Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 610 000,- for kr 610 000,-

Furutangen. Tomta er markert med rød runding.

Furutangen vinter.

Utsikt fra tomta. Blant annet ser du helt til Osensjøen.

Kart.

Fra tomta er det kort avstand til bakken med skiheis.

Bilde av tomta.

Bilde av tomta.

Utsikt fra tomta.

Mattisstua ligger rett nedenfor hytta og er et naturlig samlingspunkt. Der finner du også ballbinge, en velutstyrt lekeplass og sandvolleyballbane!

Skianlegget med Osensjøen i bakgrunnen.

Fra hyttetomta mot skibakken.

Området på øversiden av hyttetomta.

Furutangen

Tangbratta 9, tomt nr. 77

Vis på kart

Prisantydning

Kr 610 000,-

Furutangen: Stor og fin sørvestvendt hyttetomt med ski inn/ut

Boligtype:
Hytte_tomt, Selveiet
Prisantydning:
Kr 610 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
/ / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Vær der det skjer med en av Furutangens aller beste tomter!

Her får du en svært fin beliggenhet i det nordre og sentrale området av Furutangen - rett ved siden av skibakken. Det er ski inn/ski ut og rett nedenfor tomta ved foten av skianlegget ligger Mattisstua som er et naturlig samlings- og aktivitetspunkt for store og små. Rett utenfor Mattisstua er det lekeplass med mangfoldige lekeapparater, ballbinge, sandvolleyballbane og minigolf.

Furutangen er et svært familievennlig hytteområde og byr på mange varierte aktiviteter sommer som vinter. I sommerhalvåret organiseres det ulike turneringer og konkurranser ved Mattisstua og rundt om i området for øvrig. Det selges fiskekort for Osen Fiskeadministrasjon og til Granåstjernet - som ligger i gangavstand fra tomta - på Mattisstua. Videre er det tilrettelagt for at hytteeiere med jaktlisens skal kunne søke om jaktkort på småvilt i området.

Vinteren i Furutangen er et hvitt eventyr. Området ligger høyt og snøsikkert, og det prepareres nærmere 70 km med langrennsløyper. Alpinanlegget er fullt utbygget med snøkanoner som sikrer stabile forhold og består av to heiser og fem nedfarter.

Området ligger helt øst i Åmot kommune mot Trysilgrensa. Det er ca. 9 km til Osensjøen som byr på muligheter for bading og vannsport. Trysilfjellet byr på Norges største alpinanlegg med 65 nedfarter og ligger ca. 45 km fra eiendommen. Til administrasjonssenteret Rena er det ca. 45 km.

Mer informasjon om Furutangen finnes på områdets egne hjemmesider: furutangen.no .

Adkomst

Fra Rena: Kjør riksvei 215 østover og følg skilting mot Jordet etter ca. 11 km. Etter tettstedet Osen følger du skilting til venstre mot Bjørke og etter ca. 6 km til høyre mot Furutangen.

Se også vedlagte kartutsnitt.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 610 000,-

Boligtype

Hytte_tomt

Eiertype

Selveiet

Tomt

2234m2

KR-kode

641657

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tangbratta 9, tomt nr. 77, 2460 Osen

Gnr. 36, bnr. 415 i Åmot kommune.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 2.234,6 kvm ifølge målebrev.

Solrik og stor tomt som skråner ned mot sørvest med utsikt til Osensjøen, fjell og åser. Mange flotte muligheter for opparbeidelse og utnyttelse!

Vei, vann og avløp

Adkomst fra privat vei.

Vann og avløp ligger til tomtegrense.

Parkering

Muligheter for opparbeidelse av parkering på egen tomt. Det skal ifølge reguleringsbestemmelser opparbeides minst to biloppstillingsplasser.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Regulering

Eiendommen er regulert til bebyggelse og anlegg - område for fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Furutangen hytteområder vedtatt 17.02.16 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Ifølge reguleringsbestemmelsene tillates det inntil 10% BYA pr. tomt. Det skal minimum være to biloppstillingsplasser pr. tomt og disse beregnes i % BYA med 15 kvm pr. plass. BRA tillates inntil 220 kvm. Det tillates inntil to bygg, hvor det ene ikke kan være større enn 50 kvm.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser er vedlagt salgsoppgaven.

Det er kjent at det er lagt ut ca. 26 tomter for salg, hvor noen er solgt, lenger syd på området. Bygging og utvikling av disse antas å ha liten betydning for bruk av denne tomta.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 0,- for 2016. SØIR opplyser at Furutangen ligger i kategori 1 for renovasjon og gebyr på p.t. kr 1.325,- vil bli belastet når eiendommen bebygges. Eiendommen ligger pr. i dag utenfor området hvor Åmot kommune fakturerer eiendomsskatt.

For Furutangen gjelder følgende avgifter til pliktige tjenester:

Serviceavgift kloakk, kr 3.224,-

Vannforsyning, kr 2.985,-

Vei, bom og vinterbrøyting fram til tomt, kr 3.630,-

Årskontigent i velforening, kr 800,-

Beløpene er pr. 2016 og justeres årlig.

Øvrige avgifter knyttet til TV, internett og lignende avhenger av hvilke abonnement kjøper tegner og kommer i tillegg.

Ved bygging må kjøper bekoste framføring av vann, kloakk, strøm og lignende på egen grunn. Det tilkommer ingen tilkoblingsavgift til vann/avløp, men Eidsiva fakturerer kr 8.000,- i tilkoblingsavgift til stikkledning strøm.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 625.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Med salget følger 3 B-aksjer i Furutangen Aktivitetssenter AS til en verdi av kr 30.000,- (kr 10.000,- pr. stk.). Disse overføres til kjøper samtidig som overskjøting av eiendommen og er inkludert i kjøpesum.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Åmot
Grunnkrets Osdalen

Steder i nærheten

Osneset 9.5 km
Nordre Osen 9.6 km
Vestby 29.9 km

Transport

Bussholdeplass Øyens gartneri 9.4 km

Steder av interesse

Varer/tjenester

Postkontor Joker Osen 9.2 km
Dagligvare Joker Osen 9.2 km
Dagligvare Nærmat Slettås 22 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Sven Ove Beck-Larsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?