Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 700 000,- for kr 2 700 000,-

Drone

Drone

Drone

Utsikt fra tomt

Tomt

Utsikt fra tomten

Utsikt fra tomten

Utsikt

VIERLI

Silkedalen

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 750 000,-

VIERLI: SILKEDALEN - Stor hyttetomt med spektakulær beliggenhet ca 1.060 moh. Skiløypa i umiddelbar nærhet!

Boligtype:
Hytte_tomt, Selveiet
Prisantydning:
Kr 2 750 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Særdeles flott beliggenhet ved inngangen til Silkedalen som mange vil mene er Raulands aller mest attraktive sted å ha hytte! Tomten ligger på det høyeste området (ca. 1.060 moh.) for hyttebebyggelse på Rauland, og har fantastisk utsikt over høyfjellsområdene mot Silkedalen, toppen av Holtarheisen samt mot Killingnuten og videre mot Raulandsfjell. Tomten har svært gode solforhold!

Langrennsløyper rett utenfor tomtegrensen. Videre er det kort avstand til Vierli Turistsenter med skitrekk og kafé, samt tilgang til hele løypenettet i området. Her ligger også den populære Terrengparken.

Det er bom inn til hyttefeltet, og ikke noe biltrafikk bortsett fra kjøring til nabohyttene.

Adkomst

Ved atkomst fra Rauland sentrum svinger man opp til høyre mot Silkedalen rett FØR Vierli Kafeteria. Følg veien umiddelbart opp til venstre, kjør opp hele bakken og følg veien til bom. Herfra er det ca. 700 m. til tomten som ligger på venstre side av veien, og er merket med skilt fra Krogsveen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 750 000,-

Boligtype

Hytte_tomt

Eiertype

Selveiet

Tomt

1509m2

KR-kode

2616206

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Silkedalen, 3864 Rauland

Gnr. 151, bnr. 577 i Vinje kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.509 kvm. Naturtomt

Parkering

Parkering opparbeides på egen tomt i form av biloppstilling eller garasje.

Vei, vann og avløp

Privat veinett frem til eiendommen. Eiendommen kan tilknyttes det kommunale ledningsnettet via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Ved tilkobling til ledningsnettet påløper tilkoblingsavgift (engangsavgift);

Vann kr. 388,07 (pr. kvm.)

Kloakk kr. 489,11 (pr. kvm.)

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsformål.

Gjeldende reguleringsplan: "Detaljregulering Terrengparken Vierli, eigengodkjent i kommunestyret den: saksnr. 11/18, 03.11.2011. Utsnitt av plan og tilhørende bestemmelser medfølger salgsoppgaven.

Legg spesielt merke til bestemmelsenes punkt 1.5.2 bokstav b) som åpner for større utnyttelse der hyttebygget passer fint og naturlig inn i terrenget.

Overtagelse

Rask overtagelse hvis ønskelig.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er ikke fastsatt for eiendommen, men anslagsvis utgjør dette ca kr. 8.500,-/år. for hytter inntil 150 kvm. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.

Ellers må det påregnes kostnader til brøyting, strøing, leie og vedlikehold av vei som avtales med Vierli Eigedom AS.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 2.819.999,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Vinje
Grunnkrets Austbø

Steder i nærheten

Austbø 8.5 km
Midtbygdi 11.2 km
Krossen 11.3 km
Haddeland 13.4 km

Transport

Bussholdeplass Vierli 1.1 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Postkontor Spar Rauland 11.1 km
Apotek Apotek 1 Vinje 29 km
Apotek Vinje Apotek 29 km
Vinmonopol Vinje Vinmonopol 29 km
Dagligvare Spar Rauland 11.1 km
Dagligvare Coop Prix Rauland 11.2 km
Kiosk/video Groven Camping og Hyttegrend 27.9 km
Bensin Esso Rauland 11.3 km
Bensin Esso Vinje 28.9 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 42.500,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

Nettannonsering fritid; kr. 4.990,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Morten Saubrekka
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?