Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 820 000,- for kr 820 000,-

tomt med oppmåling ca. tomtegrense.

Stagrimvegen drone foto

Drone foto, tomt bak hvit bolig.

Foto drone

Stagrimvegen drone foto, tomt bak hvit bolig.

Foto tomt drone

Tomt

Stagrimvegen

Vis på kart

Prisantydning

Kr 850 000,-

Tomt: Stor tomt med gode solforhold, byggetillatelse, 25% BYA.

Boligtype:
Tomt, Selveiet
Prisantydning:
Kr 850 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Tomt beliggende i Blaker i Sørum kommune. Tomten grenser til skogen og er beliggende i et mindre boligområde blant jordbrukseiendommer og noen omkringliggende eneboliger.

Tomten har godesolforhold, god utsikt samt ligger i fredelige omgivelser. Idrettsmiljøet står sentralt i området med idrettsanlegg på Bruvollen, lysløype i området og tur-/ skiterreng i nærheten. Det er utendørsbad på Rånåsfoss og mange små skogsvann. Eiendommen hører til Blaker i Sørum kommune.

Sørumsand er et sted i stor og rask utvikling og her finner man det man måtte trenge og ønske av fasiliteter og butikker. Her er det bank, apotek, ungdomsskole,

videregående skole, jernbanestasjon, forretningssenter, treningssenter, vinmonopol, m.m. Tettstedet

Sørumsand innbyr også til fine vandringer langs Glomma.

Barnehager og skoler

Camembert'n barnehage (0-6 år) ca. 6 km

Blaker barnehage (3-5 år) ca. 6.5 km

Auli barnehage (0-5 år) ca.7.5 km

Fjuk skole (1-7 kl.) ca. 3 km

Bingsfoss ungdomsskole (8-10 kl.) ca. 11.6 km

Sørumsand videregående skole ca. 12 km

Hvam videregående skole ca. 19 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 850 000,-

Boligtype

Tomt

Eiertype

Selveiet

Tomt

4010m2

KR-kode

6016294

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Stagrimvegen 1925 Blaker (Kommunen har ikke gitt fast addr. per dd.) Gnr. 113, bnr. 48, i Sørum kommune.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 4.010,8 kvm.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei med felles vedlikeholdsansvar og bruksrett til den private veien. Det følger refusjonskrav på 30.000,- tilknyttet dette.

Se vedlegg i salgsoppgave.

Blakervannverk har tilknytningsgebyr pålydende 8000,-. Se vedlegg i salgsoppgave vedr. vanngebyr, Blaker Vannverk Vedtatt 14. april 2015.

Sørum kommune opplyser om at det vil komme krav om vannmåler i Sørum kommune.

Ved tilkobling til ledningsnettet påløper tilkoblingsavgift på kr 12.500.

Hafslund tilkoblingsavgift: ca. 25.000 kroner.

Interessenter oppfordres til å sjekke utgifter nærmere.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av refusjonskrav til eier av 113/39 adkomstvei pålydende 30.000 kroner. Se vedlagt erklæring.

Regulering

Tomten er avsatt til spredt boligbebyggelse med dispensasjon fra kommuneplanens arealdel.

Følgende vilkår gjelder for fremtidig bebyggelse på eiendommen: Totalt inntil 25 % av eiendommen kan bebygges (BYA) Det kan kun bygges en boenhet på eiendommen.

Det skal avsettes plass til dobbeltgarasje og oppstillingsplass for to biler. Garasjens plassering skal vises på bolighusets byggesøknad selv om den skal oppføres senere.

Se vedlagt dispensasjonsbrev. Interessenter oppfordres til å kontakte kommunen før bud inngis.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Kommunen jobber med å tildele addresse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Hei! Viser til tomt- Stagrimvegen, endring i s.o. Under "Eiendommens utgifter" Kommunale avgifter ikke avsatt. Eiendomsskatt er ikke avsatt da ligningsverdi ikke er beregnet.

Stagrimvegen har egen velforening som tar seg av vedlikehold av veien. Per d.d er det et fast beløp på ca. 2500 kroner i året pluss strøing og brøyting ettersom hvor mye det er nødvendig

i 2016 brukte nabo med tilsvarende bruk av stagrimvegen ca. 5000 totalt. Det bygges nå 3 andre boenheter i området som vil gjøre at denne summen vil kunne forandre seg med tiden.

Mvh Krogsveen/ v. Cecilie Bergsløkken

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 872.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet samt informasjon fra kommune ect. før bud inngis.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Cecilie Bergsløkken
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler
Elisabeth Hekne
Megler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?