Kontakt oss

Krogsveen Nybygg

Vi er stolte og ydmyke over at landets boligkunder har kåret oss til best i bransjen på Norsk Kundebarometer – både på kundetilfredshet og lojalitet. Årets kåring er et bevis på at vi har lykkes med vår visjon om å levere enestående opplevelser til våre kunder. Det skal vi selvfølgelig fortsette med!

Å selge en bolig før den er innflytningsklar krever en helt annen innsats og kompetanse hos megleren enn ved salg av brukte boliger. Her er det viktig med lang og bred erfaring, samt spisskompetanse innen en rekke juridiske fagfelt. Dette har vi tatt på alvor og organisert oss deretter.

Grundig planlegging og kvalitetssikring av hele prosessen fra salg til overtagelse, fører til at salget kan gjennomføres på en god måte uten at kundene opplever ubehagelige overraskelser. Vi deler gjerne vår kompetanse. Velkommen!

Ta gjerne kontakt med våre Nybyggansvarlige i Krogsveen, Mats Kvarud, mobil 481 09 939| e-post:m.kvarud@krogsveen.no, eller Marianne Tidemann Nilsen, Tlf. 67 52 95 43| e-post:m.nilsen@krogsveen.no

Bestill verdivurdering

Åpningstider: Mand - fred: 09.00-16.00

Lørdag stengt

Krogsveen avd. Nybygg

Martin Linges vei 17

1364 FORNEBU

Se bilder

Telefon 67 52 95 50

Telefax 67 52 95 60