Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 800 000,- for kr 800 000,-

Tomten

Tomten

Tomten

Tomten

Tomten

Tomten

Utsikt

Tomten

Tomten

Drone 13

Kart

Tegning

Tegning

Tegning

Vinje

Holtarvegen 218

Vis på kart

Prisantydning

Kr 890 000,-

Vinje: Rauland/Holtardalen. BYGGEKLAR FERDIG OPPARBEIDET TOMT. Solrikt og flott utsikt

Boligtype:
Hytte_tomt, Selveiet
Prisantydning:
Kr 890 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Tomten har en fin beliggenhet et stykke inn i Holtardalen i Rauland. BØR SEES I VIRKELIGHETEN FOR Å FÅ DET RETTE INNTRYKKET. Solrikt og flott utsikt til Raulandsfjella. Alpinbakkene i Holtardalen og Rauland Skisenter ligger i umiddelbar nærhet, og man sklir enkelt mellom hytta og alpinbakkene.

Det er også enkel tilgang til flotte langrennsmuligheter. Enten man velger fantastiske Silkedalen på nord og øtsiden eller opp mot hotellet, Møsvatn og Falkeriset på nord og vestsiden. Totalt er det omlag 150 km. med oppkjørte løyper i Rauland.

Fiskerike vann Totak og Møsvatn

Ideell beliggenhet for den som ønsker et sosialt hytteliv kombinert med mulighetene for både langrenn og slalåm. Her er du midt i begivenhetene med konserter etc. i påsken samtidig som du kan trekke deg rolig tilbake uten at det er sjenerende dersom man ikke ønsker å ta del i det som skjer.

Adkomst

Kjør inn ved "Fjøllhalli" ved Rauland Skisenter. Følg vegen forbi kafeen i sydlig retning mot Holtardalen - kjør forbi stolheisen - se vedlagte kart

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 890 000,-

Boligtype

Hytte_tomt

Eiertype

Selveiet

Tomt

530m2

KR-kode

2616102

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Holtarvegen 218, 3864 Rauland

Byggeklar hyttetomt på gnr. 150, bnr. 386 i Vinje kommune.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 530,3 kvm. Tomten er grovplanert og klargjort for bygging. Vann og avløp er lagt inn til byggegrop.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Parkering

På egen tomt

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser

Det er tinglyst følgende 2 servitutter på eiendommen. Dagboknr. 56693, tinglyst: 21.01.2014: Årlig avgift vedlikehold og drift av felles infrastruktur som vann, avløp og veier, herunder brøyting. Rettighetshaver Rauland Invest AS. Avgift løypeavgift langrennsløyper. Rettighetsgaver Rauland Turist AS. Servituttene vil følge eiendommen.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbolig i henhold til detaljreguleringsplan for Holtardalen datert 2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Området er under utvikling og ytterligere utbygging må påregnes.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Vinje kommune har gitt godkjenning for oppføring av en hytte i 1 etg. og sokkeletg. - garasje i sokkeletg. Grunnflate 89 kvm. Bruttoareal 178 kvm. Bruksareal 150 kvm. Primærrom 123 kvm. Sekundærrom 28 kvm. Tegninger følger vedlagt.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter vann, avløp og renovasjon fra ferdigstilt hytte - ca kr. 8.000,- pr. år.

Løypeavgift til Rauland Turist kr. 600,- pr. år

Vedlikehold av vann- og avløpsledninger, samt brøyting og vedlikehold veg ca. kr. 12.500,- pr. år - indeksregulert.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,00.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,00 pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter ved kjøp til prisantydning: kr 913.499,-

Kjøper må betale tilknytningsavgifter for vann, avløp og el.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Vinje
Grunnkrets Austbø

Steder i nærheten

Midtbygdi 6.9 km
Krossen 7 km
Haddeland 9.1 km
Neslandsgrend 10.1 km

Transport

Bussholdeplass Rauland skisenter 1.6 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Postkontor Spar Rauland 7 km
Postkontor Spar Vinje 26.5 km
Apotek Vinje Apotek 24.8 km
Vinmonopol Vinje Vinmonopol 24.8 km
Dagligvare Spar Rauland 6.9 km
Dagligvare Coop Marked Rauland 6.9 km
Kiosk/video Groven Camping og Hyttegrend 23.6 km
Kiosk/video Åmotsdal Gatekjøkken 27.9 km
Bensin Esso Rauland 7.1 km
Bensin Esso Vinje 24.6 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som er vedlagt denne salgsoppgave og som også ligger på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert samt at legitimasjon må være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra eiendommens hjemmeside på finn.no eller krogsveen.no, så oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver.

Budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp og bør være gyldig i minimum 30 minutter. Vi gjør oppmerksom på at bud uansett ikke kan settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag, etter siste annonserte visning. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Kjetil Thorsen
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?