Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 950 000,- for kr 2 950 000,-

Hyttetomt i Marøystien på York i Sandefjord

Vestvendt mot Tønsbergfjorden

Tomten ligger ca. 75 meter fra sjøen

Her kan man nyte sommerdagene

Tennisbane

Fotballslette

York/Tønsbergfjorden

Marøystien 64

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 350 000,-

York/Tønsbergfjorden: Byggeklar tomt for fritidsbolig - vestvendt beliggende med sjøutsikt

Boligtype:
Hytte_tomt, Selveiet
Prisantydning:
Kr 2 350 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Tomten har usjenert, vestvendt og meget solrik beliggenhet med sol til ca 22.00 midtsommer. Flott utsikt til Lahellefjorden som er endel av Tønsbergfjorden. Tomten ligger på York ca 75 meter fra sjøen hvor det er flotte badeplasser, både sandstrender og svaberg. Båtplass på felles flytebrygge. Fantastisk skjærgård med Stauper, Tjøme skjærgården en kort båttur unna.

Adkomst

Ta RV303 ut av sentrum og forbi Meny på Hasle. I rundkjøringen ved Gokstadhaugen tar du 2. avkjørsel videre ut på 303. Følg veien i ca. 2 km før du tar til høyre inn Årøveien og kjør til du kommer til et T-kryss hvor du svinger høyre. Kjør ca. 1 km før du svinger til høyre inn på Marøystien.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 350 000,-

Boligtype

Hytte_tomt

Eiertype

Selveiet

Tomt

1118m2

KR-kode

2216174

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Marøystien 64, 3233 Sandefjord

Gnr. 77, bnr. 190 i Sandefjord

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 1.118,2 kvm. Fjell- og naturtomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Ved tilkobling til det kommunale ledningsnettet påløper kr 87,50/kvm. for vann og kr 112,50/kvm. for avløp.

Parkering

På egen tomt.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen: Dagboknr 3973, tinglyst 1989 - Bestemmelse om bebyggelse.

Dagboknr 1835, tinglyst 15.03.2002 - Bestemmelse iflg. skjøte.

Denne tomten har tinglyst rett til vei over gnr. 77, bnr. 4.

Servituttene vil følge eiendommen.

Regulering

Eiendommen er avsatt til fritidsbolig i kommuneplan datert 22.05.2014.

Sandefjord kommune opplyser at eiendommen ligger i 100-metersbeltet langs sjøen. I gjeldende kommuneplan er det egne bestemmelser og byggegrenser for eiendommer i 100-metersbeltet som kan medføre restriksjoner i forhold til fremtidige tiltak på eiendommen, jf. PBL §1-8. Kommunen er for tiden ikke kjent med andre reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Selger opplyser at det er muligheter for båtplass i området. Det må eventuelt tas forbehold om dette i budskjema, slik at selger kan ta stilling til dette.

Økonomi

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.409.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Sandefjord
Grunnkrets Enge

Steder i nærheten

Revebåsen 2.8 km
Solløkka 3.1 km
Sjuve 4.4 km
Lahelle 5.1 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 15.6 km
Jernbanestasjon Torp stasjon 7.2 km
Bussholdeplass Marøystien 1 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hvaltorvet Kjøpesenter 7.3 km
Kjøpesenter Stokke Senter 13.1 km
Postkontor Meny Haslesenteret 5.9 km
Postkontor Meny Indre Havn 7 km
Apotek Kilen Apotek 6.9 km
Apotek Apotek 1 Hvaltorget 7.3 km
Vinmonopol Sandefjord Vinmonopol 8 km
Vinmonopol Stokke Vinmonopol 13.1 km
Dagligvare Meny Haslesenteret 5.9 km
Dagligvare Rema 1000 Østerøyveien 6.3 km
Kiosk/video Kaffespesialen 7.1 km
Kiosk/video A&C Kiosk 7.1 km
Bensin st1 Sandefjord 5.9 km
Bensin Shell Kilen 7 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Trine Sanne
Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?