Kontakt oss

Krogsveen

Velger du riktig megler kan du føle deg trygg gjennom hele salgsprosessen - og et godt resultat til slutt er selvsagt avgjørende for hvor fornøyd du vil være. Vi har spesialisert oss på eiendomsmegling siden 1975, dette gir deg som boligselger en trygghet gjennom hele salgsprosessen.

Krogsveen har 325 ansatte fordelt på 51 meglerkontorer med hovedvekt på Østlandet, samt Stavanger, Bergen og Ålesund. Klikk for å finne ditt lokale Krogsveen-kontor.

Her finner du jobbene som er utlyst hos Krogsveen. Finner du ikke en jobb som passer deg, så send oss gjerne en åpen søknad. Vi vil kontakte deg hvis en aktuell stilling dukker opp.

Boligen er din største investering. Da sier det seg selv at du ønsker å føle deg trygg og ivaretatt når du skal selge boligen din.

På disse sidene oppdaterer vi hver måned boligprisstatistikken.Klikk deg inn for å se boligprisutviklingen i ditt område.

Krogsveen sender hver måned ut nyhetsbrev der du kan lese om prisutviklingen i boligmarkedet. Meld deg på ved å fylle inn postnummeret i det området du ønsker informasjon om og din e-post. Postnummeret trenger vi for at vi skal kunne sende deg informasjon om det området du er interessert i.

Dette påvirker folks valg av bolig
Dette påvirker folks valg av bolig

Boligkjøperindeksen er en undersøkelse blant registrerte boligsøkere i Norge. Boligkjøperindeksen ble utarbeidet første gang i 2014, og gir innsikt i hva som påvirker folks valg av bolig. Her finner du noen av de viktigste funn fra våre to undersøkelser.

Boligtips

Les nyttige tips og råd verdt å vite for deg som selger, kjøper eller eier bolig