Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 050 000,- for kr 1 050 000,-

Oversikt

Oversikt

Oversiktsbilde

Oversiktsbilde

Oversikt av tomten

Veg til tomten

Utsikt fra oppkjørsel på tomten

Utsikt

Utsikt

Tomten

Tomten

Oversiktsbilde

Ved pilen ligger tomten

Med litt skoging å har man ei fantastisk utsikt

Området

Alpinbakken er "nærmeste" nabo

Alpinbakken

På nedsiden av tomten

Tomten

Bjorli

Bjorlisletten

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 290 000,-

Bjorli: Flott utsiktstomt i Bjorlisletten hyttegrend. Ski in - Ski out

Boligtype:
Hytte_tomt, Selveiet
Prisantydning:
Kr 1 290 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Tomten er beliggende i meget sentralt like ved alpinanlegget på Bjorli.

"Ski inn - ski out" og gangavstand til de fleste servicetilbud som Bjorli har å by på samt kort vei til de fleste naturopplevelser sommer som vinter.

Adkomst

På Bjorli tar du av fra E-39 i rundkjøringen ved bensinstasjonen og kjører så mot alpinanlegget. Du tar så av inn til høyre ved Bjorlitunet og følger denne vegen forbi Vetlegrenda. Du kommer da til et T-kryss. Følg så skiltingen mot Bjorlia når du har passert Bjorli låve så følger man veien igjennom en skarp venstresving. Og man får avkjørselen til tomtefeltet i Bjorlisletten i påfølgende høyresving. Tomten er beliggende i enden av feltet - se vedlagte kart.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 290 000,-

Boligtype

Hytte_tomt

Eiertype

Selveiet

Tomt

837m2

KR-kode

711778

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bjorlisletten, 2669 Bjorli

Gnr. 2, bnr. 1396, i Lesja kommune.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 837,3 kvm. Naturtomt med opparbeidet infrastruktur frem til tomtegrensen. Fritt valg av hytteleverandør for bebyggelse på tomten.

Vei, vann og avløp

Atkomst til eiendommen er via kommunal vei (Liabergvegen).

Stikkveier er private.

Infrastruktur frem til tomtegrensen er selgers ansvar. Tilknytning til knutepunkt for vei, vann og avløp besørges av kjøper. Kostnader i denne forbindelse dekkes av kjøper. Oversikt over kommunale avgifter i Lesja kommune for 2017 er vedlagt i salgsoppgaven.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

- Dagboknr. 2878 tgl: 05.07-2002 type heftelse: Fredningsvedtak, Vern av dalsida landskapsvernområde m/fl. bestemmelser.

- Dagboknr. 589176 tgl: 28.11-2006 type heftelse: Fredningsvedtak. Kgl. res. 24.11.2006 om vern av Reinheimen nasjonalpark m/fl. bestemmelser.

- Dagboknr. 331811 tgl: 18.04-2007 type heftelse: Fredningsvedtak. Forskrift om endring av forskrift om vern av Reinheimen nasjonapark m/fl. bestemmelser

- Leieavtaler: Rettighet tgl. 12.07.2007 til Statskraf Energi. Avtale om overdragelse av fallrettigheter i Bøvra og Rauma så langt dette angår vann fra Ettare-Bøvervatn, kote 1302-520 i Rauma. Gjelder denne matrikkelen med flere

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Bjorlisletten Hyttefelt omregulert den 15.10.2015 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Iht. reguleringsplanen kan eiendommen bebygges med fritidsbolig. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser følger vedlagt denne salgsoppgaven.

Fellesbestemmelser:

1.1 - Vegetasjon må vernes så langt råd er. Alle inngrep skal planlegges og utføres slik

at skadevirkninger på natur og omgivelser forebygges og blir så små som mulig.

Utbygger har ansvar for å sette i stand og så til etter hvert som områdene blir

ferdige.

1.2 - Bebyggelsen skal mest mulig underordne seg naturpreget i området med en enkel

og god utforming, materialbruk og fargevirkning. Taktekking skal utføres med

matte og ikkereflekterende materiale. Det skal være fokus på terrengtilpasning.

1.3 - Tilgjengelighet for alle.

Bebyggelse, adkomst og uteområder skal utformes etter prinsippet om universell utforming. Tilgjengelighet skal sikres for alle, jmf. Forskrift om tekniske krav til

buggverk, TEK10.

1.4 - Ledninger.

Alle ledninger til strøm, telefon og kabelanlegg skal legges i bakken.

Alle grøftetraseer skal pusses og istandsettes etter opparbeidelse.

Kjøper er selv ansvarlig for å skaffe alle nødvendige tillatelser fra kommunen for å bebygge eiendommen, og må selv avklare med kommunen hva som eventuelt vil bli godkjent på eiendommen.

Diverse

Salgsoppgaven er ikke komplett uten følgende vedlegg. Interessenter bes sette seg inn i vedlagte dokumentasjon.

- Reguleringsplan

- Reguleringsbestemmelser

- Situasjonskart

- Tilknytningsgebyr i Lesja kommune 2017

- Kommunale gebyrer 2017

Økonomi

Eiendommens utgifter

Det vil bli pliktig medlemskap i hytteforening. Det vil også påløpe kr 500,- i årlig kontigent for vedlikehold av skiløyper etc. Brøyting av egne veier i hyttefeltet kommer i tillegg.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.323.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lesja
Grunnkrets Bjorli

Steder i nærheten

Bjorli 1.8 km
Lesjaskog 10.8 km
Verma 14.5 km
Lesjaverk 21.9 km

Transport

Flyplass Molde Lufthavn, Årø 105.2 km
Jernbanestasjon Bjorli stasjon 2.1 km
Bussholdeplass Bjorli 1.8 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Postkontor Bunnpris Bjorli 1.8 km
Postkontor Bunnpris Lesjaskog 10.7 km
Dagligvare Bunnpris Bjorli 1.8 km
Dagligvare Bunnpris Lesjaskog 10.7 km
Kiosk/video Mix Aaheim Camping & Kiosk 14.6 km
Bensin YX Bjorli 1.8 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en befaring, er normalt ikke en mangel.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Kjetil Marstein
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?