Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 300 000,- for kr 1 300 000,-
 

93utsikt

92utsikt

94utsikt

95utsikt

90utsikt

91utsikt

Miniatyrbilde fra video

Håkavika

Rød 14

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 300 000,-

Håkavika: to byggeklare hyttetomter !

Boligtype:
Hytte_tomt, Selveiet
Prisantydning:
Kr 1 300 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Tomtene ligger i et meget populært hytteområde i et fantastisk strandområde mellom Larvik og Sandefjord. Her er det hvite sandstrender, svaberg og flotte turområder.

Tomtene vil få egen båtplass ved brygge med god dybde. Bilvei til tomtene. Det er mulig å knytte seg til elektrisitet og sommervann.

Adkomst

Kjør nedre vei (303) fra Larvik mot Sandefjord. Ved bensinstasjonen på Hem tar man til hløyre ned Kjerringvikveien. Følg denne og ta grusvei - Håkavike - inn til venstre. Følg denne snaue 2 km og ta til høyre i T-kryss og deretter opp bakke til venstre. På toppen vil man komme frem til den største av tomtene. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 300 000,-

Boligtype

Hytte_tomt

Eiertype

Selveiet

KR-kode

2316209

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Rød 14 og 15, 3280 Tjodalyng

Gnr. 1095, bnr. 14 og bnr. 15 i Larvik kommune.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på hhv. 384,9 kvm og 877,4 kvm. Tomtene leveres som de fremstår på visning. Den minste tomten får tinglyst rett til parkering på utsiden av tomten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen kan tilknyttes det private ledningsnettet for sommervann via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Ved tilkobling til sommervann-ledningen er det usikkert om det påløper kostnader for tilknytning.

Regulering

Tomtene er avsatt til fritidsbebyggelse i kommuneplan for Larvik kommune vedtatt 16.09.2015.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 0,- inntil det bygges hytte. Deretter vil kommunale avgifter utgjøre ca. kr. 3.500,- pr. år som dekker sommervann, renovasjon og eventuell slamtømming.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.333.749,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Larvik
Grunnkrets Spetalen

Steder i nærheten

Kjerringvik 3.9 km
Tjøllingvollen 6.5 km
Ula 6.9 km
Hvalfangstmonumentet 9.4 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 19.5 km
Jernbanestasjon Sandefjord stasjon 10.8 km
Bussholdeplass Spetalen 1 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hvaltorvet Kjøpesenter 10.1 km
Kjøpesenter AMFI Larvik 13 km
Postkontor Coop Prix Tjølling 4.7 km
Postkontor Meny Plussmat Åsane 5 km
Apotek Apotek 1 Nordstjernen Sandefjord 9.8 km
Apotek Apotek 1 Hvaltorget 10.1 km
Vinmonopol Sandefjord Vinmonopol 9.6 km
Vinmonopol Larvik Vinmonopol 13 km
Dagligvare Joker Hem 2.5 km
Dagligvare Coop Prix Tjølling 4.7 km
Kiosk/video Mix Øyvind Fagerli 5.4 km
Kiosk/video Mix Tjøllingvollen 6.6 km
Bensin Best Tjølling 2.2 km
Bensin Shell/7-Eleven Park 8.9 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Erik Rabstad
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?