Kontakt oss

SmartAnnonsering fra Krogsveen

Med Krogsveens SmartAnnonsering finner vi de boligsøkerne som er mest interessert i akkurat din bolig - også de som ikke leter aktivt.

Ja, jeg vil bli kontaktet

Slik finner vi flere budgivere til din bolig:

Mange søker etter din bolig akkurat nå

Vi har samlet mange av dem i Norges mest nøyaktige og oppdaterte oversikt – Krogsveen BoligsøkerRegister. Ved å legge sammen denne informasjonen, kunnskapen hos våre lokalkjente meglere og data om de som søker etter boliger som din på nett, vet vi hvem dine potensielle boligkjøpere er og hvordan vi skal nå dem.

Mange drømmer om din bolig uten å vite det

Det finnes mange som ikke leter aktivt, men som gjerne kan tenke seg å kjøpe boligen din om de får vite om den. Disse når vi blant annet gjennom å treffe de som likner på dine aktive søkere og de som bor i nærheten av din bolig.

Og alle disse får se boligen din der de ferdes på nettet

De aktive og passive boligsøkerne som er interessert i din bolig befinner seg mange steder på internett. SmartAnnonsering fra Krogsveen sørger for at din bolig vises der disse budgiverne er, enten det er på Facebook, Instagram eller de mest populære nettstedene i Norge.

Fyll inn navn, telefon- og postnummer, så kontakter vi deg med mer informasjon om Krogsveens SmartAnnonsering.

Lynrask verdivurdering

Krogsveens geniale Lynvurderingstjeneste gir deg raskt, enkelt og helt gratis en god indikasjon på hva boligen din er verdt. Legg inn informasjon om boligen, et par bilder og send inn – og du mottar vår lynvurdering innen en virkedag. Prøv selv på lynvurdering.no.