Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 195 000,- for kr 195 000,-

Velkommen til Ryskdalen hytteområde 194. Eiendommen presenteres av Krogsveen.

Kart.

Utsikt fra tomta.

Mot søndre del av tomta.

Langs veien mot nord.

Langs veien sørover fra tomta.

Mot nordre del av tomta.

Tomta ligger åpent og fint i terrenget.

Ryskdalen hytteområde 194

Trysil

Ryskdalen hytteområde 194

Vis på kart

Prisantydning

Kr 195 000,-

Trysil: Sørvestvendt hyttetomt med flott utsikt i Ryskdalen hytteområde.

Boligtype:
Hytte_tomt, Selveiet
Prisantydning:
Kr 195 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hyttetomt beliggende i etablert hytteområde bestående av ca. 250 hytter øst i Trysil kommune. Til Trysil sentrum (Innbygda) er det ca. 30 minutter kjøring.

Hytteområdet ligger i praktfull natur og byr på varierte natur- og friluftsopplevelser. Området har mangfoldige turmuligheter sommer som vinter, og er særlig kjent for sine flotte skiløyper. Området er også et godt utgangspunkt for jakt.

Nærmeste badeplass, Gjetsjøen, ligger ca. 15 km fra eiendommen.

Det finnes to store alpinanlegg ca. 3 mil fra eiendommen. Både Stöten i Sälen og Trysilfjellet. I tillegg er det et mindre alpinanlegg i Fulufjellet ca. 16 km fra eiendommen.

Adkomst

Følg riksvei 25 fra Elverum til Østby og videre på fylkesvei 564 mot Ljørdalen. Kjør fylkesvei 564 ca. 8,8 km og følg skilting til Ryskdalen. Se kartutsnitt vedlagt salgsoppgaven for navigering i hyttefeltet.

Det er bom til

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 195 000,-

Boligtype

Hytte_tomt

Eiertype

Selveiet

Tomt

1000m2

KR-kode

641727

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ryskdalen hytteområde 194, 2423 Østby.

Gnr. 14, bnr. 2, fnr. 112 i Trysil kommune.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Festekontrakten gjelder punktfestet tomt uten registrerte grensemerker i terrenget. Ifølge tomtefestelovens § 16 vil tomten utgjøre ca. 1 daa etter forholdene på stedet dersom det ikke fremkommer annet i festekontrakten.

Festeavgiften er kr 2.057,- pr. år.

Festeavgiften ble sist regulert i 2009, og neste regulering er i 2019.

Festeavgiften reguleres i samsvar med KPI.

Festeavtalen utløper 01.02.2068.

Grunneier, Østby Sameieskog ANS, opplyser at de ikke har forkjøpsrett ved overdragelse.

Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Tomta ligger i sørvestvendt terreng med gode solforhold og utsikt. Tomten består i hovedsak av naturtomt. Maskinpreparerte skiløyper går rett øst for hytta.

Vei, vann og avløp

Adkomst fra helårsåpen privat vei.

Vann fra vannpost eller tilkobling til privat vannanlegg.

Ved tilkobling til vannanlegg:

Det er ingen tilkoblingsavgift til vannanlegget. Ifølge Østby Utmarkslag er det bygget to ulike anlegg for gråvann og slam i området levert av hhv. utmarkslaget og Odin Maskin. Utmarkslaget opplyser videre at oppføring av et anlegg koster totalt omkring kr 130.000,-.

Parkering

Til hver tomt skal det ifølge reguleringsbestemmelsene opparbeides to parkeringsplasser.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Heftelser i festerett: 1988/2894-3/15 24.05.1988 FESTEKONTRAKT - VILKÅR

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i henhold til kommuneplanens arealdel for 2014-2025.

Tomta ligger i område HB 4502. Maksimalt tillatt bruksareal skal ikke overstige 140 kvm. Det kan godkjennes inntil to bygninger pr. tomt. Frittliggende sidebygning skal ikke være større enn 40 kvm.

Utsnitt av plan og kommuneplanens arealdel kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Det er p.t. ingen kommunale avgifter på eiendommen, men kjøper må regne med eiendomsskatt, renovasjon og eventuell slamtømming hvis hytta kobles til privat vannanlegg når det er bygget hytte.

Ifølge Trysil kommunes gebyrregulativ vil slamtømming til å koste ca. kr 900,- pr. år, og ifølge SØIR faller hytta under kategori 2 med en årlig avgift på kr 733,-.

Årlig serviceavgift til utmarkslaget er kr 4.250,-. Dette inkluderer vedlikehold av veier og brøyting, løypekjøring, vedlikehold av bomanlegg m.m..

Vannavgift ved tilkobling til privat vannanlegg på p.t. kr 600,- kommer i tillegg til serviceavgifta.

Valgfritt medlemskap i Ryskdalen og Solberglia hyttevel.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Transportgebyr til grunneier kr 2.500,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 203.619,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Trysil
Grunnkrets Fjellbygda

Steder i nærheten

Grønli-grenda 14.9 km
Nesvollberget 16.8 km
Ny-Jord 14.2 km
Bjønnbekkmora hytteområde 21.9 km

Transport

Bussholdeplass Ljørdalen 11.9 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Postkontor Coop Marked Østby 11.1 km
Postkontor Coop Marked Ljørdalen 11.9 km
Dagligvare Coop Marked Østby 11.1 km
Dagligvare Coop Marked Ljørdalen 11.9 km
Bensin 1-2-3 Nybergsund 24.5 km
Bensin Shell Trysil 28.8 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en befaring, er normalt ikke en mangel.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Jan Martin Rønes
Daglig leder/Fagansvarlig Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?