Kontakt oss

SmartAnnonsering - nå finner drømmeboligen deg!

Neste gang du skal flytte kan det være drømmeboligen som finner deg, og ikke omvendt. Krogsveen tilbyr bransjens mest målrettede digitale verktøy for optimal boligannonsering.

SmartAnnonsering_
«Det beste med SmartAnnonseringen fra Krogsveen er at vi ikke bare treffer de vi vet er aktivt på boligjakt. Vi treffer også, de som ikke er aktivt på boligjakt men som vil være interessert i din bolig dersom de får vite om den. » Karsten Onsrud Direktør Marked og Kommunikasjon, Krogsveen

Å koble bolig med kjøper er den viktigste delen av jobben til en eiendomsmegler. Krogsveens nye digitale verktøy revolusjonerer dette arbeidet.

Meget treffsikker markedsføring

Krogsveens nye løsninger finner informasjon om boligsøkere og nettbrukerne som besøker Krogsveen.no. Informasjonen kombineres med kunnskap om nettaktiviteten til de samme nettbrukerne på Facebook og de 250 mest besøkte nettstedene i Norge. SmartAnnonsering handler om å koble informasjon om hvem du er og hvilken boligtype som mest sannsynlig vil passe med dine ønsker.

250 mest brukte nettsider

Med SmartAnnonsering tilbyr vi våre kunder bransjeledende treffsikkerhet i markedsføringen av sin bolig. Det handler om å sikre at hver eneste bolig gjøres kjent for alle potensielle kjøpere. 

Drømmeboligen finner riktig kjøper

Krogsveen vet om brukere på Internett som leter aktivt etter boliger som din. Vi kaller disse aktive boligsøkere. Dette er brukere som har søkt etter lignende boliger på nettet, meldt seg inn i Krogsveens Boligsøkerregister , eller på annen måte uttrykt interesse for boliger som minner om din. Vi finner også de som ikke leter aktivt etter ny bolig, men som vil være interessert i din bolig dersom de får vite om den. Vi kaller disse passive boligsøkere. Sammen med de aktive søkerne utgjør disse din skreddersydde målgruppe.

«I tillegg til å ta med de som ligner mest mulig på dine aktive søkere, tar vi også med de som bor i nærheten av deg. Dette fordi vi vet at folk flest kun flytter 5 km eller mindre fra sin nåværende bolig.» Karsten Onsrud Direktør Marked og Kommunikasjon, Krogsveen

Vil du vite mer om SmartAnnonsering?

Fyll ut skjemaet under og en megler tar kontakt med deg for å fortelle hvordan vi kan markedsføre din bolig mest mulig målrettet!


Boligtips

Les nyttige tips og råd verdt å vite for deg som selger, kjøper eller eier bolig