Kontakt oss

SmartAnnonsering fra Krogsveen

Krogsveen SmartAnnonsering gir deg flere relevante kjøpere. Og høyere salgssum. Helt enkelt.

Ja, jeg vil bli kontaktet

Slik finner vi flere budgivere til din bolig:

Vi har boligkjøperne.

Vårt BoligsøkerRegister gir deg tilgang til flere potensielle kjøpere. Boligsøkerne våre får informasjon om boligen din før alle andre, samt invitasjon til første visning. På den måten skaper vi interesse for boligen allerede før den er ute for salg! 4 av 10 kjøpere kommer fra vårt BoligsøkerRegister. For deg betyr det flere kjøpere. Høyere bud. Og raskere salg. Helt enkelt.

Treffsikker annonsering.

Det handler om å være relevant! Derfor målretter vi oss mot de mest relevante kjøperne for din bolig fra flere ulike datakilder. Slik finner vi de som kan være interessert - uansett om de er aktive eller passive i boligjakten.

Synlighet - på rett sted til rett tid.

SmartAnnonsering fra Krogsveen sørger for at din bolig vises der budgiverne er. Annonsen følger dem der de ferdes på nett, enten det er på Facebook, Instagram eller de mest populære nettstedene i Norge.

Fyll inn navn, telefon- og postnummer, så kontakter vi deg med mer informasjon om Krogsveens SmartAnnonsering.

Lynrask verdivurdering

Krogsveens geniale Lynvurderingstjeneste gir deg raskt, enkelt og helt gratis en god indikasjon på hva boligen din er verdt. Legg inn informasjon om boligen, et par bilder og send inn – og du mottar vår lynvurdering innen en virkedag. Prøv selv på lynvurdering.no.