien. Veien inn til tomten er sperret med bom og er i denne form en blindvei, det er siste eiendom før bommen. Tomten er i dag tilgrodd med busker og gress. Det er i rammetillatelse gitt tillatelse for flytting av bommen mot øst, da den ikke skal komme i konflikt med avkjørselen som er tegnet inn vist i utomsplan datert 19.01.2017.

Rammetillatelsen som ble gitt ga en utnyttelse på eiendommen på 19,17%. Det er en enebolig i to etasjer på totalt 286 kvm BRA. 1.etasje 140kvm og 2.etasje på 146 kvm. Det kan også oppføres en dobbelgarasje på 35 kvm BRA. BYA er angitt til totalt 210 kvm.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen kan tilknyttes det kommunale ledningsnettet via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Ved tilkobling til ledningsnettet påløper tilkoblingsavgift:

Vann per m2: kr 72,50 (ekskl. mva) - kr 90,63 (inkl. mva).

Avløp per m2: kr 72,50 (ekskl. mva) - kr 90,63 (inkl. mva).

Parkering

I beregningen av BYA skal krav til antall garasjeplasser ihht kommunens veinormaler medtas. I Rammetilatelsen som foreligger er det tatt høyde for en dobbelgarasje på 35 kvm BRA.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 1978/ 15122-1, tinglyst 17.10.1978, type heftelse: Erklæring/ avtale. Vedr byggutskillelse Konverteringsfeil. Korrekt år 1973.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Det gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst nødvendige erklæringer/avtaler knyttet til gjennomføringen av prosjektet. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for dette. Kjøper aksepterer videre at eiendommen kan påheftes nye private og offentlige rådighetsinnskrenkninger dersom offentlig myndighet krever det.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 102 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 29.08.1970.

Eiendommen ligger i nåværende boligområde med utfyllende bestemmelser i kommuneplanen, type B. Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på: www.asker.kommune.no/Kommuneplan og http://webhotel3.gisline.no/WebInnsyn_Asker/Vis/Asker-kart Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser ligger som vedlegg i prospekt. Kommuneplanen er i endringsprosess og det kan bli endringer i bestemmelsene. Det er gjeldende plan på søknadstidspunktet som vil styre bebygelsesbestemmelser og utnyttelsesgrad.

Diverse

Grunnundersøkelser:

Kjøper er kjent med at det ikke er gjort noen grunnundersøkelser på eiendommen.

Brannvannskum:

Brannvesenet er avhengig av brannvannskummer for å hente slokkevann. I villastrøk må brannvannskummen være maksimalt 100 meter, fra der boligen din skal ligge. Brannvannskummen ligger ute i krysset vestover som er for langt unna eiendommen i henhold til krav ifølge Asker kommune. Kommunen kan pålegge deg å bygge en ny som her er anbefalt. Du må selv betale for å bygge kummen, men kommunen overtar deretter ansvaret for drift og vedlikehold. Alternativet til en brannvannskum er å installere sprinkelanlegg i boligen din, men ifølge Asker kommune er det det problem med dimensjonen på disse rørende- som er der i dag, da kan man bli pålagt å legge større ledning.

Det foreligger en rammetilatelse for nybygg på eiendommen, datert den 06.03.2017. Se vedlegg og vilkår i prospekt.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Ny eier må betale for opparbeidelse av all infrastruktur på egen grunn, opparbeidet innenfor regelverket i Asker kommune. Se priser på hjemmesiden til Asker kommune, https://www.asker.kommune.no/Bolig-og-eiendom/Vann-og-avlop/Priser/

Tilknytningsavigift for vann og avløp. ihht. kommunens faste sattser.

Tilkytningsavgift til e-verk er på ca. 20.000,- eks. graving for en normalbolig. Nærmeste el.tilkoblingsskap ifølge Hafslund er nærtliggende.For informasjon vedr. tilkobling til strømnettet, vennligst ta direkte kontakt med Hafslund Nett på tlf.: 22 43 58 00.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.818.749,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Reistad
Kirkesogn Holmen

Steder i nærheten

Leangen brygge 1.1 km
Hvalstrand bad (badestrand) 1.2 km
Holmenskjær (badestrand) 1.8 km
Hval brygge 1.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 71.8 km
Sentralstasjon Oslo S 21.8 km
Jernbanestasjon Vakås stasjon 1.1 km
Bussholdeplass Reistadlia 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Båstad grus 1.1 km
Idrettsanlegg Holmenhallen 1.3 km
Treningssenter Asker Squash og Fitness 1 km
Treningssenter Nesbru Trim & Helse 3.6 km

Steder av interesse

Skoler

Hofstad skole (1-7 kl.) 0.7 km
Landøya ungdomsskole (8-10 kl.) 3.2 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 4.9 km
Borgen skole (8-10 kl.) 4.8 km
Bleiker videregående skole 4.3 km
Nesbru videregående skole 4.1 km

Barnehager

Læringsverkstedet bhg. Bjørndalen (0-6 år) 1.1 km
Hval Gård barnehage (1-5 år) 1.1 km
Båstadmyra andelsbarnehage (1-5 år) 2.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmensenteret 1.4 km
Kjøpesenter Trekanten Asker 3.3 km
Postkontor Coop Mega Holmen 1.4 km
Postkontor Coop Extra Slependen 5.4 km
Apotek Apotek 1 Holmen 1.9 km
Apotek Vitusapotek Nesbru 3.4 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 1.4 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 3.3 km
Dagligvare Matkroken Vakås 1.3 km
Dagligvare Coop Mega Holmen 1.4 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 1.4 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hvalstad 1.8 km
Bensin Shell/7-Eleven Hvalstad 1.8 km
Bensin Shell Vettre 2.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,8 %
Andel kvinner 49,2 %
Gj.snittalder menn 41,7 %
Gj.snittalder kvinner 41,9 %
Husholdninger med barn 39,8 %
Husholdninger uten barn 60,2 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 990
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 59583 24586
Grunnkrets: Reistad 775 306

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en befaring, er normalt ikke en mangel.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?