Kontakt oss

Få drømmeboligen på e-post

På boligjakt? Krogsveens nye boligsøkerregister gjør det enkelt å finne akkurat den boligen du er ute etter. I tillegg gir vi deg beskjed når den kommer for salg. Før alle andre!

Registrer meg

Slik fungerer det:

Fortell oss om din drømmebolig.

Drømmer du om garasjeplass? Stor hage? Eller "walk in closet"? Våre meglere kartlegger dine ønsker og behov. Jo mer du forteller oss, dess bedre mulighet har vi for å finne drømmeboligen!

Vi leter for deg.

Våre meglere samarbeider på tvers av kontorene for å finne det som kan passe akkurat deg. Hver nye bolig som matcher drømmeboligen din gir vi deg beskjed om. Før den legges ut til alle andre på finn.no.

Bred lokalkunnskap.

Alle våre meglere er lokalkjent i sine områder. Hver avdeling bygges opp av meglere med lang og bred lokalkunnskap. På den måten er vi best mulig rustet for å hjelpe deg i jakten på drømmeboligen!

Ingen forpliktelser, bare fordeler.

Å registrere seg hos oss er helt gratis, og uten forpliktelser. Bare len deg tilbake og la oss gjøre jobben! Du får full tilgang til all nødvendig informasjon før visningen. Slik får du bedre tid til å planlegge både visning og finansiering på forhånd.

Jeg ønsker å få tilsendt relevante boliger på e-post

Etter å ha sendt inn skjemaet vil du bli kontaktet av en megler.