Kontakt oss

Boligprisstatistikk

Prisvekst i mars

+ 0,50 % Prisendring siste måned
-2,20 % Prisendring siste 12 måneder
kr 39 700 Kvadratmeterpris
49 Gjennomsnittlig formidlingstid
-18,1 % Endring antall solgte boliger, i fjor kontra i år

Boligprisene i Norge steg med 0,5 prosent i mars 2018. Korrigert for sesongvariasjoner gikk prisene opp med 0,2 prosent. Boligprisene er nå 2,2 prosent lavere enn for ett år siden.

Oslo leder vei ut av hengemyra – tid for å bevege seg i boligmarkedet!

På samme måte som Oslo først fikk smake nedgangen i boligmarkedet for ett år siden, leder hovedstaden nå markedet i en mer positiv retning. De øvrige storbyene og områdene kommer etter. Flere aktive budgivere, god omsetning og bedre balanse mellom tilbud og etterspørsel, bidrar til en dreining i prisutviklingen, konstaterer administrerende direktør Leif J. Laugen i Krogsveen. En prisstigning i Oslo på 1,7 prosent fra februar til mars bekrefter dette. Les her om status i markedet og hva som påvirker utviklingen.

Vil du følge med på prisutviklingen i boligmarkedet? Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev her.

Prisutvikling
Scroll for å se tidligere tall

* De oppgitte kvadratmeterprisene er et gjennomsnitt av de siste seks måneder.

 

Kilde: Eiendom Norge  
Tallene er hentet fra Eiendom Norge, Finn.no og Eiendomsverdi. Les mer om bakgrunnen for endring i Eiendom Norges prisstatistikk fra januar 2018, og hvilke kommuner som inngår i de forskjellige områdene.

Sjekk hva boligen din er verdt – på nett!

Gjennom Krogsveens Lynvurdering får du raskt, enkelt og helt gratis vite hva boligen din er verdt. 
Les mer om lynvurdering her

Krogsveens Boligsøkerregister hjelper deg  - enten du skal kjøpe eller selge

Vi i Krogsveen vet hvor mange og hvem som kan være interessert i din bolig.  Informasjon om din bolig blir alltid sendt ut til aktuelle interessenter. Hele 4 av 10 boligsøkere blir kjøper.  Les mer om vårt boligsøkerregister her og sjekk antall interessenter. 

Som boligsøker blir du fulgt opp jevnlig av din lokale Krogsveen-megler for å avstemme boligbehov og ønsker. Du vil alltid få tilsendt informasjon om boliger som passer dine behov - før alle andre.  På den måten får du bedre tid til å forberede deg til visning. Registrer deg som boligsøker her

Ta kontakt

Hvis du har spørsmål om boligmarkedet eller ønsker konkrete boligråd - som selger eller kjøper - ikke nøl med å ta kontakt med oss i Krogsveen

Gå tilbake til Boligprisstatistikk